szpulakasia 23.08.11, 22:39 szukam na jedną noc najlepiej blisko zjazdu z autostrady bo potem jedziemy do Chorwacji,czy znajdę nocleg bez problemu?możecie cos polecić?planowany nocleg 26/27.08.2011 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: Nocleg Słowenia Postojna 23.08.11, 23:15 szpulakasia napisała: > szukam na jedną noc najlepiej blisko zjazdu z autostrady bo potem jedziemy do Chorwacji,czy znajdę nocleg bez problemu? Wszystko zależy za ile i dla ilu osób Wpisać do googli postojna accommodation. A potem zarezerwować. Poza jaskinią i supermarketami w Postojnie nic ciekawego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Busio Re: Nocleg Słowenia Postojna IP: 194.29.130.* 24.08.11, 08:18 O przepraszam, jest jeszcze bardzo dobry szpital ginekologiczno - położniczy, w którym urodził sie mój wnuczek. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Nocleg Słowenia Postojna 24.08.11, 16:32 A ha, czyli miejsce wyjątkowe Odpowiedz Link Zgłoś
lesio5 Re: Nocleg Słowenia Postojna 24.08.11, 11:44 Koło jaskini jest relatywnie tani (ca 67 euro) hotel Jama, ale obawiam się że jest już na full obłożony rezerwacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Busio Re: Nocleg Słowenia Postojna IP: 194.29.130.* 24.08.11, 12:36 Na www.slovenia.info jest wyszukiwarka. Postojna to region Notrajnska - Karst. Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Nocleg Słowenia Postojna 24.08.11, 12:43 dla 2 osób plus małe dziecko bez potzreby dodatwkoego spania do 100 euro za nas wszystkich...chodzi o to że czasu mam mało 2 dni i czy jeśli dojadę ok 19 -20 w ciemno to jakiś pokój dostanę....nie mam karty kredytowej więc na rezerwacje internetowe za mało czasu....a że jadę z dzieckiem to nie chciałabym utknąć w samochodzie...to nie musi być postojna może być niedaleka okolica.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiekrakow Re: Nocleg Słowenia Postojna IP: *.devs.futuro.pl 25.08.11, 10:26 Witam! Nie wiem czy zdążysz odebrać tę wiadomość, ale podaję stronę gospodarstwa agroturystycznego nieco na południe od Postojnej, we wsi Narin k. Pivki: www.andrejevi.si Ja tam bez problemu zarezerwowałem 1 nocleg na wrzesień. Cena 50 euro za nocleg dla 2 osób ze śniadaniem. Powodzenia! Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Nocleg Słowenia Postojna 25.08.11, 11:10 > Cena 50 euro za nocleg > dla 2 osób ze śniadaniem. Tak się zastanawiam fascynacjami śniadaniem ...;) Dwa plastry szynki na patelnię i 4 jajka(obie rzeczy z kraju) i śniadanie mamy za jedno euro;) No dobra...jeszcze pół euro na dwie świeże kajzerki na głowę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Nocleg Słowenia Postojna 25.08.11, 14:45 W hotelach MUSISZ zapłacić za śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś