Dodaj do ulubionych

Podstawki pod kubek

27.03.14, 14:21
Mam prosbe,czy moze mi ktos podpowiedziec jak oprawic haft w plastikowa podstawke pod kubek.Robie to pierwszy raz i chcialabym zrobic to dobrze.
Obserwuj wątek
    • inna57 Re: Podstawki pod kubek 27.03.14, 15:13
      Tu jest specjalna oprawka dla takiego haftu www.epasmanteria.pl/pl/56-plastikowe
      • mela82 Re: Podstawki pod kubek 27.03.14, 16:05
        Oprawke taka wlasnie kupilam,ale jak tam haft umiescic?
        • piegucha Re: Podstawki pod kubek 28.03.14, 15:04
          Podkladek jeszcze nie robilam, ale magnesy i breloczki tak. Zwykle w takim plastiku byla kartka wiec wycinalam haft wg niej. A jesli nie masz takiej kartki z srodka, to proponuje przylozyc plastik na haft, wyposrodkowac go i odrysowac znikajacym mazakiem brzeg podkladki a pozniej wyciac nozyczkami. Jak bedzie za duzo to nieco mniejszyc srednice. A na koniec, zeby to wszystko ladnie wygladalo, zeby nie bylo widac tylu pracy, pod haft dac cienka kartke w kolorze kanwy.
          Powodzenia!
          • elzbietaprzyjemska Re: Podstawki pod kubek 29.03.14, 17:50
            Bardzo dziekuje za podpowiedz.Zrobilam dokladnie tak jak napisalas.Wyszlo ok.Jestem stala czytelniczka Twojego bloga,tym bardziej jestem zadowolona ze to wlasnie Ty mi pomoglas.Dziekuje i pozdrawiam
            • piegucha Re: Podstawki pod kubek 29.03.14, 21:24
              Ciesze sie, ze moglam pomocsmile
              A moze pochwalisz sie i wrzucisz zdjecie na forum? Jestem bardzo ciekawa jak Ci wyszlosmile
              • elzbietaprzyjemska Re: Podstawki pod kubek 30.03.14, 19:12
                Niestety podstawka juz jest oddana(ok300km).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka