Gość: andy IP: *.rybnik.vectranet.pl 19.06.10, 20:32 Poszukuję hotelu all incl. lub z fajnym bufetem HB. Przy plaży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek37k Re: hotel all inclusive 21.06.10, 20:04 Gość portalu: andy napisał(a): > Poszukuję hotelu all incl. lub z fajnym bufetem HB. Przy plaży Jest ich pełno , praktycznie w każdej większej chorwackiej destynacji takie hotele funkcjonują , lepiej poszukaj w biurach podróży . Ze swojej strony mogę podpowiedzieć , że dużo większa i tańsza oferta jest na takie hotele w biurach niemieckich , co przy dojeździe własnym jest przecież bez znaczenia gdzie kupisz . Sam w tym roku znalazłem takie dwa , w pierwszej linii brzegowej z all inklusiv , jeden na Hvarze w Starim Gradzie i w Gradacu na końcu Makarskiej . Za 2+2 (dzieciaki 12 i 15 lat) płacę w obu miejscach po około 1000 euro za tydzień w sierpniu , zakwaterowanie w studio dwupokojowym , więc jak dla mnie , mam wszystko co lubię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.niunia Re: hotel all inclusive 25.06.10, 11:29 Watermann Supertus Resort z Neckermanna. Wyspa Brać. Odpowiedz Link Zgłoś