asiek5 02.08.04, 23:33 Cześć!!mam pytanie czy znacie jakieś campingii na wyspie Brać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BlueBerry Re: wyspa Brac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 08:34 chyba najwiecej kempingow jest w w miasteczku Bol. to najbardziej turystyczne miasteczko na wyspie. ze slynnym Zlatym Rogiem czyli piaszczysta plaza. nieststy kepingi nie sa zbyt blisko plazy. do poogladania i zaznajomienia sie z tematem podaje pare adresow. nieststy doswiadczeniami sie nie podziele bo wynajmowalam apartament. www.bolnabracu.com/ www.boltours.com/ www.bol-croatia.com/ www.bol.hr/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: wyspa Brac IP: *.idg.com.pl 03.08.04, 10:33 Witam, Wiele dobrego można powiedzieć o Złotym Rogu, to naprawdę fajna plaża, ale z całą pewnością nie piaszczysta... i lepiej, przynajmniej plażowicze nie sypią sobie piaskiem po oczach. Co do kempingów - niestety, nie rzuciły mi się w oczy żadne położone w jakiejś rozsądnej odległości od morza - same apartamenty i hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: wyspa Brac IP: *.trzebnica.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 10:53 Witaj. Właśnie wróciłem z Braca. W miejscowości Supetar (tam dopływa prom ze Splitu) jest kamping ( był prawie pusty) jakieś 150 m od morza. Trzeba jechać drogą z promu do ronda (ok 800m) i skręcić w lewo , potem jeszcze z 200m i masz po lewej kamping. Polecam skorzystanie z biura Planic , które znajduje się zaraz przy porcie , prowadzi je bardzo miła Polka, która służy pomocą. Co do plaży zloty rat to jest ona obsypana płaskimi kamykami wielkości 10 do 50 naszych groszy . Na wyspie jest całkowicie piaszczysta plaża , jakieś 22 km od Supetaru na wschód. Koszt obowiazkowego parkingu to 15 kuna za auto. Jak masz jakieś pytania to pisz tu na forum a odpowiem. Informuję ,że autostrada z Zagrzebia prawie pod Szibenik jest już czynna. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek5 Re: wyspa Brac 03.08.04, 15:20 Witam !!A jaka jest cena za prom za Splitu na Brac?A i jeszcze by było miło wiedzieć cenę autostrady z Zagrzebia do Szibenika.No a tak nawiasem mówiąc to nie jest czynna już do Splitu??Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: wyspa Brac IP: *.trzebnica.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 15:06 cena promu to 104 kuna za samochód , 23 kuna za osobę dorosłą i chyba 11 za dziecko. Autostrada z Szibenika do Zagrzebia to w przeliczeniu ok. 50zł. Odpowiedz Link Zgłoś