Gość: HUN IP: *.chello.pl 01.07.09, 16:10 Czy mi sie przywidziało?? tam był automat??!! Nawet nie jakas sekwencja, tylko automat??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ignatz Re: Mitsubishi Lancer Evo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 18:46 jest i możliwość sekwencji Link Zgłoś
Gość: popo Re: Mitsubishi Lancer Evo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 19:55 nowoczesne automaty sa szybsze od manuali - i nie wciskajcie kitu że manual jest takii super i ze to taka frajda. I to jeszcze po mieście w małym samochodziku. Link Zgłoś
Gość: Thinker Re: Mitsubishi Lancer Evo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 22:47 popo, w moim manualu na śliskiej nawierzchni jadąc prosto redukuję z 4 na 2 i mam idealny uślizg tylnych kół. Teraz zrób to w automacie. Jasne, jak jeździsz po dziecko do przedszkola to Ci się to nie przyda. Co kto lubi. Link Zgłoś
fuks88 Re: Mitsubishi Lancer Evo 02.07.09, 00:15 Nie wiem w czym widzisz problem? Co za problem zredukować w automacie w taki sposób by koła zaczęły boksować? I to bez odrywania rąk od kierownicy. Link Zgłoś
Gość: aspik Re: Mitsubishi Lancer Evo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 08:34 a ile toto wazy teraz? rozumiem ze zakrety beda mniej przez nowe evo lubiane niz w przypadku evo 9 i wczesniejsze Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Mitsubishi Lancer Evo IP: *.abg.com.pl 02.07.09, 09:13 Co rozumiesz kolego HUN przez sekwencję? I jak ją odróżniasz znawco od auomatu. W żadnym aucie cywilnym nie montuje się prawdziwej sekwencji. Dwu sprzęgłowa Skrzynia SST od początku była w evo X. Żadna nowość. Prawie każdy automat ma sekwencyjną zmianę biegów, ale to z sekwencyjną skrzynią nie ma nic wspólnego. Link Zgłoś
Gość: mmmn Re: Mitsubishi Lancer Evo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 00:58 Jest automat, no i. Rewelacyjna rzecz w korkach, gdy masz 300 km pod maską i pełzniesz 4km/hr. A poza miastem można wykorzystać te 300 km. Skupić się na trafieniu w drogę a nie zmianie biegów. Link Zgłoś
Gość: mmmn Re: Mitsubishi Lancer Evo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 01:00 Kolejny malkontent jeżdżący starym 15letnim golfem, ale krytykujący wszystko co popadnie bo się zna i wszystkim jeździł. Automat to wspaniała rzecz i szczerze żałuję że nie mam tego rozwiązania u siebie w samochodzie. Link Zgłoś