gosia-basia 01.12.05, 07:44 pewnie są tam przepiękne obrazy ale cholera nie mam tyle cierpliwości żeby je otworzyć, bo nie wspomnę o ściągnięciu........strasznie długo to trwa, co jest grane?!?!?cały dzień to za długo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emago1 Re: photo.163.com/....... 01.12.05, 09:27 od jakiegos czasu wszystko chodzi tam na zwolnionych obrotach, ja tez się wściekam i w końcu rzadko tam zaglądam Odpowiedz Link
magda_dikka Re: photo.163.com/....... 01.12.05, 14:08 mi sie wogole nie otwieraja te stronki ;D ^^^^^^^^^^^^^^^#^^^^^^#^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^####^^^^^^####^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^####^^^^^^^^####^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^################^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^#####################^^^^^^^^^^ ^^^^^^#######^^^^^^^^^^^^######^^^^^^^^ ^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^^^######^^^^^^ ^^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^^ ^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^ ^^####^^^^##^^^^^^^^^^^^^##^^^^^###^^^^ ^^###^^^^^^###^^^^^^^^^###^^^^^^####^^^ ^####^^^^^^###^^^^^^^^###^^^^^^^^###^^^ ^###^^^^^^^^##^^^^^^^##^^^^^^^^^^####^^ ^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^^ ^###^^^^#^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#^^^^^###^^ ^###^^^###^^^^^^^^^^^^^^^^^###^^^^###^^ ^###^^#^###^^^^^^^^^^^^^^^^##^#^^####^^ ^####^^^^####################^^^^####^^ ^^###^^^^####^^^^^^^^^^^####^^^^####^^^ ^^####^^^^#####^^^^^^^#####^^^^^###^^^^ ^^^####^^^^#####^^^^^#####^^^^#####^^^^ ^^^^####^^^^^###########^^^^^#####^^^^^ ^^^^^#####^^^^^^^^###^^^^^^######^^^^^^ ^^^^^^#######^^^######^^^######^^^^^^^^ ^^^^^^^^#####################^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^#################^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^#########^^^^^^^^^^^^^^^^ ******************************************************* Każda droga jest łatwiejsza gdy widzę to, co dobre jest... Odpowiedz Link