Gość: Supc IP: 195.94.222.* 30.01.02, 12:35 Czy macie jakieś (najlepiej pozytywne) opienie dotyczące serwisu VW w Warszawie lub okolicach? Które ASO omijać. Dzięki za wszelkie podpowiedzi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: miguel Re: Serwis VW w Warszawie IP: *.chello.pl 31.01.02, 00:38 nie masz co z kasą robić? po co ci ASO? nowa fura? jak nie to posuzkaj warsztatów specjalizujących się w vw. miałem kiedys polówkę i robiłem ją u Cianciary na Fieldorfa. dobrze ale facet sie ceni, choć i tak bez porównania do ASO. a jak nowa fura to odradzam szewczyka- tylko wymieniają a nienaprawiają, możesz spróbować u Gajewskich na Chełmżynskiej 10b, mają autoryzację, prowadzą tylko serwis i mają w miarę normalne ceny. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Supc Re: Serwis VW w Warszawie IP: 195.94.222.* 31.01.02, 10:03 No właśnie, miałem nienajlepsze "peżycie" u Szewczyka, więc szukam czegoś bardziej "normalnego" :-). Spróbuję u Gajewskich. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Serwis VW w Warszawie IP: *.baplc.com 31.01.02, 10:40 Gość portalu: Supc napisał(a): > No właśnie, miałem nienajlepsze "peżycie" u Szewczyka, więc szukam czegoś > bardziej "normalnego" :-). Spróbuję u Gajewskich. > Znajomi maja Passata i Sharana. Serwisuja u Gajewskich i tez mowili, ze sa zadowoleni. Chyba jest to dobry service VW. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Supc Re: Serwis VW w Warszawie IP: 195.94.222.* 31.01.02, 14:27 Chyba niedługo i ja coś będę mógł na ten temat napisać. Mam nadzieję, że równie pozytywnie. Dzięki wszystkim za pomoc. Link Zgłoś
agazaka Re: Serwis VW w Warszawie 06.02.02, 18:02 Dzis bylam w serwisie VW AUDI W.Dobrucki na Prymasa Tysiaclecia. W zasadzie to nie wiem jeszcze co mam o nich myslec. Wyszlo taniej niz mowili. Wymienialam maglownice w swoim Scirocco. Wymienili, ustawili geometrie a luz w kierownicy jak mialam tak mam. Jakos mi sie nie chce wierzyc, zeby ktos sprawdzil auto po wymianie tej maglownicy. Wydaje mi sie, ze wypuszczenie auta z takim luzem z warsztatu nie jest wlasciwe. Mam nadzieje, ze sie nie zabije. Pozdrawiam AgaZaKa Link Zgłoś