santiam84 01.06.09, 22:05 witam,czy kupno auta ktore kiedys bylo za nauke jazdy to zle auto/? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kontik_71 Re: kupno auta z LOKu 01.06.09, 22:08 eee... masz sklonnosci mosochistyczne? Wiesz co te auta przezyly? Link Zgłoś
kontik_71 Re: kupno auta z LOKu 01.06.09, 22:15 I tez nie kupuje sie ani takich, ani takich... no chyba, ze lubi sie miec problemy z autem Link Zgłoś
galtom Re: kupno auta z LOKu 01.06.09, 22:33 1. "L" - lepiej przeznacz kase na cele charytatywne - nie bedziesz sie denerwowac. 2. "L" sa tanie nie bez powodu - zaszczedzone kilka tysiecy w zakupie potroi sie przy eksploatacji 3. Czesc (szczegolnie wyzsza polka) aut flotowych jest naprawde OK. Przebiegi duze ale serwisy maja (mialy) do dyspozycji dosc wysokie budzety na kazdy "przeglad" (kwoty sa usrednianie) zatem ASO wymiania wg. instrukcji co brudne na nowe bo z tego zycje a nie ze sprzedazy np. 25 Avensis frimie X tylko z serwisu przez 3 czy 4 lata tych aut. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: kupno auta z LOKu 01.06.09, 22:32 chyba nie ma gorszych aut. nawet taksówka ma się lepiej, bo jeździ nią jeden człowiek i nie szarpie autem, nie dusi go, nie jeździ po krawężnikach itd Link Zgłoś
remo29 Re: kupno auta z LOKu 02.06.09, 00:52 santiam84 napisała: > witam,czy kupno auta ktore kiedys bylo za nauke jazdy to zle auto/? <rotfl> A kupiłbyś komórkę, którą przez dwa lata użytkował mój 5-letni syn? Link Zgłoś
kierowniczka001 Re: kupno auta z LOKu 02.06.09, 21:16 to wszystko zależy od stanu auta i jaki instruktor nim szkolił.... ja np. kupiłam z wyprzedaży pojazd z nauki jazdy z przebiegiem 100 tys km za 50% jego wartości (bo po nauce jazdy), i zrobiłam nim przez 5 lat kolejne 130 tys i jedyna awaria jaka mi sie zdarzyła to wymiana tylnego łożyska:) Link Zgłoś
steefaan2 Re: kupno auta z LOKu 03.06.09, 17:49 Zalezy jakie auto i za jaka cene. Generalnie trzeba uwazac, plusem takich aut jest to ze zawsze mialo olej, ze bylo serwisowane na bierzace. Ja bym takiego nie kupil, jednak za duze ryzyko, ale kiedys tak samo twierdzilem o firmowych, ale juz rok takim jezdze i jest ok. Link Zgłoś