Dodaj do ulubionych

Testujemy Nissana Murano

10.04.09, 10:07
Zajefajny ten pomysł z tym pojawieniem się :)
Hahaha właśnie miałam napisać, że się przytyło po czy Pan sam to powiedział Panie Jacku. Podziwiam za dystans do siebie :) No i txt o szympansie :D:D:D Wszystkiego dobrego na święta Panie Jacku!
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Testujemy Nissana Murano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 10:09
      hm taka mała uwaga ;)
      widząc nagłówek test - pierwsze skojarzenie to to, że Pan Jacek czymś pojeździ... A ten nissan to tak stał i stał. Chciałbym np zobaczyć jak ta wielka krowa (bo to też takie pierwsze skojarzenie) Nissana nurkuje przy hamowaniu - o czym Pan mówił.
      Pozdrawiam z Nissanowskim uśmiechem :)
    • Gość: niko Re: Testujemy Nissana Murano IP: 194.9.67.* 10.04.09, 10:31
      Fajnie, obśmiałem się :)
    • Gość: Bielas Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.chello.pl 10.04.09, 10:34
      ekstra odcinek, miałem niezłą polewkę przy wyliczaniu tych przycisków :)

wesołych Świąt i mokrego Dyngusa, dla Pana Jacka, redakcji oraz stałych widzów :D
    • Gość: greg Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.aster.pl 10.04.09, 10:47
      w citroenie c5 jest ponad 100guzikow he he he
    • Gość: NIK Re: Testujemy Nissana Murano IP: 94.254.230.* 10.04.09, 10:52
      To Murano przy pańskim "baniaczku" to rewelacja hahahahaaaa
    • stoova Re: Testujemy Nissana Murano 10.04.09, 11:00
      Kto wam jeszcze auto da do testów po takich odcinkach z BMW, Nissanem... ? :)
    • Gość: Ttt Re: Testujemy Nissana Murano IP: 193.111.166.* 10.04.09, 11:12
      Świetny odcinek. Rozśmieszył mnie Pan tym wyliczaniem przycisków,sterowników i co kto chce. Komu by sie chciało policzyć to wszystko. Normalny użytkownik zna podstawowe funkcje a pozostałe są w razie potrzeby. Dla mnie Murano jest rewelacyjne. Lubię takie ogromne auta.
      Dla Pana i całej redakcji, szczególnie dla Pani Ani i Pana Konrada najlepsze życzenia Świąteczne.
    • Gość: jacek Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 11:14
      Brawo! A o samochody do testów bym się nie martwił, bo pochwały niezależnego dziennikarza mającego pojęcie o temacie są coś warte, w przeciwieństwie do peanów tanich ignorantów, których w polskim dziennikarstwie motoryzacyjnym mamy zdecydowany nadmiar.
    • Gość: Voo$ Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.09, 11:20
      Zarąbisty tekst o szympansie :D:D
      No i wesołych świąt !!!
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.107.datacomsa.pl 10.04.09, 11:30
      design na plus: wydluzony przód dodaje sportowego sznytu, niezle "rozplanowanie" reflektorów przednich, ładny profil boczny..
      znacznie lepiej wygląda inny produkt Nissana, tym razem Premium: Infiniti "SUV" FX to też fascynujący design - niepodobny do wynalazków niemieckich i amerykańskich - widać że pochodzi z egzotyczniego kraju
      ładny zabieg designerski: połaczenie przełaczników na konsoli srodkowej aluminiową (badz raczej imintującą aluminium) poprzeczkami ,
      jakoś nie zauważyłem żeby nadmiar guzików zakłócił estetykę wnętrza, ale podczas jazdy rzeczywiscie moze to denerwować (to urok zelektronizowanej motoryzacji naszych czasów!)
      dobre "wozidelko miejskie" ale bez fajerwerków.!
      Przetestujta proszę szacownej redakcji cóś fascynującego! Przecie lato sie zbliża ! Cabrio może jakie , albo coś małego z V8 pod maską :)
    • Gość: stanczyk Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.107.datacomsa.pl 10.04.09, 11:37
      mozei Cytryna c5 ma za duzo guziczków we wnętrzu, ale exterior design warty jest kazdej ceny...
      ma cos z 4-door coupe , nie sadzicie?
      ciekawe, że za pierwsze 4-drzwiowe coupe uznaje sie Merola CLS'a , a za nasladowce Passata CC, ale przecie wczesniej byl Peugeot 607?!?:
      www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki/p/Peugeot_607_darkgreen_hr.jpg

tutaj jest tez ciekawy wynalazek
      www.forum-peugeot.com/Forum/mesimages/23951/peugeot-608-01.jpg1..jpg

lub
      www.auto-motor-i-sport.pl/m/166/0be99c84928b55ae-b22922885ef1c46496c75bed64e1ab3c.jpg
    • Gość: el_mariano007 Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.strazgraniczna.pl 10.04.09, 12:27
      Może lepiej zamontować klawiaturę komputerową??? Też jest 101/102 klawiszy
      i na pewno ich już nie przybędzie;
      a przynajmniej są w jednym miejscu i nie trzeba ich będzie szukać po całym aucie
    • Gość: majkel Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 12:47
      GRATULACJE z okazji zlikwidowania podwójnego startu filmiku! Choć podejrzewam, że niewielka w tym rola redakcji
    • Gość: frako Re: Testujemy Nissana Murano IP: 95.160.191.* 10.04.09, 13:04
      oj opięta ta koszula :) test daje radę
    • Gość: Rafik Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 13:06
      8s do stu to niezly wynik? Moze i tak, ale dla 160KM. Jak ktos lubi jezdzic autobusem to jego sprawa.
    • Gość: ja..siek Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 13:26
      bez przesady z ta iloscia - ile w czasie podrozy sie kreci/naciska tych klawiszy.... smiechu warte.. chyba ze ktos ma ADHD to moze i kreci non stop - podejzewam ze wiekszosc z tych uzywanych jest na kierownicy - a navi - przeciez jak sie ja juz ustawi to po co w niej grzbac.. patrz w punkt wyzej... jak ktos nie lubi Nissana to go nie polubi i tyle :D
    • Gość: Maniek Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 14:21
      Współczuję tym co niedawno kupili tę nową wersję Murano w salonie i przez przypadek obejrzeli ten program. Naprawdę współczuję :)
      Wesołych Swiąt ^^
    • Gość: Gość Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 14:53
      @Rafik
      Jak na taką krowę to niezły wynik. 8 sekund przy 160KM? Zależy o jakim typie samochodów rozmawiamy. W limuzynie chyba takiego nie widziałem. W SUVie też nie.

@ja..siek
      No niby tak, ale żeby wpierw je wciskać, to trzeba poznać ich funkcje. Czyli na dzień dobry musisz zapamiętać do czego służą 92 klawisze. Jak ktoś lubi...

Co do samego Murano, dla mnie to taki... amerykański samochód. Duży i próbujący udawać luksusowy... Jak Amerykanie.
    • Gość: Fox Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 14:59
      Jezdzilem poprzednia wersja, przyjemny samochodzik, aczkolwiek bez szalu. Osobiscie moim faworytem jest CX-7 (zakladajac, ze jest z tej samej klasy, bo jakby nie patrzec p. Jacek Murano przyrownal do RX i X5)
    • terry23 Re: Testujemy Nissana Murano 10.04.09, 15:25
      Panie Jacku mam takie pytanie - czy zgłaszał się ktoś do Pana z ofertą z TVN Turbo? Taki autorski, półgodzinny program z większym budżetem myślę że wszystkim by wyszedł na dobre. Sprawiają bowiem wrażenie braku dobrych redaktorów motoryzacyjnych. Jeśli nikt tego do tej pory nie zrobił, może sam Pan się zgłosi? :]
    • profhenry Re: Testujemy Nissana Murano 10.04.09, 17:33
      My tak pana lubimy !!!!!!!1
    • Gość: kaxtus Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 17:35
      Swietny odcinek!!!
    • Gość: ms Re: Testujemy Nissana Murano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 18:55
      Fajny test.
      Wesolych Świąt! :)
    • Gość: MarC0 Re: Testujemy Nissana Murano IP: 82.177.96.* 10.04.09, 21:08
      6minut - rekord?
      Wesołych Świąt!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka