Dodaj do ulubionych

Nocleg Słowenia Postojna

23.08.11, 22:39
szukam na jedną noc najlepiej blisko zjazdu z autostrady bo potem jedziemy do Chorwacji,czy znajdę nocleg bez problemu?możecie cos polecić?planowany nocleg 26/27.08.2011
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Nocleg Słowenia Postojna 23.08.11, 23:15
      szpulakasia napisała:

> szukam na jedną noc najlepiej blisko zjazdu z autostrady bo potem jedziemy do Chorwacji,czy znajdę nocleg bez problemu?

Wszystko zależy za ile i dla ilu osób
      Wpisać do googli
      postojna accommodation.
      A potem zarezerwować.
      Poza jaskinią i supermarketami w Postojnie nic ciekawego nie ma
      • Gość: Busio Re: Nocleg Słowenia Postojna IP: 194.29.130.* 24.08.11, 08:18
        O przepraszam, jest jeszcze bardzo dobry szpital ginekologiczno - położniczy, w którym urodził sie mój wnuczek. Pozdrowienia.
        • wislok1 Re: Nocleg Słowenia Postojna 24.08.11, 16:32
          A ha, czyli miejsce wyjątkowe
    • lesio5 Re: Nocleg Słowenia Postojna 24.08.11, 11:44
      Koło jaskini jest relatywnie tani (ca 67 euro) hotel Jama, ale obawiam się że jest już na full obłożony rezerwacjami.
    • Gość: Busio Re: Nocleg Słowenia Postojna IP: 194.29.130.* 24.08.11, 12:36
      Na www.slovenia.info jest wyszukiwarka. Postojna to region Notrajnska - Karst.
      • szpulakasia Re: Nocleg Słowenia Postojna 24.08.11, 12:43
        dla 2 osób plus małe dziecko bez potzreby dodatwkoego spania do 100 euro za nas wszystkich...chodzi o to że czasu mam mało 2 dni i czy jeśli dojadę ok 19 -20 w ciemno to jakiś pokój dostanę....nie mam karty kredytowej więc na rezerwacje internetowe za mało czasu....a że jadę z dzieckiem to nie chciałabym utknąć w samochodzie...to nie musi być postojna może być niedaleka okolica....
    • Gość: misiekrakow Re: Nocleg Słowenia Postojna IP: *.devs.futuro.pl 25.08.11, 10:26
      Witam!
      Nie wiem czy zdążysz odebrać tę wiadomość, ale podaję stronę gospodarstwa agroturystycznego nieco na południe od Postojnej, we wsi Narin k. Pivki:
      www.andrejevi.si
      Ja tam bez problemu zarezerwowałem 1 nocleg na wrzesień. Cena 50 euro za nocleg dla 2 osób ze śniadaniem.
      Powodzenia!
      Paweł
      • hepik1 Re: Nocleg Słowenia Postojna 25.08.11, 11:10
        > Cena 50 euro za nocleg
        > dla 2 osób ze śniadaniem.

Tak się zastanawiam fascynacjami śniadaniem ...;)
        Dwa plastry szynki na patelnię i 4 jajka(obie rzeczy z kraju) i śniadanie mamy za jedno euro;)
        No dobra...jeszcze pół euro na dwie świeże kajzerki na głowę ;)
        • wislok1 Re: Nocleg Słowenia Postojna 25.08.11, 14:45
          W hotelach MUSISZ zapłacić za śniadanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka