Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Smart przyśpiesza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:27
Coś późno dziś bardzo...
Obserwuj wątek
    • Gość: speedster Motodziennik: IP: 81.210.91.* 24.07.09, 12:28
      to dziwne coś to zapewne jakieś ufo wylądowało ;]
    • Gość: sz Motodziennik: IP: *.175.144.170.koba.pl 24.07.09, 12:28
      Apelujemy o dłuższe motodzienniki!
    • kakrocz Motodziennik: 24.07.09, 12:29
      Fajna reklama Volvo z tym bolidem he he.To po smarcie to nie mam pojęcia co to,pewnie jakiś elektryczny wynalazek.Odcinek super i ładne Ferrari na koniec.
    • Gość: hura Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.multimo.pl 24.07.09, 12:31
      może to nissan pivo został przyłapany ???
    • lord_dingo Motodziennik: Smart przyśpiesza 24.07.09, 12:32
      Oj Panie Jacku !! Co tak pozno dzis ?? I do tego nasi POLUDNIOWI sasiedzi - Szwedzi ?? ;)
    • Gość: grzes Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:35
      Czy wy też tak macie, że musicie oglądać motodziennik po dwa razy?
      Za dużo się dzieje na ekranie i nie jestem się w stanie skupić na tym co mówi Jacek :)

I zmienił bym reklamę Olympusa. Te rybki się naprawdę męczą, co widać :(
    • Gość: marceli Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: 85.219.142.* 24.07.09, 12:47
      P1800(s) był przez większość produkcji produkowany w Wielkiej Brytanii a użycie go w Świętym trudno nazwać błędem. Jak dokończę restaurowanie swojej sztuki, to się pochwalę :)
    • Gość: gość. wLad Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.net.telkonet.pl 24.07.09, 12:48
      Może to mobilne akwarium. Pojazd dla delfina???
    • Gość: majagoda Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.zchpolice.com 24.07.09, 12:55
      ... południowi sąsiedzi - Szwedzi ....
    • Gość: Rafik Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.rect.uni.torun.pl 24.07.09, 13:09
      To UFO to może Citron DS2 albo DS1? A jeśli nie to pewnie Bugatti na bazie Toyoty IQ ;)
    • Gość: BaldBear Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 13:55
      Ten statek kosmiczny kalibru smarta jest napewno japoński. Widać tutaj wyraźne wpływ mangi i anime, albo chińczycy poddali "tuningowi" smarta lub iQ
    • Gość: kuba Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 14:25
      nuda PAnie Jacku, nuda
    • Gość: withoutnick Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.chello.pl 24.07.09, 15:20
      Może by tak po prostu wprowadzić limit znaków, jak np. w smsie?? Myslę, że np. 500 znaków by wystarczyło, a komentarze ehehehe nie byłyby takie męczące.
    • tb1 Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza 24.07.09, 16:45
      To małe nie wiadomo co, to może jakiś nowy Ligier, albo jakiś inny mini-elektryk hehe :)
    • Gość: Mateo Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.07.09, 17:23
      Panie Jacku, a gdzie obiecane pół odcinka o motocyklach na tydzień. Ja wiem że krzykacze na forum atakowali Pana za to, ale proszę się nie poddawać po jednym odcinku. pozdrawiam
    • Gość: Gośc Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 18:20
      Panie Jacku Szwecja jest na pólnocy
    • Gość: Gość Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.kpn-gprs.nl 24.07.09, 19:10
      Dlaczego linki z kanału rss prowadzą do strony, na której nic nie można zrobić, zamiast od razu do tego filmu?
    • Gość: ala Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.202.116.195.easy-com.pl 24.07.09, 23:30
      PÓŁNOC!!! NIE południe!!! a ja myślałam że to ja coś piłam :)
    • Gość: turkish Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.07.09, 00:43
      w szwecji jest zazwyczaj chlodno i ponuro, dlatego mieszkancy tego kraju masowo udaja sie na wakacje do czech i na slowacje gdzie cieplej oraz weselej; wtedy sa oni naszymi poludniowymi sasiadami. poza tym rzeczywiscie jak odwrocimy globus to szwecja jest na poludniu, wszystko relatywne.
      a zamiast samochodu tygodnia dwa volva i jeden jaguar.
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.rev.snt.net.pl 25.07.09, 01:56
      dzisiaj troche krótko.....na odpie...).....wlasniwie tylko sprawy organizacyjne...bylo dać ludziom na weekend cos do myślenia...

no niby jest jedno....: to małe na hiszpanskkch ulicach: Aston Cygnet ? :)
      ..jakby tak kosmicznie wygladal to jestem zaaa...
      jak sie sprzedawać to z klasą.!

..............................................................
      te pół-sportowe Volvo wygladaly jak auta brytyjskie, dlatego moze tworcy serialu wybrali 1800-tkę (a ta 1900 to troche stare MG czy Jaguary przypomina..?!?)
      ........................
      308 -mka to moim zdaniem najładniejsze (proporcje głupcze !) Ferrari jakie powstało ( i co z tego , że Enzo czy F40 sa szybsze..) i jak widac wcale nie takie drogie..

polecam zabawę głównych bohaterów filmu "Against all odds..":
      czerwony Porsz 911 vs i czarna 308-ka w akcji:
      www.youtube.com/watch?v=_u5OpqDRNV4
      cos ode mnie na deser: rujnowanie Muscle maszin:)
      www.youtube.com/watch?v=3P9BvD4hzio&feature=related
    • Gość: <>< Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.175.152.2.koba.pl 25.07.09, 11:15
      a tamto jezdzace paskudztwo to moze jakas samorobka??
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 19:11
      no jeszcze 2 poscigi :)
      www.youtube.com/watch?v=EJIBmEWFATo&feature=related - szkoda Capri ,
      www.youtube.com/watch?v=1QvKS68Zcac&feature=related - szkoda Christine :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka