aniapet2 30.07.08, 10:55 Witam wszystkich na forum! Chwalę sie jeszcze raz moim dorobkiem hafciarskim (właściwie jego częścią, reszta później). Pozdrawiam i zapraszam na stronkę: fotoforum.gazeta.pl/5,2,aniapet2.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia.t.14 Re: Moje prace 30.07.08, 11:33 bardzo piękne prace gratuluję.A mam pytanie,czy byłaby możliwość na schematy do obrazków z serii"cztery pory roku w ogrodzie"są przeurocze , podziwiam i pozdrawiam ) Odpowiedz Link
asti76 Re: Moje prace 30.07.08, 12:56 Cudne ))) tylko pozazdrościć ))) czy posiadasz schemjat do obrazka "Pamiątka z wakacji" ?? Odpowiedz Link
okruszek444 Re: Moje prace 30.07.08, 13:25 sliczne prace i duzo!! a mowisz ze to nie wszystkie... czekam niecierpliwie na wiecej...bardzo mi sie podobaja ) Odpowiedz Link
wanbor5 Re: Moje prace 30.07.08, 14:02 gratulacje piękne prace i pokaźny zbiór.poz wanda Odpowiedz Link
gra.60 Re: Moje prace 30.07.08, 14:20 Piękne są Twoje prace. Szczególną uwagę zwróciłam na karteczkę, gdzie haft umieściłaś na kanwie pod skosem. Fajny pomysł i zupełny inny wygląd. Odpowiedz Link
gra.60 Re: Moje prace 30.07.08, 14:25 gra.60 napisała: > Piękne są Twoje prace. Szczególną uwagę zwróciłam na karteczkę, gdzie haft umi > eściłaś na kanwie pod skosem. Fajny pomysł i zupełny inny wygląd. Wkleję do niej link: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1339174,2,79.html Odpowiedz Link
lacrima_2 Re: Moje prace 30.07.08, 15:29 Piękne prace. Szczególną uwagę zwróciłam na dziewczyneczki z balonikami. Piękne hafty i bardzo różnorodne w tematyce. Odpowiedz Link
doorota85 Re: Moje prace 30.07.08, 18:19 prace są piękne, czy mogłabym prosić o schemat Papieża Jana Pawła II (ten który jest w trakcie robienia) jeżeli takowy posiadasz, będę bardzo wdzięćzna, pozdrawiam Odpowiedz Link
white-happy-angel Re: Moje prace 30.07.08, 20:57 Spora i prześliczna kolekcja. Gratuluję!!! Odpowiedz Link
aniapet2 Re: Moje prace 31.07.08, 07:02 Dziekuję bardzo za pochwały, te prace to jest 1/3 tego co mam w zbiorach ale tylko na foto, ponieważ wiele prac robię na zamówienia i niestety nie mam ich w domu. Niektórych aż żal oddawać, zawsze w przerwie zamówień zrobię coś dla siebie. Co do schematów, oczywiscie ze mam ale na papierze, nie mam skanera w domu żeby je przegrać na komputer ale w najbliższym czasie wracam z urlopu do pracy to postaram się je tam odbić i Wam wszystkim które prosicie napewno prześlę te wzory. Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam aniapet2. Odpowiedz Link
red_artist Re: Moje prace 31.07.08, 14:28 Niezly zbior, gratuluje! - przy okazji zapraszam do obejrzenia mojej skromnej galerii (link) Jesli moglabym sie przylaczyc do prosb - spodobal mi sie wzor aniolka karmiacego misia. Odpowiedz Link