Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Jeep z duszą Vipera

IP: *.chello.pl 19.06.09, 09:09
...a nowy BMW to taki piekny to nie jest ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ian Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 09:24
      Jak to jest, że chińskie autko ma przejechać 400km., a japoński tylko 40 i to po przeróbkach?
      Co do oprogramowania odblokowującego ograniczenie prędkości, to jeszcze go nie ma w sieci tylko dlatego, że u nas nie ma tych autek, za to są już odblokowane polskojęzyczne wersje windy 7 zapowiadanej na koniec października ;)

miłego weekendu i pozdrawiam.

Ps. rogala już nie kupie! Kto jeszcze?
    • Gość: Loopik Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.chello.pl 19.06.09, 09:27
      To BMW faktycznie brzydal jakiś, trochę jak Lanos hatchback.
      Ciekawe kto pierwszy zacznie przerabiać samochody tak, że nie będzie ani tylnych siedzeń ani bagażnika gdzie będzie tylko kilkaset kilogramów akumulatorów, a całość będzie oklejona etykietą "High Eco Technology". Ale najbardziej dziwie się "ofiarom" które to kupują, ale póki będą tacy klienci to takie badziewie będą produkować.
    • Gość: Loopik Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.chello.pl 19.06.09, 09:34
      inventors.about.com/library/weekly/aacarselectrica.htm

Dla zainteresowanych.
      W 1902 roku powstał samochód elektryczny (!!!) którego zasięg wynosił 18 mil, co prawda przy prędkości 14mil/h, ale to było ponad 100 lat temu (!!!). W roku 1918 przerobili go na hybrydę. Prius zasięg 40km po przeróbkach? To ja się pytam: WTF ???
    • Gość: <>< Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.175.152.2.koba.pl 19.06.09, 09:41
      kazdy szanujacy sie dziennikarz w niektorych sytuacjach publikuje sprostowanie...co z tymi testami??
    • kakrocz Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera 19.06.09, 09:46
      BMW brzydal za to Jeep niczego sobie ale ponad 700 koni to chyba trochę za dużo.
    • Gość: chs Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: 199.67.203.* 19.06.09, 09:48
      tylko parówa obiecuje test a poźniej sie z tego nie wywiązuje....
    • Gość: rot Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 10:06
      Droga Redakcjo, czy możecie "dać" głśniej tę reklamę? Mój sąsiad jeszcze jej nie słyszał.
    • Gość: paweu Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.chello.pl 19.06.09, 10:38
      Jaką reklamę???
      Proponuję Firefox + Adblock plus i po kłopocie
    • Gość: test Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.06.09, 11:12
      a jutro będzie test ??????? jakieś małe sprostowanie nie wiem cokolwiek
    • madorator Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera 19.06.09, 11:26
      Chiński elektrowóz z układem wydechowym haha :)
    • mzyo Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera 19.06.09, 11:33
      Mitsubishi wypuszcza na rynek piekielnie drogi wtyczkowóz, a Chińczycy przerabiają na prąd Teriosa i to za jaką cenę!. Jeżeli trafi do sprzedaży globalnej to wydaje mi się że ma szansę trochę zamieszać na rynku. Co więcej jeżeli Chińczycy przerobią tak np Daihatsu Materię to Toyota i spółka mogą powoli zwijać swoje gadżety z rynku wtyczkowozów.
    • Gość: misio Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.ip.netia.com.pl 19.06.09, 12:07
      precz z rogalem! chcemy test!
    • turbokozik Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera 19.06.09, 12:54
      Może Ci durni marketingowcy od rogala myślą, że nawet negatywny szum wokół niego jest dobry. BZDURA! Staje się ten rogal jedną z najbardziej znielubionych marek, a nawet nie wypróbowałem. Używam Frajerfoxa z Adblockiem i reklama jest ;(
    • Gość: owoc Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: 82.160.252.* 19.06.09, 13:45
      Nie no to BMW jest tak brzydkie ze az smieszne! Ehh niedosc ze dziadostwo to jeszcze paskudne.BMW schodzi na psy niestety!!!!!
    • kuzni Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera 19.06.09, 14:12
      ten rogal naprawdę wkurza ale zainstalowałem adblock plus i uruchomiłem subskrybcję rumuńską i działa :) nigdy więcej rogala:) a BMW paskudne zresztą sedan też mi sie nie podoba ale coupe jest już ładne
    • Gość: kwahoo Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: 188.33.63.* 19.06.09, 14:20
      110 km/h? Tyle to osiągał elektryczny Loher-Porsche w 1900 roku:
      www.greenhybrid.com/wiki/index.php/Hybrid_History_-_Part_1
      Rok później przerobiono go na hybrydę i pobił kilka rekordów prędkości Austrii. Nie miał żadnej przekładni, tylko silniki elektryczne w kołach. I to wszystko ponad 100 lat temu.

Specjalnie dziś wyłączyłem Adblocka by zobaczyć czym się tak irytujecie:) Faktycznie głośny rogalik...
    • Gość: tojabiedronkapstra Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: 89.107.243.* 19.06.09, 14:51
      Ale jaja, rogala to mój komp od razu pokazuje, a Motodziennika juz nie. gdy nie bylo reklamy chodzil dobrze. Wniosek jeden Zatkaj paszcze rogalem, motodziennik nie wazny, wazne by zarobic.
      A Propos, M.Balkan utyl troche, od darmowych rogali?
    • Gość: omobono Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.06.09, 16:01
      Ta nowa BMK'a wygląda tak samo paskudnie jak panamera ;)
    • Gość: lolek Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.tktelekom.pl 19.06.09, 16:14
      Ku..., znow ten debil!!! i co chyba gorsze ta ekologia. Połowa motodziennika poswiecone ekologi!!!! przeciez sa jeszcze normalne samochody. I kto mial pomysł pokazywac te chinskie gó...? przeciez czesto ci chinczycy cos skopiuja, a u nas sie tym zachwycaja bo ekologiczne, po co to komu??????!!!!

Jacek Balkon sie chyba nudzi. Bez pzresady jest wiele ciekawszych zeczy w motoryzacjii niz ekologia i chinskie gówna!!! Panie Jacku wielki minus!!!

• Gość: Arel Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.warszawa.mm.pl 19.06.09, 16:29
      Primo, reklamy rogali są zdecydowanie wkur... delikatnie mówiąc. Błagam, zróbcie połowę ciszej! Nie wiem na podstawie jakich badań, wyszło im, że irytowanie klientów to dobra metoda na zwiększenie sprzedaży, w każdym razie na mnie działa odwrotnie, więc życzę powodzenia.

Secundo, czy tylko mi się wydaje, czy ostatnio Pan Jacek zaczął zachowywać się jak wielka gwiazda telewizji, ignorując uwagi i komentarze widzów oraz nie wypowiadając się na forum, choćby w kwestii szumnie zapowiadanych i z utęsknieniem wyczekiwanych testów... To także nie jest zbyt dobra metoda na utrzymanie popularności, nie mówiąc już o zwiększeniu. Czuję, że niedługo moto.pl zauważy to w statystykach oglądalności, ale wtedy może być już za późno na poprawę!

Parafrazując "klasyka", Panie Jacku i moto.pl, nie idźcie tą drogą!!!
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.schunter.etc.tu-bs.de 19.06.09, 17:08
      Test kiedy będzie...
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.schunter.etc.tu-bs.de 19.06.09, 17:08
      Test kiedy będzie...
    • Gość: bayerisze motorłer Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.217.146.194.generacja.pl 19.06.09, 19:06
      bmw piękne jak niemiecki czołg
    • Gość: asd Re: Motodziennik: Jeep z duszą Vipera IP: *.tktelekom.pl 19.06.09, 19:30
      Test? chyba chinskiej, ekologicznej kopi samochodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka