Gość: NS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 10:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: omax Re: Motodziennik: IP: *.aster.pl 15.07.09, 10:34 Honda FRV nie jest straszna i być może nieźle jeździ ale zawsze jak ją widziałem na ulicy to z przodu fajnie ale jak mnie mijała to stwierdzałem, iż ma okropny tył. Być może to tak odpychało klientów bo trudno znaleźć inny powód. Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 10:41 A mi się jazda Hondą FR-V nie podobała. Miałem okazję się nią przejechać za kierownicą i było strasznie dziwnie. Fakt, że jechaliśmy w sześć osób. Ale przy moim wzroście 170cm czułem wszechobecną ciasnotę (z przodu, z tyłu było OK). No i pozycja za kierownicą, jak bym w innym samochodzie okrakiem na drzwiach kierował. W Multipli było znacznie lepiej. Link Zgłoś
Gość: j_k Re: Motodziennik: IP: 85.222.78.* 15.07.09, 10:42 motoRdziennik? Nie dziękuję! Proponuję raczej oddzielne wydanie dla fanów jednośladów. Link Zgłoś
Gość: KawasakiER-5 Re: Motodziennik: IP: 78.8.139.* 15.07.09, 10:58 A mi sie wlasnie podoba to ze bedzie troche troche o motocyklach..nawet pan jacek tak dzisiaj na motocyklowo, dzieki! :) Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 11:04 motor - ble! Przyłączam się do postulatów przedmówców - oddzielnie dla fanów jednośladów! Link Zgłoś
Gość: BaldBear Re: Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 11:09 Bardzo przyjemny odcinek. Miło z waszej strony ze daliście troche iformacji o jednośladach. Link Zgłoś
Gość: ala Re: Motodziennik: IP: *.202.116.195.easy-com.pl 15.07.09, 12:09 HALLO motory precz!!! Dla nich zróbcie osobny dziennik albo tylko stronkę - to niedorzeczne niszczyc format Moto dziennika bo motorki... Link Zgłoś
Gość: paweu Re: Motodziennik: IP: *.chello.pl 15.07.09, 12:17 Trudno ludziom dogodzić. Jak nie było motocykli to prosili o motocykle, jak się pojawiły - to zaraz nie chcemy motorów, osobne wydanie itd. Jak dla mnie jest ok. Fajnie jest pooglądać i posłuchać o jednośladach. Honda, no cóż: De gustibus non est disputandum 3-cylindrowy Triumph - mocna rzecz red. - stylowa kurtka :-) Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Motodziennik: IP: *.ip.netia.com.pl 15.07.09, 12:23 Jestem za oddzielnym wydaniem o motocyklach Dzisiaj nudziłem sie na początku :) Link Zgłoś
Gość: MacGyver Re: Motodziennik: IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.09, 12:25 No nareszcie coś o jednośladach moto dziennik nie powinien opierać się tylko na samochodach .W końcu motoryzacja to nie tylko samochody ..... Link Zgłoś
Gość: login Re: Motodziennik: IP: 80.50.35.* 15.07.09, 12:31 bardzo mnie to cieszy, że bedzie też o motorkach, bo własnie zamierzam nabyć. pzdr. Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 12:36 Brawo Panie Jacku! Motocykle powinny zagościć na stałe do Pana programu. W końcu to też motoryzacja, odcinek świetny:) (Fajna kurteczka:)) Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Motodziennik: IP: *.tktelekom.pl 15.07.09, 12:38 www.wykop.pl/ramka/210493/kolonko-ocieplenie-czy-globalna-sciema Tu akurat o USA, ale ekolgia zabije niebawem motoryzacje. Odcinek super. Link Zgłoś
Gość: Ad@m Re: Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 12:40 To skoro doszły informacje o motocyklach motodziennik powinien zostać troszkę wydłużony ;) Panie Jacku a nie jedno kosztem drugiego :P Link Zgłoś
Gość: Aragorn Re: Motodziennik: IP: *.bas.roche.com 15.07.09, 13:11 Panie Jacku, ja również sprzeciwiam się wprowadzeniu motocykli do motodziennika. Może i przedrostek ten sam ... ale znacząco obniża wartość motodziennika. BARDZO PROSZĘ - NIGDY WIĘCEJ !!! Link Zgłoś
Gość: Thinker Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 13:25 Nie dla motocykli. Są od tego inne strony. Link Zgłoś
Gość: sz Motodziennik: IP: *.175.144.170.koba.pl 15.07.09, 14:20 Jeżeli zamiast 5 minut motodziennika będziemy mieli 6min w tym jedna na motory to mogę to przeboleć. Ale jeżeli będzie to 4 na 1 min to jestem przeciw. Link Zgłoś
wasli Motodziennik: 15.07.09, 14:47 Beznadziejne te motory, jak już je dawać to może jakiś fajny test czy opis ciekawych? Bo taki przegląd cennika chyba nikogo nie zainteresuje... Za to druga część super, a co do FR-Vki pełna zgoda. Link Zgłoś
Gość: lukash Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 14:48 Panie Jacku jeśli zaczynamy mówić o motoryzacji szeroko, tzn. jeśli zaczyna pan mówić o motocyklach to następny odcinek powinien być np: o samochodach ciężarowych albo o busach - przecież jest ich więcej niż motocykli. Dziwne, że redakcja "olewa" pojazdy ciężarowe, które widzi się codziennie na drogach, a robi się odcinek o motocyklach, które pojawiają się na drogach kilka miesięcy w roku . Idąc dalej tym tropem powinno się powiedzieć coś o ciągnikach rolniczych, potem o skuterach,a może nawet o rowerzystach i pieszych wszak oni tez są uczestnikami ruchu drogowego i na tych samych prawach co kierowcy samochodów. Tylko kto wtedy będzie oglądał "Motodziennik"? Jak coś jest od wszystkiego to jest do niczego. "Motodziennik" jest fajnym programem o samochodach i wystarczy. Po co psuć coś, co się sprawdza? Link Zgłoś
Gość: Ogon Motodziennik: IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 15.07.09, 14:50 Motocykle tak - wszystko inne również ale nie koniecznie w każdym odcinku. Czemu nie mielibyśmy raz kiedyś zobaczyć ciekawej koparki, motorówki, motocykla czy zegarka spalinowego? Jeśli jest ciekawe to dawać :) Link Zgłoś
Gość: LuRtZ Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 15:15 a ta Sonata to na tym ujęciu wnętrza ma coś z Volvo :D Link Zgłoś