Dodaj do ulubionych

Przygoda w Alpach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 13:56
ale co to ma być????? halooo czy jest ktoś w redakcji, czy też każdy może coś tu zamieścić
Obserwuj wątek
    • Gość: Thinker Re: Przygoda w Alpach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:08
      Bo to auto na F było ;]
    • red_moto Re: Przygoda w Alpach 20.08.09, 14:39
      @ww - Weź udział w konkursie, być może i twoja historia zostanie opublikowana
      moto.pl/MotoPL/0,95383.html
      zapraszamy
    • g-boy Re: Przygoda w Alpach 20.08.09, 15:23
      Oczywiście pani do dzisiaj nie wie, co się stało, bo i po co. A przynajmniej nie raczyla o tym napisać :P
      Sam jestem ciekawy i jakoś nie mogę wydedukować. Opony? Klocki hamulcowe? Dziwne, że śmierdziało też pod górkę, kiedy się teoretycznie hamulców nie używa. Przypuszczam, że jakaś awaria układu hamulcowego. Ale same klocki nie dały by aż tyle dymu...dym musiał być z opon (zapach gumy, chociaż kobieta może nie odróżnić swądu z hamulców który też jest duszący). I ciekawe, że po postoju problem zniknął. Co to mogło być?
    • mzyo Re: Przygoda w Alpach 20.08.09, 17:45
      Założę się że pod górkę jechał na ręcznym, a z górki też. Dodajmy nieumiejętne intensywne hamowanie i przegrzanie tarcz z przodu gotowe.

Jeździłem między innymi i Fiatem Punto 2 1.2 60 km w górach i w 4 dorosłe osoby z bagażem nie był nigdy odczuwalny jakiś straszny niedobór mocy. Oczywiście nie jest to diesel 300NM, ale jeździłem równoważnym mocowo Oplem C. i tam już brak mocy był odczuwalny nawet w Górach Świętokrzyskich.
    • Gość: mm Re: Przygoda w Alpach IP: 89.108.253.* 20.08.09, 21:56
      a co to za artykuł? Antyreklama Fiata?
    • Gość: katiabb Re: Przygoda w Alpach IP: 83.13.25.* 26.08.09, 15:47
      kiedy Państwo zamieszczą moją opowieść?
    • Gość: katiabb Re: Przygoda w Alpach IP: 83.13.25.* 28.08.09, 11:30
      Szanowna Redakcji, wysłałam moją opowieść jeszcze raz - bardzo proszę o umieszczenie jej na stronie.
    • Gość: katiabb Re: Przygoda w Alpach IP: 83.13.25.* 28.08.09, 13:20
      Do Redakcji: proszę się nie gniewać, ale to czekanie mnie dobija, tymbardziej, że konkurs dobiega końca. Kiedy Państwo wrzucą moją opowieść konkursową?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka