Gość: Kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:27 Coś późno dziś bardzo... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: speedster Motodziennik: IP: 81.210.91.* 24.07.09, 12:28 to dziwne coś to zapewne jakieś ufo wylądowało ;] Link Zgłoś
Gość: sz Motodziennik: IP: *.175.144.170.koba.pl 24.07.09, 12:28 Apelujemy o dłuższe motodzienniki! Link Zgłoś
kakrocz Motodziennik: 24.07.09, 12:29 Fajna reklama Volvo z tym bolidem he he.To po smarcie to nie mam pojęcia co to,pewnie jakiś elektryczny wynalazek.Odcinek super i ładne Ferrari na koniec. Link Zgłoś
Gość: hura Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.multimo.pl 24.07.09, 12:31 może to nissan pivo został przyłapany ??? Link Zgłoś
lord_dingo Motodziennik: Smart przyśpiesza 24.07.09, 12:32 Oj Panie Jacku !! Co tak pozno dzis ?? I do tego nasi POLUDNIOWI sasiedzi - Szwedzi ?? ;) Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:35 Czy wy też tak macie, że musicie oglądać motodziennik po dwa razy? Za dużo się dzieje na ekranie i nie jestem się w stanie skupić na tym co mówi Jacek :) I zmienił bym reklamę Olympusa. Te rybki się naprawdę męczą, co widać :( Link Zgłoś
Gość: marceli Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: 85.219.142.* 24.07.09, 12:47 P1800(s) był przez większość produkcji produkowany w Wielkiej Brytanii a użycie go w Świętym trudno nazwać błędem. Jak dokończę restaurowanie swojej sztuki, to się pochwalę :) Link Zgłoś
Gość: gość. wLad Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.net.telkonet.pl 24.07.09, 12:48 Może to mobilne akwarium. Pojazd dla delfina??? Link Zgłoś
Gość: majagoda Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.zchpolice.com 24.07.09, 12:55 ... południowi sąsiedzi - Szwedzi .... Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.rect.uni.torun.pl 24.07.09, 13:09 To UFO to może Citron DS2 albo DS1? A jeśli nie to pewnie Bugatti na bazie Toyoty IQ ;) Link Zgłoś
Gość: BaldBear Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 13:55 Ten statek kosmiczny kalibru smarta jest napewno japoński. Widać tutaj wyraźne wpływ mangi i anime, albo chińczycy poddali "tuningowi" smarta lub iQ Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 14:25 nuda PAnie Jacku, nuda Link Zgłoś
Gość: withoutnick Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.chello.pl 24.07.09, 15:20 Może by tak po prostu wprowadzić limit znaków, jak np. w smsie?? Myslę, że np. 500 znaków by wystarczyło, a komentarze ehehehe nie byłyby takie męczące. Link Zgłoś
tb1 Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza 24.07.09, 16:45 To małe nie wiadomo co, to może jakiś nowy Ligier, albo jakiś inny mini-elektryk hehe :) Link Zgłoś
Gość: Mateo Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.07.09, 17:23 Panie Jacku, a gdzie obiecane pół odcinka o motocyklach na tydzień. Ja wiem że krzykacze na forum atakowali Pana za to, ale proszę się nie poddawać po jednym odcinku. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 18:20 Panie Jacku Szwecja jest na pólnocy Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.kpn-gprs.nl 24.07.09, 19:10 Dlaczego linki z kanału rss prowadzą do strony, na której nic nie można zrobić, zamiast od razu do tego filmu? Link Zgłoś
Gość: ala Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.202.116.195.easy-com.pl 24.07.09, 23:30 PÓŁNOC!!! NIE południe!!! a ja myślałam że to ja coś piłam :) Link Zgłoś
Gość: turkish Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.07.09, 00:43 w szwecji jest zazwyczaj chlodno i ponuro, dlatego mieszkancy tego kraju masowo udaja sie na wakacje do czech i na slowacje gdzie cieplej oraz weselej; wtedy sa oni naszymi poludniowymi sasiadami. poza tym rzeczywiscie jak odwrocimy globus to szwecja jest na poludniu, wszystko relatywne. a zamiast samochodu tygodnia dwa volva i jeden jaguar. Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.rev.snt.net.pl 25.07.09, 01:56 dzisiaj troche krótko.....na odpie...).....wlasniwie tylko sprawy organizacyjne...bylo dać ludziom na weekend cos do myślenia... no niby jest jedno....: to małe na hiszpanskkch ulicach: Aston Cygnet ? :) ..jakby tak kosmicznie wygladal to jestem zaaa... jak sie sprzedawać to z klasą.! .............................................................. te pół-sportowe Volvo wygladaly jak auta brytyjskie, dlatego moze tworcy serialu wybrali 1800-tkę (a ta 1900 to troche stare MG czy Jaguary przypomina..?!?) ........................ 308 -mka to moim zdaniem najładniejsze (proporcje głupcze !) Ferrari jakie powstało ( i co z tego , że Enzo czy F40 sa szybsze..) i jak widac wcale nie takie drogie.. polecam zabawę głównych bohaterów filmu "Against all odds..": czerwony Porsz 911 vs i czarna 308-ka w akcji: www.youtube.com/watch?v=_u5OpqDRNV4 cos ode mnie na deser: rujnowanie Muscle maszin:) www.youtube.com/watch?v=3P9BvD4hzio&feature=related Link Zgłoś
Gość: <>< Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.175.152.2.koba.pl 25.07.09, 11:15 a tamto jezdzace paskudztwo to moze jakas samorobka?? Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Smart przyśpiesza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 19:11 no jeszcze 2 poscigi :) www.youtube.com/watch?v=EJIBmEWFATo&feature=related - szkoda Capri , www.youtube.com/watch?v=1QvKS68Zcac&feature=related - szkoda Christine :) Link Zgłoś