maks205 18.11.12, 17:29 Witam - wybieramy się z przyjaciółmi na tą piekną wyspę i potrzebuję informacji odnośnie zakwaterowania. Dziękuje z góry za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: wypad na wyspę Vis 18.11.12, 22:04 Hepik1 jest specjalistą w tym temacie, napisz do niego maila Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: wypad na wyspę Vis 22.11.12, 15:32 Bez przesady,Vis zostanie w sferze marzeń.Żona nie znosi podróży promem , o ile Bracz był z zaskoczenia a Hvar tylko dlatego,że z Drvenika czyli półgodzinny.Wszystkie dalekie wyspy tylko pod warunkiem zmiany żony a tego nie planuję. ;) Z wcześniejszych rozpoznań,raczej nie w ciemno a na bank nie w sezonie. A rezerwacje -otok Vis + google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_dj Re: wypad na wyspę Vis IP: *.vsh.pl 20.04.16, 10:49 Witam serdecznie. Pod koniec czerwca wybieramy się większą ekipą do Komizy (hotel Bisevo) Czy ktoś z was był może w tym hotelu? Słyszałem że szału nie ma ale jest czysto i jedzenie ok. Proszę też o informację czy dla dzieciaków znajdzie się jakaś zjeżdżalnia itp. Mam zamiar skorzystać również ze sportów wodnych i mam nadzieje że z jakimś wypożyczeniem skutera nie będzie problemu. Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek12 Re: wypad na wyspę Vis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.12, 17:39 Byłem na Visie w 2010 jak zwykle w szczycie wakacyjnych wyjazdów,przełom lipca-sierpnia. Pobyt jak zwykle w ciemno,z kwaterą tragedia po kilku godzinach szukania,byliśmy również w Kowaliji to po drugiej stronie wyspy wróciliśmy do miasta Vis.W końcu się udało za 70 euro noc,maluteńki pokoik z maluteńką łazieneczką i absolutnym zakazem jakiegokolwiek pitraszenia /właściciele prowadzili na parterze restaurację/.W sumie warto, ale albo przed sezonem albo najpierw zaklepać lokum.Drogi prom dopełnia całości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgos Re: wypad na wyspę Vis IP: 212.244.155.* 17.12.12, 22:40 Witam ,posiadam na wyspie Vis przyjaciela który wynajmuje apartamenty jeśli jestescie zainteresowani to apartament carmen własciciel to cudowny człowiek polecam .Napisz w jakim okresie to coś podpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: wypad na wyspę Vis IP: *.181.193.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.05.13, 10:16 Witam Chcemy odwiedzić Vis od 10.08 do 22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: wypad na wyspę Vis IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 11.06.14, 14:30 Dzień dobry! Szukam noclegu na Vis, na ponad 2 tygodnie lipca (od połowy). Dla 3 dorosłych osób i psa...zawsze jeździmy pod namiot... ale czy coś się zmieniło i może jest choć jedno pole namiotowe?albo jakaś tańsza kwatera (ale z możliwością posiadania psa?). Czy jest jakaś opcja? Odpowiedz Link Zgłoś
sjejba Re: wypad na wyspę Vis 03.07.14, 18:18 Witam! Wybieramy się na początku sierpnia ze znajomymi na Vis 7 os i 7 letni dziecko które może spać z rodzicami nie potrzeba dodatkowego łóżka . Jak możesz coś doradzić lub polecić to będzie miło bo podobno w ciemno jechać tam to zły pomysł zwłaszcza w sierpniu ! Dzięki . Pozdrawiam! T.Klocek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wypad na wyspę Vis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.15, 08:48 witam, czy termin 08.08.2015 - 15.08.2015 byłby jeszcze wolny? interesuje mnie 1 pokój dla 2 osób. jaka jest cena za tydz. pobytu dla dwóch osób i lokalizacja obiektu? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Re: wypad na wyspę Vis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.15, 22:43 Czy przyjaciel na Vis nadal wynajmuje apartamenty? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: wypad na wyspę Vis 18.12.12, 21:04 Piękna i tajemnicza, np. jest tam coś takiego: www.croatia-expert.com/wp-content/uploads/2008/09/vis-submarine-tunnel-build-by-tito.jpg Wyspa w czasach Tito była zamkniętą dla turystów bazą wojskową, w czasie II wojny światowej było tam wielkie lotnisko brytyjskie i Tity Odpowiedz Link Zgłoś