pontiac24 25.05.09, 13:25 Mobilki, uzywał któryś tego antyradara, który wykrywa fotoradary w całej Europie? www.2future.pl/Produkt/227/radar_stop bo ciekawy jestem czy to jest cos warte Link Zgłoś Obserwuj wątek
rraaddeekk Re: Antyradar 25.05.09, 13:44 To nie jest antyradar, a tylko urządzenie posiadające jedną z funkcji nawigacji (baza antyradarów). Moim zdaniem to nieporozumienie, bo ani nie wykrywa aktywnych radarów, ani nie jest nawigacją. Kup prawdziwy antyradar lub prawdziwą nawigację. Link Zgłoś
skyddad Re: Antyradar 25.05.09, 13:48 Kurcze ale ludzie maja pomysly.Na to sie moze zlapac jakis pol analfabeta. Przeciez prawie kazdy GPS ma te sama opcje. Po pierwsze to urzadzenie nie podaje wiadomosci ze jakies tam urzadzenie wysyla sygnal i Ciebie namierza,tylko sygnalizuje miejsce ze taki stoi zamontowany w tym miejscu.To jest raczej nauczyciel prawidlowej jazdy po szosie. Program w GPS-ie sygnalizuje ze za 1000m jest stacjonarne urzadzenie do pomiaru predkosci nastepnie podaje dokladnie w ktorym mijescu sie nalezy spodziewac tego urzadzenia.ten sygnal winien byc sprzezony z cruiserem (tempomatem)ktory automatycznie znizy predkosc samochodu do wymaganej szybkosci.To jest cos. Pzdr.Sky. Link Zgłoś
krepelx Re: Antyradar 29.06.09, 21:01 Ja wyposażyłem swój samochód w ukryty antyradar i rolety na tablice rejestracyjne. W ciągu pół roku inwestycja spłaciła mi się bo nie zapłaciłem jeszcze ani jednego mandatu karnego za przekroczenie prędkości. POLECAM. Link Zgłoś
kontik_71 Re: Antyradar 29.06.09, 21:05 Ciekawe czy tez taki bedziesz szczesliwy gdy kiedys wyladujesz w szpitalu? Link Zgłoś
llukiz Re: Antyradar 29.06.09, 23:20 > Ciekawe czy tez taki bedziesz szczesliwy gdy kiedys wyladujesz w > szpitalu? czyli płacący mandaty nie lądują w szpitalu? Tak coś czułem że w tych mandatach musi być drugie dno. Zwyczajnie zapłacenie mandatu zmniejsza ryzyko wypadku na drodze. Człowiek ma mniej pieniędzy na benzyne mniej więc jeździ Link Zgłoś
kontik_71 Re: Antyradar 29.06.09, 23:59 Nie, moj drogi.. normalnemu czlowiekowi jest po prostu szkoda wydawac kase na mandaty.. wiec jezdzi normalnie i nie wydaje mu sie, ze jest krolem szos i traktow... ale pewnie i tak tego nie zrozumiesz.. Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Antyradar 29.06.09, 23:10 to ja wam powiem ze KGP wpadla na pomysł ratowania budzetu beda akcje policyjne polegajace na tym ze za fotoradarami stacjonarnymi (w pewnej odleglosci) bedzie stal patrol policji KGP wykabinowala ze ludzie zwalniaja przed fotoradarami a po ich minieciu.... hmmmmm.. zapierd**aja stad dbajac o bezpieczenstwo i nasz komort w ruchu drogowym... zamiast antyradaru polecam jak zawsze stare sprawdzone metowy: 1) idealistycznie - jezdzimy zgodnie z przepisami 2) pragmatycznie kupujemy cb radio i dobra antenke, stroimy toto i inwestycja szybko sie zwraca hough! Link Zgłoś
remo29 Re: Antyradar 30.06.09, 02:45 > beda akcje policyjne polegajace na tym ze za fotoradarami stacjonarnymi (w > pewnej odleglosci) bedzie stal patrol policji E tam "będą"... Już są i to od dawna. Nazywa się to kontrolą kaskadową. Stoi jeden patrol za drugim, albo patrol za radarem i suszą chłopaki aż się para unosi... Link Zgłoś