Dodaj do ulubionych

Lekarz od wątroby

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:32
Czy ktoś może polecić dobrego lekarza od wątroby?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: Lekarz od wątroby IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 22:58
      Prywatnie, wojskowego
      • Gość: Krzysiek Re: Lekarz od wątroby IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 09:47
        Podaj namiary to napiszę Tobie na GG lub oddzwonię. Nie będziemy tutaj nikogo
        reklamować.Pozdrawiam !
        • Gość: Bydgoszcz Re: Lekarz od wątroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 11:45
          A ja polecam lekarzy z Poradni Hepatologicznej w Bydgoszczy. Oczywiście wszystko
          w ramach NFZ. Tel. (0-52) 325 56 39.
          • Gość: watroba Re: Lekarz od wątroby IP: 62.189.127.* 03.04.09, 15:41
            Polecam "watrobologa"
            • Gość: ewa Re: Lekarz od wątroby IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.04.09, 19:55
              Do Krzyśka, ewa1969@op.pl, też jestem zainteresowana namiarem. Dzięki
              • Gość: Krzysiek Re: Lekarz od wątroby IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 20:41
                Przesłałem Ci ! Pozdrawiam !
                • Gość: ewa Re: Lekarz od wątroby IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.04.09, 20:56

Przeczytałam, dziękuję.Pozdrawiam
                  • Gość: Tom Re: Lekarz od wątroby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 23:24
                    Ja też polecam hepatologów z Poradni Hepatologicznej przy
                    Wojewódzkim Szpitalu Chorób Zakaźnych w Bydgoszczy (ul. św.
                    Floriana). Chyba, że ktoś byłby zainteresowany konsultacją
                    profesorską w Poznaniu (prywatnie), mogę podać namiar. Pozdrawiam!
                    • Gość: chora Re: Lekarz od wątroby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 20:45
                      Witam !Bardzo prosze o namiary tego profesora w Poznaniu.
                      • Gość: alf Re: Lekarz od wątroby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 21:58
                        www.prometeusze.pl/poznan/gdzie.php prof.Jacek Juszczyk, namiary na
                        stronie, bardzo ok, ale leczy raczej dorosłych, choć skonsultował wyniki mojego
                        15-młodzieńca
                        • Gość: Tom Re: Lekarz od wątroby IP: *.gprs.plus.pl 16.04.09, 22:27
                          alf - dziękuje, że podałeś namiary na profesora. To świetny
                          specjalista. Polecam! Życzę dużo zdrowia. Pozdrawiam.
                        • Gość: liz Re: Lekarz od wątroby IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.04.09, 16:24
                          Alf, orientujesz sie ile kosztuje wizyta u tego Profesora?
                          • Gość: Darek Re: Lekarz od wątroby IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.04.09, 10:34
                            pije 5 piw dziennie po pracy czy wątroba może się uszkodzić ?
                            • Gość: ja Re: Lekarz od wątroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 13:04
                              Raczej chyba mózg Ci się uszkodzi.
                              • Gość: alf Re: Lekarz od wątroby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:09
                                150 zł, na wizytę czekaliśmy 2 tygodnie
                                • Gość: liz Re: Lekarz od wątroby IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.04.09, 19:42

Dzięki alf, pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka