Gość: md Re: Toyota iQ - miejska inteligencja IP: *.acn.waw.pl 07.08.09, 07:06 DO MZYO: co to znaczy W DIESLU wsioku? jestes burakiem Link Zgłoś
Gość: u Re: Toyota iQ - miejska inteligencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 07:44 Podobno powstanie wersja wojskowa? Z saperką, haubicą i z klapą na dachu. Link Zgłoś
Gość: p Re: Toyota iQ - miejska inteligencja IP: 87.204.7.* 07.08.09, 07:56 ohooo.... niedawno śmiano się z reklamy IQ, w której 4 popaków po meczu koszukówki do niej wsiada. problem był taki że posiada klapę bagażnika, ale bagażnik jest na tyle mały że mozna powiedzieć że go nie posiada. na tyle mały że piłka od kosza się nie zmieści. Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Toyota iQ - miejska inteligencja IP: 62.94.13.* 07.08.09, 07:58 Byscie pomieszkali we Wloszech i probowali poparkowac :) ja od 4 lat mieszkam w Rzymie i marzy mi sie taki maly samochodzik do wygodnego parkowania ( myslalam NAWET O TYCH JAK TO AUTOR NAZWAL PLASTIKOWYCH FRANCUSKICH SAMOCHODACH Z SILNIKIEM MOTOCYKLA - raczej malego skutera 50ccl). 'niestety' mam kilkuletnia Almere ktora swietnie sie jezdzi, rozniez na dlugich trasach ( a czasem do domu musze przyjechac) i poki co na nic jej nie zmienie. ale mysle ze przy nastepnym zakupie naprawde sie zastanowie nad toyota. w sumie potrzebuje wlasnie samochodu dla 1 osoby i na 'siatki z zakupami', NIEZAWODNEGO wiec jest ok, a czasem konczac prace o 15 wracam do domu ( 8 km) dopiero po 17 bo ponad godzine kraze pod domem w poszukiwaniu miejsca parkingowego. naprawde mozna stracic cirpliwosc!!! wezcie tez pod uwage ze nie wszedie jezdzi sie jak w polsce, do jazdy po miescie na poludniu Europy gdzie jezdzi sie WOLNO i ostroznie ( korki, piesi i duuzo skuterow) nie ma znaczenia czy samochod jest bezpieczny i zrywny bo wlasciwie zdarzaja sie glownie lekkie stluczki i zadrapania :) no ale to tylko inny punkt widzenia. jesli mieszkalabym w polsce to rzeczywiscie uznalabym to za niepotrzebny wydatek :) Link Zgłoś
Gość: u Re: Toyota iQ - miejska inteligencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 08:09 ja tam jeżdżę osłem - świetnie się go parkuje - nawet w poprzek, jest bezpieczny i ekologiczny; a co najważniejsze straż miejska nie ma jeszcze blokad na osła Link Zgłoś
Gość: u Re: Toyota iQ - miejska inteligencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 08:16 piłka do kosza się zmieści w bagażniku - tylko trzeba głową ruszyć i spuścić powietrze!! (z piłki) Link Zgłoś
Gość: u Re: Toyota iQ - miejska inteligencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 08:33 no - piszcie coś! Nie nudzi Wam się w pracy?? Link Zgłoś
Gość: wietrzny student Re: Toyota iQ - miejska inteligencja IP: 217.153.242.* 07.08.09, 09:13 Do Smarta rower nie wchodzi, ale mieszczą się dwa pedały! Link Zgłoś
Gość: u Re: Toyota iQ - miejska inteligencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 09:27 Smark jest fajny Link Zgłoś