IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.01, 13:05
Pyrsk Pierony !

Jo sie musza na pora dni stracic . Na razie i

Pyrsk !
Obserwuj wątek
    • Gość: Magiczna Re: Na razie IP: 192.168.100.* / *.bmj.net.pl 09.08.01, 15:09
      Czy ten post byl faktycznie taki niezbedny??? Tu i tak wszyscy nawalaja po
      slasku, nie wiadomo kto jest kim, wiec Twojej nieobecnosci chyba tak strasznie
      nie odczujemy... :-/
      M.
      • Gość: Mirek Re: Na razie IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 05:11
        • Re: wlasnie wrocilam... Gość portalu: Magiczna, 24-05-2001, 17:22:37

wiem, ze malo ludzi w Gliwicach mowi gwara - moj narzeczony (juz wszystko jasne
        co nie?) mieszka na Slasku od 25 lat i niestety nie umie sie nia poslugiwac. A
        szkoda. Bo to bardzo fajna sprawa. W kazdym razie ja obiecalam wszystkim
        Slazakom co nie umieja po slasku, ze sama sie naucze i wtedy im bedzie
        wstyd :))) No i szukam rechtóra :))))
        Pozdro,
        Magi

...Czyzby za duzo jak na jeden raz?
        • Gość: andy Re: Na razie IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 10.08.01, 08:20
          do wos to jes gwara, ado nos to co my sie w doma naucyli,zmiyszane z niymieckym
          fto miol mondrzyjszych starych ucyl sie slonskigi rownolegle z niymieckym,.
          niydowno leciol tu program lo Bialorusi i tyn starszy facet godol po
          bialorusku i jo go wszysko rozumiol, godol lon gwarom czy jynzykiym bialoruskim

wiysz czymu w Gliwicach molo ludzi godo gwarom, bo Gliwice ze wzgledu na
          Polibuda byly byly b. intelektualne, a lod powojnia byc Slonzokym bylo w
          robocie niemile widziane, moj dziadek cale zycie byl hajerym a
          przijezdne "Gorole" byli sztajgrami czymu lepi sie znali na gornictwie?

a poza tym mie pani w zaodowce pedziala "bede tepic gware slaska", co ty na to?
          Za co Slonzoki majom byc wdziynczne panstwu polskymu? za to ze ze Slonska
          zrobiylo kloaka bez perspektyw?

u mnie polowa to Osis polowa Wesis i ten temat DDR RFN to powod do smiechu i
          jak leci jakis kawal o DDR nikt sie nie obraza tylko sie wszyscy smieja rowno
          czyli mozna wziasc historie na wesolo bez obrazania kogokolwiek. Uznajac innosc
          innych.

kolo mie robi pol Zyd pol Rosjanin z Ukrainy, nikt nigdy nie powiedzial mu ze
          on jest cos gorszego, nikt nie zwrocil mu uwagi ze mowi zle po niemiecku z
          rosyjskim akcentem, wszyscy cenia go za jego humor, byloby straszne gdyby
          wszyscy ludzie byli tacy sami i jednakowo mysleli, nie uwazasz.
          Szwager niy powiniyn pisac na forum Gliwice jak lon jes s Labynd?
          • Gość: Magiczna Re: Na razie IP: 192.168.100.* / *.bmj.net.pl 10.08.01, 09:56
            Gość portalu: andy napisał(a):

>Szwager niy powiniyn pisac na forum Gliwice jak lon jes s Labynd?

Nie powiedzialam, ze nie powinien pisac ale moglby uszanowac to, ze nie wiekszosc
            z nas juz sie zmeczyla ciaglym czytaniem Waszych postow pisanych gwara. Sam
            mowisz, ze w Gliwicach nie mowilo (i nie mowi) sie po slasku, wiec moze
            dostosujcie sie i przejdzcie na polski?
            M.

• Gość: Kajos Re: Na razie IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 11:06
              Prawie skiz tego cza nom jeszcze wiyncyj po naszymu godac .
          • Gość: meg Re: Na razie IP: *.labor.pl 10.08.01, 11:10
            ja bez trudu rozumiem mowę, ale pisane jest dla mnie ciężkie, zwłaszcza że
            używacie różnych składni, a ja płacę za każde trzy minuty (wieczorem 6)
        • Gość: Magiczna Re: Na razie IP: 192.168.100.* / *.bmj.net.pl 10.08.01, 09:53
          Gość portalu: Mirek napisał(a):

> ...Czyzby za duzo jak na jeden raz?

Mireczku, w tym wypadku nauka ma byc dobrowolna - nie chce zeby mnie ktos zmuszal
          do ciaglego kontaktu ze slaskim jesli sobie tego nie zycze.
          M.

• Gość: Kajos Re: Na razie IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 11:08
            Delikatnie godajonc taki bol punk myslynia Goroli na slonsku we 1945
        • Gość: Kajos Re: Na razie IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 11:02
          Godos o sobie ?
    • Gość: Emma do Andy IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 09:59
      Andy! Swiete slowa!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka