Dodaj do ulubionych

fajny hotel all inclusive polecicie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.12, 12:48
Kto zna fajny hotel w chorwacji, musi byc pelny all, na plazy, pelny komfort
nie interesuje mnie badziewie
nie chcemy niczego zwiedzac, mamy gdzies durne zabytki,
tylko musi byc hotel, bo pozanim nie chcemy sie ruszac,
szkoda czasu na plitwice,dubrownik i tym podobne dziadostwa
liczy sie hotel i plaza
Obserwuj wątek
    • rebeka79 Re: fajny hotel all inclusive polecicie 08.03.12, 14:12
      Szczerze współczuję :)
      --
      • Gość: chorwat Re: fajny hotel all inclusive polecicie IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.12, 15:19
        prowokacja!
        • Gość: Gabi Re: fajny hotel all inclusive polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 18:18
          Mam gdzies plitwice czy inne dubrowniki. Chce zupelnie przestac na kilkanascie dni myslec o codziennosci. I hotel z All inclusive na plazy to doskonałe do tego miejsce.
          Wczasy z All krytykuja tylko losie, rzycajacy sie właśnie na jakies durne wycieczki i wybierajacy podupadajace hotele lub gotujacy obiady w apartamentach
    • Gość: JJ Re: fajny hotel all inclusive polecicie IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.12, 16:38
      W mojej ocenie polecając hotel trzeba brać pod uwagę usytuowanie w pobliżu szpitala z oddziałem psychiatrycznym.
      • Gość: Gabi Re: fajny hotel all inclusive polecicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 18:53
        Hotel na samej plazy, nie martwimy sie o jedzenie i picie, nie musimy gotowac, mamy wszystko pod nos,
        Wylaczamy komurki, w d.. mamy zwiedzanie starych ruder w dubrowniku i syfiastych jezior w plitwicach, znajomi byli, widzieli, nic ciekawego, tylkos sie zmeczyli lazac w upale
        • hepik1 Re: fajny hotel all inclusive polecicie 08.03.12, 19:50
          Popieram!
          Zostanie sporo czasu na przypomnienie sobie zasad ortografii z zakresu klas I-III szkoły podstawowej ;)
          • Gość: vvv Re: fajny hotel all inclusive polecicie IP: *.ists.pl 08.03.12, 20:53
            Wątpię.
            Ale może a nóż w ramach all w Chorwacji serwują słowniki i poręczniki zasad pisowni?
            Chociaż dla chcącego wystarczyłby dostęp sieci.
    • wislok1 Re: fajny hotel all inclusive polecicie 08.03.12, 22:19
      Chyba nastąpiła pomyłka z krajami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka