Gość: marzena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 14:51 Bardzo ładna wyspa.nie duża ale za to jakie widoki.Woda czyściutka i ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reni Re: Chorwacja-Wyspa Brać-Supetar-Pytajcie IP: *.245.186.195.cust.bluewin.ch 19.07.04, 22:47 Jak wyglada sprawa z noclegiem i nurkowaniem? Czy jest cos do zobaczenia kolorowego pod woda w tej okolicy? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Chorwacja-Wyspa Brać-Supetar-Pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 00:07 Ja byłam w hotelu Palma.Znajdował sie on przy samej plazy.Dobry hotel- polecam.Jeśli chodzi o plaże to jest żwirowa.Nie da sie wejsc do wody na boso trzeba w butach(przez kamienie i trzeba uwazac na jezowce!!!) woda czysta i cieplutka.Jeśli chodzi o nurkowanie to nie ma rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Chorwacja-Wyspa Brać-Supetar-Pytajcie IP: 195.245.213.* 21.07.04, 12:22 Czy na wyspie są piaszczyste plaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Chorwacja-Wyspa Brać-Supetar-Pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:39 Ja byłam w miescie Supetar i niestety nie ma piaszczystych plaż same zwirowe lub kamieniste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Chorwacja-Wyspa Brać-Supetar-Pytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:17 Jadę jutro .Czy możecie polecić mi drogę dojazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYH Re: Chorwacja-Wyspa Brać-Supetar-Pytajcie IP: *.crowley.pl 22.07.04, 16:15 A jak z Campingami? Odpowiedz Link Zgłoś