Dodaj do ulubionych

Serwis VW w Warszawie

IP: 195.94.222.* 30.01.02, 12:35
Czy macie jakieś (najlepiej pozytywne) opienie dotyczące serwisu VW w Warszawie
lub okolicach? Które ASO omijać.

Dzięki za wszelkie podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: miguel Re: Serwis VW w Warszawie IP: *.chello.pl 31.01.02, 00:38
      nie masz co z kasą robić? po co ci ASO? nowa fura? jak nie to posuzkaj
      warsztatów specjalizujących się w vw. miałem kiedys polówkę i robiłem ją u
      Cianciary na Fieldorfa. dobrze ale facet sie ceni, choć i tak bez porównania do
      ASO. a jak nowa fura to odradzam szewczyka- tylko wymieniają a nienaprawiają,
      możesz spróbować u Gajewskich na Chełmżynskiej 10b, mają autoryzację, prowadzą
      tylko serwis i mają w miarę normalne ceny.
      pozdrawiam
      • Gość: Supc Re: Serwis VW w Warszawie IP: 195.94.222.* 31.01.02, 10:03
        No właśnie, miałem nienajlepsze "peżycie" u Szewczyka, więc szukam czegoś
        bardziej "normalnego" :-). Spróbuję u Gajewskich.

• Gość: Wojtek Re: Serwis VW w Warszawie IP: *.baplc.com 31.01.02, 10:40
          Gość portalu: Supc napisał(a):

> No właśnie, miałem nienajlepsze "peżycie" u Szewczyka, więc szukam czegoś
          > bardziej "normalnego" :-). Spróbuję u Gajewskich.
          >

Znajomi maja Passata i Sharana. Serwisuja u Gajewskich i tez mowili, ze sa
          zadowoleni. Chyba jest to dobry service VW.
          Pozdrawiam
          • Gość: Supc Re: Serwis VW w Warszawie IP: 195.94.222.* 31.01.02, 14:27
            Chyba niedługo i ja coś będę mógł na ten temat napisać. Mam nadzieję, że równie
            pozytywnie.

Dzięki wszystkim za pomoc.
    • agazaka Re: Serwis VW w Warszawie 06.02.02, 18:02
      Dzis bylam w serwisie VW AUDI W.Dobrucki na Prymasa Tysiaclecia. W zasadzie to
      nie wiem jeszcze co mam o nich myslec. Wyszlo taniej niz mowili. Wymienialam
      maglownice w swoim Scirocco. Wymienili, ustawili geometrie a luz w kierownicy
      jak mialam tak mam. Jakos mi sie nie chce wierzyc, zeby ktos sprawdzil auto po
      wymianie tej maglownicy. Wydaje mi sie, ze wypuszczenie auta z takim luzem z
      warsztatu nie jest wlasciwe. Mam nadzieje, ze sie nie zabije.

Pozdrawiam
      AgaZaKa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka