Dodaj do ulubionych

super noclegi 30 km na północ od Dubrownika

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 00:17
Własnie wróciłem z Cro, znalazłem super miejsce rok temu i byłem już drugi
raz, 30 km przed Dubrovnikiem, własna plaża, mało turystów, do najbliższego
małego miasteczka (Slano) 6 km, typowe odludzie, osada Sladenovici,
wyśmienite miejsce do odpoczynku z małymi dziećmi, jeżeli szukasz rozrywki to
nie tu, to miejsce dla osób pragnących spokoju, bardzo łagodne zejście do
morza, dom 3 metry od plaży !!!, ceny średnie, wyposażenie pokoi skromne ale
czysto, jeśli chcesz fotki i info to napisz: dorotaipiotr@wp.pl (odpowiadam
co 3 dni) to nie jest reklama tylko wdzięczność dla Chorwatów, którzy byli i
są bardzo mili dla mnie.
Piotr i Dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: kobitka Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.cz.f / 80.51.233.* 05.08.04, 10:35
      W takim razie bardzo proszę o fotki, ceny. Właśnie w te rejony się wybieramy z
      małymi dziećmi. kobitka73@gazeta.pl
    • Gość: mariusz Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 11:11
      ja tez poproszę o namiar i cennik.dzięki
      Mariusz mmfazi@wp.pl
    • Gość: kok Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.net.autocom.pl 05.08.04, 21:27
      ja też proszę florekflorek@ interia.pl
      • Gość: anka Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.acn.waw.pl 05.08.04, 21:32
        bardzo proszę o informacje i fotografie a.z1@gazeta.pl
        • Gość: abilewic Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 21:39
          Poprosze o cene fotki i adres
          abilewic@orange.ichtj.waw.pl
    • Gość: Ircia Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 22:31
      Rzuć fotki jeśli jeszcze możesz. Z góry dziękuję:
      intermaja@interia.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: tomek Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: 195.20.110.* 06.08.04, 09:52
        i ja poproszę :))
        tpankow@wp.pl
        z góry dzięki

pozdrawiam
        • Gość: Ela Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 09:59
          Ja też poproszę. elacen@poczta.onet.pl
          Dzięki i pozdrawiam
    • sana Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika 06.08.04, 10:44
      Ja tez prosze. Jade tam pod koniec sierpnia i bardzo mi sie przyda. Z gory dziekuje.

sana@gazeta.pl
      • Gość: kama Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.bialystok.agora.pl 06.08.04, 11:21
        ja tez bardzo prosze, bo urlop zbliza sie wielkimi krokami
        mallyna@poczta.fm
    • Gość: l Re: foto IP: *.37.11.vie.surfer.at 06.08.04, 12:21
      www.fuw.edu.pl/~rosiek/photo/chorwacja/wybrzeze/sladenovici.html
      www.fuw.edu.pl/~rosiek/photo/chorwacja/wybrzeze/sladenovici1.html
      • karolek9 Re: foto 11.08.04, 16:12
        Świetne zdięcia. Poprosze o namiary i ceny noclegu.
        Karolina karolek9@gazeta.pl
    • Gość: Agata Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.media4.pl 06.08.04, 12:52
      cześć :)
      ja też poproszę o jakiś namiar + cennik!
      pozdrawiam
      kojotek_@hotmail.com
      • Gość: magda Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.awf.wroc.pl 09.08.04, 12:22
        Jesli można, to tez poproszę o informacje i fotki
        madziasu@gazeta.pl
    • Gość: monika Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 12:48
      poproszę też o namiary kubalakm@poczta.onet.pl
    • Gość: joanna Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.saint / 195.117.38.* 09.08.04, 15:23
      czy ja tez moge poprosic,moze pojedziemy tam za rok
      jpers@kn.pl
    • wikin Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika 11.08.04, 15:45
      też poproszę fotki i cennik
      wikin@gazeta.pl
    • Gość: eva Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 11.08.04, 16:25
      i ja też:) ale będzie tłok :)poproszę o info jak wszyscy o ceny i adres.
      pozdrawiam eva-kobieta@wp.pl
    • madziasz Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika 15.08.04, 20:01
      ja też bardzo poproszę o info z cenami i terminami:)
      madziasz@rokcafe.pl
    • Gość: Marek Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: 149.156.58.* 15.08.04, 20:08
      Napisz namiary i cenę. Po to jest forum, żeby wymieniać informacje i poglądy.
      • Gość: adio Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 10:27
        namiary są uwidocznione gdy nacisnie sie powrot
        na wszelki wypadek kopiuje:
        (dla zainteresowanych, kontakt do właściciela: p. Antun Milić-Divić,
        Sladenovići, 20232 P. Slano, Dubrovnik, tel +385 20 87 10 29).
        uzmyslawiam tylko, ze to wspomnienia z wyprawy do Dalmacji w 1999 r.
        pozdrawiam
    • Gość: karina Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:04
      wlasnie wrocilismy ze Sladenovici, cale 14 dni, cudo, miod malina ;)
      Dziekuje Wam bardzo za ten adres.
      Pozdrawiam,
      Karina

• madziasz Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika 10.09.04, 20:09
        hehe czyżbyśmy byli w tym samym teraminie;)
        • Gość: karina Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:19
          bylismy od 21 sierpnia do 5 wrzesnia ;)
    • wojtek401 Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika 07.11.04, 19:38
      Planuje urlop w przyszlym roku. Chcemy sie wybrac w kilka rodzin.
      Prosze o namiar (nr tel lub mail) do gospodarzy i informacje w jakim jezyku
      mozna sie porozumiec. Zdjecia i ceny tez mile widziane.
      wojtek401@gazeta.pl
      • Gość: zawodowiec Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.chm.bris.ac.uk 08.11.04, 13:00
        z Chorwatami i w ogole w calej bylej Jugoslawi najlepiej sie gada po
        ogolnoslowiansku, polsko-chorwacku itp., to naprawde nie jest trudne i nie
        meczmy Chorwatow angleiskim, niemieckim itp. :)
        pzdr
        • wojtek401 Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika 08.11.04, 14:11
          Oczywiscie , masz racje , pod warunkiem , ze siedzi sie twarza w twarz przy
          lokalnym wineczku :-)
          Z wlasnego doswiadczenia , wiem jednak , ze probujac rezerwowac kwatery w
          sugerowanym przez Ciebie jezyku - moga byc niespodzianki , a tego chcialbym
          uniknac.
          JAk masz jakas fajna kwaterke , nad samym morzem z dala od ludzi i zgielku to
          daj znac.
          POzdrowionka
          • Gość: zawodowiec Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.chm.bris.ac.uk 08.11.04, 16:03
            Na poludniu nad samym morzem zwykle strasznie zdzieraja... Teraz w sierpniu w
            drodze powrotnej (z Czarnogory a potem Hvaru) sie zatrzymalismy na Jadrance w
            malutkiej miejscowosci Krvavica. Jak mowilismy ze na 1 noc to nad samym morzem
            chcieli ok. 40 euro za 2-osobowy pokoj, w koncu zostalismy na kwaterze przy
            luku Jadranki, pare min. samochodem od morza, dalo sie stargowac do 180 kun
            (ok. 25 euro). Bardzo przyjemna kwaterka a wlasciwie apartament z oddzielna
            kuchnia i lazienka, dobra miejscowka przelotowa jak sie jedzie na poludnie albo
            tak jak my wraca przez BiH.
            Targowanie nam swietnie wychodzilo po slowiansku, pelne zrozumienie, no chyba
            zeby sie dogadywac przez telefon to rzeczywiscie by mogly byc klopoty :) Z
            moich doswiadczen wychodzi ze przyjazniej na czlowieka patrza i latwiej zbic
            cene jak sie gada po polsko-chorwacku niz po angielsku.
            • Gość: zawodowiec Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.chm.bris.ac.uk 08.11.04, 16:05
              Zapomnialem dopisac ze ta Krvavica jest niedaleko Makarskiej. W samej
              Makarskiej bym nie spedzil wakacji nawet jakby mi doplacili ;)
              • wojtek401 Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika 08.11.04, 20:01
                Dzieki za informacje. Ze swojej strony moge sie zrewanzowac bardzo fajna
                kwatera w Razanij ( blisko Trogiru).
                Blisko morza (5m) , apartament 2 os - 35 euro , 4-os - 50 euro.
                BYlem tam czery razy i czas zobaczyc cos nowego.
                Pozdrowionka :-)
    • Gość: ania Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.05, 19:59
      Cześć,
      interesuje mnie nocleg przed Dubrownikiem, lubię takie spokojne miejsca. Chcemy
      wyjechać w 8 osób. Czy taka liczba osób wchodzi w rachubę? Jakie ceny?
      Odpisz proszę, jeśli wolisz na maila, podaję: pawo77@gazeta.pl
      • Gość: karina Re: super noclegi 30 km na północ od Dubrownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 12:38
        wszystkie dane sa tutaj www.sladenovici.info/
        Znow tam jedziemy w sierpniu. Gorąco polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka