darunion 23.05.04, 12:02 Wybieram się z dziećmi do Chowracji.Bardzo proszę o adresy sprawdzonych noclegów.Jeżeli to możliwe to z ceną. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danusia Re: BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZONE ADRESY IP: *.net.htnet.hr 23.05.04, 17:11 Moge polecic 2 adresy moich chorwackich znajomych: - na wyspie Rab (apartament 4-osobowy 40-45 EUR, oraz pokoje 8-10 EUR dorosli) - na wyspie Krk (domek 6-8 osob; 40-45 EUR / za calosc) Szczegoly i zdjecia moge wyslac na Twojego emaila. danuta.kovacev@email.hinet.hr Pozdrowienia z Zagrzebia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZONE ADRESY IP: *.pl / *.pl 28.05.04, 23:01 Jestem zainteresowana apartamentem dla 4 osob w sierpniu.Proszę o adresy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZONE ADRESY IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 31.05.04, 14:25 Podaje adres kwatery (2 sypialnie, łazienka osobno wc, kuchnia z jadalnią, pokój gościnny, balkon i taras, miejsce na auto. Super warunki, mili gospdoarze. Medulin niedaleko Puli w chorwacji. Nie wiem jak cena bo 3 lata temu 50 marek za dobe. MARASOVIĆ MARIJAN LIŻNJANSKA c. 20 MEDULIN (00385) 052 576 692 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikucha Re: BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZONE ADRESY IP: *.chello.pl 08.07.04, 19:13 Danusiu, ja bym bardzo chetnie zobaczyl te kwatery na fotkach i jakies telefony moze bo wybieram sie w sierpniu a w tedy mysle ze lepiej sobie zarezerwowac ( chodzi o krk dziekujei czekam mikucha@poczta.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikucha Re: Danuta !!! IP: *.chello.pl 09.07.04, 07:08 Danuto! niestety nie wiem dlaczego ale nie dochodza do Ciebie moje maile , moze podalasc zly adres, wiec poprosze na forum o kolka fotek i na miary na ten domek na KRK w okresie 20do 28 sierpien, czekam na odpowiedz mikucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikucha Re: Danuta !!! IP: *.chello.pl 09.07.04, 07:09 mikucha moj adres mikucha@poczta.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZONE ADRESY IP: *.net.htnet.hr 26.05.04, 17:04 Napisz, info@perla-pag.hr Apartamenty na wyspie Pag Beata Odpowiedz Link Zgłoś
jadran Re: BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZONE ADRESY 26.05.04, 17:36 pisz na adres: jadran@gazeta.pl mam namiary na tanie apartamenty na Visie, Ciovo i w Ruskamen(koło Omisza),dysponuję zdjęciami. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adriatyk Re: BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZONE ADRESY IP: *.cmu.carnet.hr 27.05.04, 22:43 Piekne kwatery blisko morza,pisz na adres: bozena.kljakovic@st.htnet.hr Odpowiedz Link Zgłoś
kristor Re: BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZONE ADRESY 31.05.04, 16:50 Witam. Polecam apartamenty w Dalmacji miejscowość Marina. Byłem dwukrotnie w tych apartamentach i oczywiście wrociliśmy bardzo zadowoleni. Plaża jest wyjątkowo przyjazna dla dzieci - wysypana drobnym żwirkiem z łagodnym zejściem do morza oraz co ważne oczysczona z jeżowców. Wiecej info na stronie www.marina.republika.pl Pozdrawiam. Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_z_zielonego Re: BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZONE ADRESY IP: *.cu.com.pl / 193.24.24.* 28.06.04, 11:00 Rok temu sama mieszkałam w Marinie oczywiście kontakt przez Panią Najev było super - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZONE ADRESY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:12 Jeśli szukasz spokoju polecam małą miejscowość Tribunij koło Vodic i Sibenika.Cichai spokojna miejscowość, z plażą żwirkow3ą i kamienistą ( co kto woli ) Naprawdę możnna wypocząć bez zgiełku miasta w ciszy i spokoju. Kontakt A.Jabuka ul. Put Vodica 22212 Tribunij tel. 00385 22 446 397 jeśli chcesz wiedzieć więcej to mój e-maill:zsrc@ip.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: BARDZO PROSZĘ O SPRAWDZONE ADRESY IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 08.07.04, 15:18 KWATERY W MAKARSKIEJ !!! Tanio: 10 Euro. U moich teściów. Jezeli jestescie zainteresowani to piszcie na adres gusia40@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś