Dodaj do ulubionych

Pociąg Novi Sad-Bar

06.08.11, 12:20
Witam. Do wyjazdu coraz bliżej - bo już w ten czwartek - i zaczęłam się zastanawiać, czy może podróż pociągiem. Mam ogromną prośbę do tych co już w tym roku jechali, by napisali mi:
1. Jaka jest cena przedział sypialniany 3-osobowy plus samochód
2. Czy lepiej pakować się pociągu w miejscowości Novi Bar czy Sutomire
3. Czy faktycznie pociąg miewa opóźnienie nawet 2 godzinne
4. Ile należy być przed odjazdem i czy nie ma problemów z zapakowaniem się na pociąg tzn. czy nie zabraknie biletów.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Pociąg Novi Sad-Bar 07.08.11, 09:13
      Sporo informacji o podróży koleją(Z Belgradu do Baru w tej relacji:Tekst linka
    • Gość: haidi Re: Pociąg Novi Sad-Bar IP: 87.204.14.* 08.08.11, 11:33
      Witam

ja planuję jechać z Subotica, dlaczego Ty nie chcesz z tamtąd?
      z jakiego miasta jedziesz? My z Leszna i startujemy w nocy w czwartek
      • jolkazz Re: Pociąg Novi Sad-Bar 08.08.11, 21:33
        witaj haidi. oczywiście możemy jechać z Subotica, tylko się zastanawiam czemu niektórzy jadą z Novi Sad jak i tak po drodze wcześniej jest Subotica.
        My jedziemy z Krakowa. Jako docelową miejscowość wybraliśmy Petrovac. Zastanawiam się o której należy wyjechać z Krakowa by zdążyć na pociąg, który z tego co pamiętam odjeżdża około 18.
        • Gość: haidi Re: Pociąg Novi Sad-Bar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.11, 21:56
          pewnie masz z 700km do Subotica więc bezpiecznie będzie liczyć 10 godzin więc zakładam, że jak wyjedziesz o 8ej rano to będzie ok. My do Kraśici jedziemy. Próbowaliśmy zakupić bilety on-line ale nie można/niedostępna usługa. szkoda będzie na miejscu w kasie dowiedzieć się że miejsc brak :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka