Dodaj do ulubionych

KDR-realne oszczedzności

24.01.19, 21:28
Nareszcie (po 3 m8esiącach od złożenia wniosku) stałam się szczęśliwą posiadaczką karty dużej rodziny. Nie znalazłam podobnego wątku, więc proponuję wpisać jakie realne oszczędności daje wam ta karta . Za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuję. Zaczynając od siebie:
1. 37 % zniżki a bilety PKP- niewiele, bo rzadko jeździmy, ale zawsze coś.
2. 10% zniżki w Carrefourze razem z ich aplikacjią- osobiście bardzo rzadko tobie tam zakupy ponieważ mięso, wędlina i sery są u ich dużo droższe niż w lokalnej polskiej sieci marketów
3. Lidl- warzywa i owoce., też raczej ie widzę jaką oszczędność o mogłoby zdać, bo są to produkty droższe niż w lokalnym markecie. Bardzo rzadko kupuje u nich warzywa i owoce, bo nieczęsto się to opłaca. W zeszłym tygodniu były to tylko pomarańcze i pomelo( ale p. Cebula była w cenie 3,59 zł co uz jest prawie 2x drożej iż zazwyczaj kupuję).
Inne propozycje?
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: KDR-realne oszczedzności 24.01.19, 23:16
      na podstawie wlasnej pracy w ktorej respektujemy KDR ( prywatny gabinet medyczny) smiem wnioskowac,ze w kazdej gminie pula partnerow programu, poza tymi ogolnokrajowymi, jest inna, partner programu podpisuje umowe o respektowanie KDR z gmina, taka pelna liste lokalnych partnerow mozna na pewno uzyskac w urzedzie miasta.
    • lucyjkama Re: KDR-realne oszczedzności 24.01.19, 23:20
      Bonito daje rabat chyba 3 %.
      Martes bodajże 10%.
      Darmowe wejścia do parków narodowych.
      Ja zdecydowanie więcej korzystam z naszej lokalnej, miejskiej karty dużej rodziny. Mam 50% zniżki na kino, basen, lodowisko, muzeum, tężni, korty tenisowe.
      • anula36 Re: KDR-realne oszczedzności 24.01.19, 23:22
        o to ja o miejskiej myslalam, nie wiedzialam ze sa 2 opcje miejsca i ogolnopolska.
        • martini-7 Re: KDR-realne oszczedzności 25.01.19, 07:25
          Osobiście nie mam i nie przysługuje mi, ale kiedyś będąc w Biedronce widziałam informacje, że hinorują KDR, ale nie wiem czy to na cały kraj czy gminnie.
    • tol8 Re: KDR-realne oszczedzności 25.01.19, 08:16
      Świat Książki 20%
      Helios- bilety i barek 30%
      Intercity 37%
      Piotr i Paweł 5%
      Słonimski (mięsny) 5%
      Carrefour 10%
      Play- 15%
      Plus karta miejska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka