Dodaj do ulubionych

Audi A5 Sportback - dosyć domysłów

IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.09, 13:52
3.0 TDI quattro w autach, których masa całkowita nie przekracza 2 ton, to POTĘGA.
Obserwuj wątek
    • Gość: BaldBear Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 15:11
      Niedługo firma Audi będzie oferowała modele od A1 do A11(nie licząc pół-sportowych "S" i sportowych "RS") gdzie każdy kolejny numer za "A" to kolejne 3 cm do rozstawu osi. A co do A5, bryczka bardzo zgrabna.
    • Gość: Sibi Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: 94.254.152.* 16.07.09, 16:05
      czyżby kopia VW Passata CC ze znaczkiem Audi?
    • Gość: blaha Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.acn.waw.pl 16.07.09, 16:15
      Po prostu A4 hatchback...
    • Gość: p.jumper Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.07.09, 16:16
      Niestety ale Audi jest nudne, ciężko odróżnić model od modelu i stylistyka jest zbyt oklepana
      Zapraszam na automisja.blox.pl/html
      W najnowszym wpisie o wyścigach dla każdego
    • Gość: p Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 17:27
      Odnoszę nieodparte wrażenie, że kolejny raz "spece" od marketingu usiłują wcisnąć ludziom ściemę. Wykombinowali "nowe" nadwozie - sportback. "Emocje i elegancja coupe, komfort sedana i praktyczność kombi." Co to za bełkot? Jeszcze dodałbym do tego, że są to samochody dla młodych i dynamicznych. Abstrahując od tego, że sylwetka A5 podoba mi się, to ogólne założenie jest tak nowatorskie jak nadwozie Poloneza.
    • Gość: Skippa Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.09, 19:23
      A5 sportback = mixt A6 & A4 & 5D. Tyle w temacie. Bryła Mnie osobiście odstrasza... tak samo jak to nowe BMW 5 5D.. Niemcy (producenci) mają coraz bardziej fatalny gust. Nic dziwnego, ze wzrasta sprzedaż japońców w tym kraju.
    • Gość: mrio Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.kablowka.waw.pl 16.07.09, 19:25
      Mi to przypomina BMW X6 tylko niski i BMW ma ciekawsze silniki jak by nie było całkiem ładny.
    • Gość: karo_820 Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 21:03
      Zwykłe A5 jest piękne i ma sens, A5 Sportback dla mnie traci go, ale założona, niewielka roczna sprzedaż tych aut to pewniak.
    • Gość: aax Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.dream.net.pl 17.07.09, 22:00
      jakby powiedziała moja 5 letnia córka - " to jest bydka fura"
    • Gość: 50cent1993 Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: 194.88.225.* 28.07.09, 11:29
      Niezłe autko do tego beznzynka 2.0TFSI albo 3.2FSI i będzie kot:D Bo jak ktoś kupi diesla to takiego auta (sportowego) jest mega ciota albo emerytem:D
    • paul8550 Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów 12.08.09, 16:37
      jaka jeat roznica miedzy manualna przekladia a reczna, jedna wymaga uzywania rak and ta druga .. rak
    • Gość: ziom Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.mc2.chalmers.se 12.08.09, 17:49
      @p - to jest dokladnie ta sama koncepcja ktora przyswiecala tworcom Poloneza - auto nie wygladajce tak ociezale jak kombi (w latach poznych 70tych Polonez wygladal dynamicznie) a jednoczesnie prawie tak samo pratyczne. Tyle, ze tworcy Poloneza nie mieli zmyslu do marketingu i nie nazwali tego nadwozia "sportback".
    • pocalujta_wujta Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów 12.08.09, 17:49
      Ile wazy? Bo jak 2 tony to mu te konie za przeproszeniem gow.. pomoga. Ciezarowka wyscigowa jakos kiepsko sie trzyma na zakrecie, bo ogumienia nie da sie oszukac. To wiem z praktyki a nie z teorii. Dlatego nikt nie przywozi drogowych Audi na jakiekolwiek zawody (poza R8 ale to inna klasa) czy krete drogi. Jako elegancka dojazdowka to okay, ale wtedy diesel wystarczy.

A tak na martginesie dla tych co o wyczynowym dieslu maja male pojecie: spojrzcie na czym sie jezdzi w LeMans obecnie i jaki silnik wygrywa.
    • pamejudd Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów 12.08.09, 17:50
      @50cent1993: a jesli ktos nie potrafi poprawnie napisac nawet komentarza pod artykulem, to kim jest?
    • Gość: Wowgin Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.net.pbthawe.eu 12.08.09, 17:59
      A ktoś pamięta Audi 100 Avant z lat 70-tych? I po sensacji.
    • Gość: kita Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.175.144.164.koba.pl 12.08.09, 18:19
      50cent1993 - popatrz jakie auta wystawia Audi do Le Mans. Jesteś z rocznika '93? Jak na kogoś, kto będzie mógł zrobić prawko w 2011, to faktycznie masz zbyt wiele do powodzienia w temacie.
    • Gość: can Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.bb.sky.com 12.08.09, 18:59
      pfff znaczy sie liftback tylko mu sie szybka nie unosi? wow... to jest ta niemiecka technologia?
    • Gość: me Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.range86-129.btcentralplus.com 12.08.09, 19:21
      tyl samochodu jest bardzo podobny do mercedesa cls. follow the master!
    • smokpz Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów 12.08.09, 20:30
      Choć sam jeżdżę Toyotą i następne auto to też będzie Toyota, i pewnie za mniej niż 33kEUR (a co dopiero 47) to powiem tak: to auto jest piękne! Słodkie czerwone z zewnątrz i surowe czarne w środku. Sportowa elegancja i porządne wykonanie. Szerokiej drogi tym, którzy go nabędą!
    • Gość: bbART Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 22:05
      Doskonała podróbka jaguara tudzież citroena C5. MAŁO ORYGINALNIE! Bardzo dobry baaardzo nudny samochód z podrobioną stylistyką. Kryzys mocno odcisnął się na niemieckiej myśli motoryzacyjnej. Czas ustąpić Japończykom....

www.youtube.com/watch?v=ecfvAfriBco
      www.youtube.com/watch?v=vSRbpNdCTUg

www.conceptcarz.com/view/photo/89558,8624/2005-Lexus-LF-S_photo.aspx
    • rory_gallagher Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów 12.08.09, 23:24
      Dla mnie wyglada prawie tak samo jak A4... roznice sa naprawde niewielkie, to taki A4 hatchback, moze troche ladniej wykonczony
    • Gość: goscUSA Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.itt.com 13.08.09, 01:16
      Mieszkam wUSA ,Audi i BMW raczej mnie nie kreca,poniewaz wczesniej mialem Mercedesa ,miesiac temu kupilem nowy C300, V6, 238 KM ,black on black, fully loaded, GPS, pelna nawigacja, blue tooth,chromowane kola, podgrzewane siedzenia, nawet spryskiwacz na reflektory, sensor wycieraczek na descz. Cena wywolawcza byla $44.5 tys, zbilem na $39,2 tys(moglem kupic za tyle) ale zrobilem lease na 3 lata, 12 tys mil rocznie za 440 dol miesiecznie.To sa niskie oplaty , jestem bardzo zadowolony.MOja zona jezdi BMW X3 , dobry samochod ale ja wole sedan.Przekonuje sie jeszcze bardziej ze samochody tu sa bardzo tanie,musialem podpisac zobowiazanie u dilera ze nie wywioze samochodu poza USA
    • Gość: gośćPL Re: Audi A5 Sportback - dosyć domysłów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:14
      Mieszkasz w stanach i kupiłeś amerykańskiego shita??? Proszę Cie... Pokażcie hamburgerom czym się jeździ w Europie.
      PS. A taką ładną A6-tkę mogłeś mieć. W sedanie. LEDy - przód, tył. Wszystko to co masz w tym Hryslerze plus wiele innych dodatków. No i przede wszystkim lepiej wykonane.
      No Offence...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka