nik-jednorazowy 03.04.09, 13:33 skur...ństwo. powinni mclarena zawiesić na 3 następne wyścigi za karę. byłby dobry przykład dla potencjalnych naśladowców. Link Zgłoś Obserwuj wątek
neolith Re: Lewis Hamilton: Nigdy w życiu nie czułem się 03.04.09, 13:49 Co tu duzo mowic Lewis. Byles, jestes i prawdopodobnie bedziesz najwiekszym burakiem w F1. Link Zgłoś
robertw18 Chyba GW znowu przekręca... 04.04.09, 13:05 jeśli p. Hamilton był "misled" przez swojego podpowiadacza z McLarena-Mercedesa, to wcale niekoniecznie ma znaczyć, że był wprowadzony w błąd. On dobrze wiedział, że nie mówi prawdy, on tylko był posłuszny nakazowi kłamstwa i w tym znaczeniu "źle" - "mis" "poprowadzony" - "led". Ludzie z GW jak bezmyślne "komputery" przekładają angielszczyznę... Pozdr. Link Zgłoś
kremi Czarnuszek... kłamczuszek... nie będzie mistrza w 03.04.09, 14:04 tym roku nawet nieuczciwie :> Link Zgłoś
az.anonim "za to, że sprawiłem, że wyszli na głupków" 03.04.09, 14:16 Co za typ! Cały hamilton, niby taki miły i grzeczny a wali takim tekstem. Nie sędziowie wyszli na głupków, tylko on wyszedł na buraka i małego cwaniaka! Link Zgłoś
jwojnar "Gentlemen, start your engines!" 03.04.09, 14:19 Może czas pierwsze słówko legendarnego zawołania zamienić na jakieś bardziej współczesne, a jako sygnał przekroczenia mety zamiast machania chorągiewką (pozostawiłbym to tylko dla zwycięzcy) sterwart powinien pokazywać zawodnikom tzw. palec. Link Zgłoś
flamengista po trupach do celu 03.04.09, 14:25 czyli do Mistrzostwa. Hamilton może i jest świetnym kierowcą, ale nie sportowcem. Bo idea fair play jest mu całkowicie obca. BTW: sami sędziowie są winni, bo od początku kariery Lewisa w F1 jemu było więcej wolno od innych. Szczególnie zdenerwowało mnie to pamiętne GP, w którym Hamiltona wyciągnięto dźwigiem z pobocza i pozwolono wrócić do wyścigu. Link Zgłoś
grogreg Już to kiedyś pisałem ale powtórze... 03.04.09, 14:40 ...Wszyscy pamiętają Sennę jako świetnego kierowcę. Ale nikt nie pomni że ten koleś potrafił numery wykręcać. Liczy się miejsce na podium. Uczciwość to niepotrzebny balast. Smutne to. Link Zgłoś
pjok [...] 03.04.09, 14:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
elibre Re: po trupach do celu 03.04.09, 19:44 Ja mu tego nie zapomnę: www.youtube.com/watch?v=5oVtg-VzxDI Ciekawe jakie wtedy miał rozkazy od teamu? Link Zgłoś
grogreg W kombinezonie czy bez..... 03.04.09, 14:29 .....oszust jest oszustem. Hamilton nie ma 8 lat aby nie mógł podjąć samodzielnej decyzji w takiej sprawie. To że złamał przepis....zdarza się. Od tego są sędziowie aby nakładać kary. To że potem łgał.... to już kwestia osobowości i charakteru. Link Zgłoś
zetipee Lewis Hamilton: Nigdy w życiu nie czułem się ta.. 03.04.09, 14:49 a po cholere on zwalniał jak byl na trzecim miejscu, bo nie rozumiem? Link Zgłoś
taki_maly_chlopiec Re: Lewis Hamilton: Nigdy w życiu nie czułem się 03.04.09, 15:25 nooo....moze dlatego ze w ten sposob wyeliminowal(by) go dyskwalifikacja...natomiast na torze byl wolniejszy wiec pewnie Trulli by go wyprzedzil... Link Zgłoś
piekny_romanek Lewis Hamilton: Nigdy w życiu nie czułem się ta.. 03.04.09, 15:06 Lewis H: "Kazali mi zesrac sie w trakcie wyscigu. W bolidzie bardzo smierdzialo. Nigdy nie czulem sie tak zle, tak niekomfortowo, ale robilem to co kazal mi zespol." Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Hamilton jest uczciwy. 03.04.09, 15:24 "W drodze na przesłuchanie zostałem poinstruowany(...) aby nie udzielać informacji na ten temat." Kłamie tylko na polecenie. A oszukuje tylko wtedy, gdy może coś na tym zyskać. Taka kolorowa wersja Schumachera. Też oszusta (w potocznym znaczeniu tego słowa). Link Zgłoś
heyjoe Re: Lewis Hamilton: Nigdy w życiu nie czułem się 03.04.09, 15:50 Moje serce sie raduje gdyz dwa z trzech artykułow o f1 na glownej stronie nie jest o Kubicy, bmw i dr Marii Tajson :D co za wspaniały dzien :) Link Zgłoś
werato Lewis Hamilton: Nigdy w życiu nie czułem się ta.. 03.04.09, 16:25 Pie...nie kotka za pomocą młotka ,Żal mi kolesia chyba tylko on w to wierzy Link Zgłoś
azosiolek To nie moja wina! 03.04.09, 16:49 To oni mi kazali kłamać! Ja to ucziwy jestem i kłamię tylko, jak mi każą (bo robię wszystko, co mi każą). Żenada. Link Zgłoś
schumifan znalezli w Macku winnego, ktory wprowadzil w... 03.04.09, 17:09 błąd niczego nie podejrzewającego, bogobojnego, do szpiku kosci uczciwego ,najlepszego przyjaciela wszystkich partnerow z zespołu czarnego dobrego chłopaka Link Zgłoś
pocalujta_wujta Kierowca Toyoty nigdy nie zostal zdyskwalifikowany 03.04.09, 18:02 Nie piszcie glupot! To Hamilton zostal zdyskwalifikowany. Wczesniej Trulli dostal karne 25 sekund ktore go przesunely w pozycjach na mecie... ALE NIE BYLO DYSKWALIFIKACJI TRULLEGO!!! Ehh... pismaki jedne. Wiadomosci z koziej du.. A wystarczy poczytac informacje na oficjalnej stronie Formuly 1. Link Zgłoś