krzysztof5242 04.02.15, 22:21 Witam Wybieram się w sierpniu do Słowenij.Może ktoś poleci jakieś apartamenty w Koper,Portoroż, Piran,Izola.Lub okolicy. Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j Re: Słowenia w sierpniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.15, 08:27 znalazłeś coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof5242 Re: Słowenia w sierpniu 08.03.15, 12:23 Znalazłem Miejscowość Koper hotel BIO. Wygląda dobrze ,opinie dobre mam nadzieję że będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
asiwak1 Re: Słowenia w sierpniu 29.04.15, 09:10 Byłam w Portoroż w hotelu Slovenja . Sam hotel całkiem przyzwoity. Wkurzało mnie tylko to,że codziennie przychodzili sprzątający, którzy na siłę chcieli mi robić porządek w pokoju. Poza tym wszystko było ok. Polecam ! Miejscowość urocza, ciekawa okolica i piękne miejscowości w pobliżu np. Piran . Blisko też do Chorwacji. Jedyny minus w Portoroż to jest to,że miejscowość ta jest nastawiona na bogatych klientów, więc wszystko jest droższej niż w innych miejscówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: Słowenia w sierpniu 02.05.15, 22:21 Słowenia jest piękna! Nam akurat na wybrzeże nie było dane dojechać ale byliśmy w okolicach Bled. Cudnie! Jak będziecie mieli okazję to polecam zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuj Re: Słowenia w sierpniu IP: 192.162.173.* 03.05.15, 10:05 ale noclegi kosmicznie drogie Odpowiedz Link Zgłoś
magdadd Re: Słowenia w sierpniu 03.05.15, 22:10 Hmm .. jak dla mnie ceny jak w Chorwacji. A na pewno bardzo zbliżone. Ale faktycznie tania nie jest jak i Chorwacja też już nie tak tania jak pamiętam ją kiedyś. Jeśli chodzi o noclegi to wysłałam chyba ze 40 maili z zapytaniami. Udało nam się fajnie dogadać i na miejscu sam gospodarz obniżył nam jeszcze cenę noclegu. Płaciliśmy ok. 40 euro za naszą czwórkę. Odpowiedz Link Zgłoś