Dodaj do ulubionych

Złodziej kołpaków

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 19:35
pytanie jak najbardziej zasadne, odpowiedziami mogą być::
1, chciałem zaszpanować przez kumplami,
2. chciałem zarobić
od tego zależy czy można mu wymierzyć grzywnę obok kary pozbawienia wolności czy też nie.
zuch policjant
Obserwuj wątek
    • mzyo Re: Złodziej kołpaków 23.06.09, 22:09
      Za kradzież poniżej 200 zł więzienie nie grozi. No chyba, ze policyjne to wersja limitowana.

• Gość: ww Re: Złodziej kołpaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:28
      każde oryginałki kołpaczki to powyżej 250,- zł
    • Gość: ahah Re: Złodziej kołpaków IP: 213.199.238.* 23.06.09, 22:31
      o lol szkoda mi go
    • Gość: Krakowiaczek Re: Złodziej kołpaków IP: 92.29.76.* 23.06.09, 22:55
      Taaa ... Kolpaki z przed komisariatu odnalezli a moje 24" felgi firmy Lexani ktore mi ukradli z Hummera juz nie ... Kocham Polska Policje ! PS. Sprzedam 20pkt. karnych cena od pkt. 100zl do negocjacji jak ktos jest chetny to prosze mi napisac swoj e-mail w komentarzach / Drogoweczka lubi sypac ostatnio punktami :-/
    • Gość: :/ Re: Złodziej kołpaków IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.06.09, 00:35
      powinni order mu za to dać jakąś nagrodę czy coś :o a nie :)
    • Gość: Poprawny kierowca Re: Złodziej kołpaków IP: *.promax.media.pl 24.06.09, 00:37
      do Krakowiaczek: drogóweczka nie sypie punktami, to wielu kierowców jeździ jak bezmózgowcy... Bardzo dobrze, że łapią takich idiotów i imbecyli, wyprzedzających na trzeciego i siejących śmierć na drogach i ulicach, Oby takich mniej... Taki zaściankowiec myśli, że jak ma auto klasy wyższej niż stare BMW lub rozpadający się Golf to jest królem prostej... chociaż w rzeczywistości martwi się o cenę gazu... Żal i przykrość. A tak na marginesie to śmiać mi się chce z kierowców jeżdżących z doczepianymi, nieoryginalnymi światłami LED do jazdy dziennej ala Audi. Prawie jak cztery pierścienie, ale jak wiadomo prawie robi... Rozumiem , że ktoś może nie pozwolić sobie na Audi, ale litości, po co od razu tandeta i wiejski tuning??? Wydaje mi się, że tacy ludzie hołdują zasadzie: sąsiad ma, to i ja nie będę gorszy...:) To co, że on ma Audi... Nie dziwię się, że ktoś "napali się" na te światła, gdyż nie ukrywam wyglądają one obłednie (według mnie Audi jest w tym zdecydowanie najlepsze), ale to nie powód, żeby od razu lecieć do Tesco po ich zakup. Ot, taka polska mentalność...
    • turbokozik Re: Złodziej kołpaków 24.06.09, 09:10
      Złodziei za kratki albo na roboty. Piratów drogowych też gnębić. Nie kradnij. Nie zabijaj. Proste
    • Gość: a imię jego 20 i 4 Re: Złodziej kołpaków IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 09:34
      do Poprawny kierowca: myślę, że masz zdecydowanie rację bo takich "dobrych" kierowców jest bardzo wiele. Co do kwestii świateł do jazdy dziennej uważam, że faktycznie niektórzy przesadzają, jednak niektóre wyglądają nie najgorzej. Osobiście uważam, że oprócz Audi w zakresie świateł do jazdy dziennej bardzo dobrze wypada BMW. Nowe modele to już nie to co kiedyś i na prawdę zaczynam cenić tę markę. A poza tym, nie dla psa kiełbasa:)
    • Gość: bartch Re: Złodziej kołpaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 09:37
      do Poprawny kierowca: Zgadzam sie w 200%!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka