Dodaj do ulubionych

Limitowane Clio i Megane World Series

IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 10:59
Wyajtkowo sie Renault to coupe udalo. Najladniejsze auto w swojej klasie.
Obserwuj wątek
    • Gość: him, Re: Limitowane Clio i Megane World Series IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 11:03
      Mówisz oczywiście o Megance bo Clio jest z d.upy
    • Gość: renowlasciciel Re: Limitowane Clio i Megane World Series IP: 62.148.83.* 28.06.09, 14:59
      I co z tego ze ladne jak i tak po 2 latach zacznie sie sypac
    • Gość: Ciapciak Re: Limitowane Clio i Megane World Series IP: *.dream.net.pl 28.06.09, 15:43
      a to jest te dno ten tusir
    • Gość: lolek Re: Limitowane Clio i Megane World Series IP: *.tktelekom.pl 28.06.09, 23:21
      "I co z tego ze ladne jak i tak po 2 latach zacznie sie sypac"----------
    • Gość: flegma1990 Re: Limitowane Clio i Megane World Series IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.09, 03:56
      clio i megane jest ok clio chyba az tak sie nie będzie sypać jak by się mialy sypac to L-kami by nie jeździli (nauka jazdy) ja niedawno zdalem prawko i jazdy miale ta clio miala 50tys przebiegu i jeszcze nic nie bylo wymieniane z bardziej kąkretnych rzeczy no wiadomo olej itp
    • Gość: Bania Re: Limitowane Clio i Megane World Series IP: *.chello.pl 02.10.09, 07:33
      Do bani z takimi silnikami - po nazwie spodziewałem się jakiegoś extremum na bazie Megane RS tylko wzmocnionego a tu DCi 105 KM ??? żarty jakieś czy co? To za te pieniądze mam mocniejsze i ładniejsze Scirocco!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka