Gość: zX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 18:37 4 rury, diody, wloty, wlociki... okropne. Silnik zapewne wypas. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dassd Re: 300 KM pod maską Golfa GTI IP: *.tktelekom.pl 11.07.09, 18:57 Dawac normalne samochody, jak nie ekologia to jakis tuning, w tym przypadku beznadziejny Link Zgłoś
Gość: kwahoo Re: 300 KM pod maską Golfa GTI IP: *.xdsl.centertel.pl 11.07.09, 21:13 "oraz 400 Nm maksymalnego momentu obrotowego. W połączeniu z sześciostopniową skrzynią DSG" Nie pomyśleli tylko, że DSG ("mokre" 6-b, do montażu poprzecznego) jest projektowane do <350 Nm. www.vwwatercooled.org.au/newforum/upload/archive/index.php/t-19437.html Wygląd faktycznie beznadziejny... Link Zgłoś
mzyo Re: 300 KM pod maską Golfa GTI 11.07.09, 23:16 Po co? Gdyby jeszcze miał napęd 4x4. 300KM na przednie koła może być męczące w codziennej eksploatacji przynajmniej dla mnie. Ja czekam wciąż na golfa gti z napędem na tył. Link Zgłoś
Gość: Thinker Re: 300 KM pod maską Golfa GTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 23:18 Jak mzyo powiedział - mogli chociaż 4x4 zrobić, bo przedni napęd przy tej mocy jest bez sensu. Link Zgłoś
Gość: Ja Re: 300 KM pod maską Golfa GTI IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.09, 01:46 Juz Ford machnal takie cudo w Focusie RS. Ponad 300 koni i jakies 400Nm, a wszystko na przednia os. Efekt jest taki, ze slabsze i ciezsze S3 robi okrazenie na torze szybciej niz ten wspomagany rajdowymi technologiami Focus i jest przy tym o niebo wygodniejsze. Tu tez sie pewnie okaze, ze wystarczy pare sekund deszczu i cudo firmy ABT zostaje dogonione, a nastepnie objechane rzez seryjnego GTI. Link Zgłoś
Gość: Bejbe Re: 300 KM pod maską Golfa GTI IP: *.chello.pl 12.07.09, 08:58 Chyba lepiej poczekać i kupić Golfa VI R20T (następcę R32) z silnikiem 2,0 TFSI 265 KM i napędem 4 Motion. To wprawdzie nie Quattro ale operte na najnowszej generacji Haldexa rozwiązanie jednak już na mokrym czy ośnieżonym daje radę bez porównania lepiej niż FWD nawet ze szperą. Ten model ma być dostępny na jesieni. Link Zgłoś
kkprofi21 Re: 300 KM pod maską Golfa GTI 12.07.09, 21:54 Niestety wizualny tuning tego auta jest słaby, chociaż to kwestia gustu. Golf GTI jest na tyle ładnym autem że nie trzeba go stylistycznie przerabiać. Oczywiście kwestią gustu jest silnik, niemniej jednak warto podkreślić jaki jest zapas mocy w silniku VW. Skoro oryginalnie jest 210KM a może zostać rozkręcony nawet do 300KM to jest to spory zapas... Link Zgłoś
Gość: noise maker Re: 300 KM pod maską Golfa GTI IP: *.toya.net.pl 13.07.09, 22:54 auto zawaliste. co wy macie zabulwersy ? w zyciu i tak takiego nie dosiadziecie. fantasci.na co wy narzekacie jak i tak to auto jest dla was nie doscignionym nierealnym marzeniem ? Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: 300 KM pod maską Golfa GTI IP: *.chello.pl 16.07.09, 07:46 Ej noise maker widzę, że sam masz jakiś problem z autem co? Dlaczego oceniasz innych swoją miarą? Sądzisz że posty piszą sami 17 latkowie? Ja mam 35 lat i Passata CC 1,8 TSI którego kupiłem w styczniu tego roku. Myślisz że kupno Golfa GTI przekracza możliwości normalnego pracującego i wykształconego Polaka? Otóż mój drogi nie przekracza ;-) Link Zgłoś
Gość: Axton Re: 300 KM pod maską Golfa GTI IP: *.chello.pl 17.07.09, 07:33 A mi się bardzo podoba i nawet te czerwone dodatki mógłbym jakoś znieść. Chociaż szczerze to wolałbym niebieski metalik i czarne felgi ;-) Link Zgłoś
Gość: MB Re: 300 KM pod maską Golfa GTI IP: *.lanet.net.pl 18.07.09, 01:13 Tomek nie ma to jak pochwalic sie nabytkiem?:p jeszcze podaj cene zeby wszyscy mogli stwierdzic ze naprawde jestes super gosc:) bez napinki oczywiscie:) a auto no coz ABT robi troche przesadzony bodykit ale wnetrze mi pasi;) Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: 300 KM pod maską Golfa GTI IP: *.chello.pl 20.07.09, 07:26 A proszę bardzo - 127 tys z małym ogonkiem ;-) Wrażenia z posiadania? - bezcenne. Nie wpadłbym na to przed kupnem CC że wszyscy się tak gapią na to auto. W sumie na mnie nie robi ono takiego wrażenia jak na innych. Na razie nie dam na niego powiedzieć złego słowa bo sprawuje się idealnie. Link Zgłoś
Gość: Citi Re: 300 KM pod maską Golfa GTI IP: *.chello.pl 23.07.09, 07:13 A mnie się podoba i bardzo chciałbym go mieć. Po kilku modelach Fiata marzy mi sie Mazda 3 lub Golf VI ale chwilowo nie mam tyle kasy ;-/ Poszukam używanego Golfa V Link Zgłoś
Gość: flavio Re: 300 KM pod maską Golfa GTI IP: 217.153.246.* 11.12.09, 22:00 mnie się podoba,chętnie przytuliłbym takie cacko... Link Zgłoś