IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 00:23
hey moj i jego 1 raz...jutro,zaplanowany, z ukochana osoba. .prezerwatywy
+globulka+7dziencyklu..(- dni nieplodne..31 dniowe cykle)...bedzie dobrze?
Jakies rady? ps. jesli prezerwatywa peka to widac ciom?
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: moj 1 raz IP: *.ss.shawcable.net 14.09.04, 05:56
      Bedzie dobrze, kazdy kiedys przez to przeszedl. Jak zyje prezerwatywa mi nie pekla wiec nie wiem jak to sie czuje.

A to na rozgrzewke:
      maciej-piratjoe.blog.onet.pl/2,ID3829441,index.html
    • Gość: hika Re: moj 1 raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 10:35
      7 dzien cyklu moze byc jak najbardziej płodny
      plemniki zyja 7 dni i w sluzie płodnym który juz moze sie u Ciebie pojawic choc
      tego nie widzisz na zewnatrz tyle własnie moga przezyc
      lepiej ustalic sobie taki dzien na tydzien przed okresem i poobserwuj sluz
      • Gość: poczatkujaca Re: moj 1 raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:24
        hmmm...troszke mnie przerazilas...
    • very_martini Re: moj 1 raz 14.09.04, 13:42
      E, moim skromnym zdaniem, nawet, jesli prezerwatywa pęknie, to plemnik
      osłabiony środkiem plemnikobójczym , nawet jeśli przeżyje, to kilku dni do
      owulacji nie przetrwa, chyba że jest z azbesti i z ołowiu.
      A skoro tak boisz się ciąży (bo z Twojego poprzedniejgo "przrażonego" postu to
      wynika), to może po prostu przełóż sobie tę inicjację (wybaczcie mądre słowosad)
      na taki moment, w którym myśl o ciązy nie będzie Cię aż tak stresować? Szkoda
      nerwów i tej minuty wpatrywania się w test, chociaż wiesz, że zapłodnienie było
      absolutnie niemożliwetongue_out
      No i będzie dobrze, co ma nie być - tylko wyluzuj. I się nie stresuj, jak się
      nie uda - z babskich plot moich i koleżanek wynika, że żadnej nie udało się
      sfinalizować sprawy za pierwszym podejściem i mimo szczerch chęci trzeba było
      rzecz przełożyć o kilka godzin. Tylko nie popadajcie w żadne kompleksy z tego
      powodu!

16%VOL
      22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka