Dodaj do ulubionych

apartamnt w baska voda

10.08.15, 13:47
witam jesli ktos może mi pomóc w tym temacie bardzo prosze. Jedziemy 2 osoby dorosłe i dziecko 12 lat. Termin wyjazdu od 22 do 31 sierpnia. moj adres agasz301@gazeta.pl
apartament koniecznie z tarasem dostep do kuchni z góry bardzo dziękuje !
Obserwuj wątek
    • sofia41 Re: apartamnt w baska voda 10.08.15, 20:55
      nie mozesz sobie sam poszukac na necie ? google.pl i wpisz np. Brela apartamenty
      • sofia41 Re: apartamnt w baska voda 10.08.15, 20:59
        och pardon baska voda
        • agasz301 Re: apartamnt w baska voda 11.08.15, 12:42
          to sie odnosi tylko do mojego pytania czy do wszystkich, ktorzy tutaj pisza? Bo w sumie w necie wszystko znalezc można. Kazdy zadajacy tu pytanie znajdzie odpowiedz w necie .Dziekuje sofia41 za pomoc. Mi by sie nie chciało nic pisac gdybym nie miała nic do powiedzenia, ale cóż ...
          • Gość: Gosc Re: apartamnt w baska voda IP: *.google.com 11.08.15, 14:49
            Trudno przewidziec kogo sofia miala na mysli ale jej porada nie byla taka calkiem od rzeczy. Tu na forum mozna wymienic swoje wrazenia przed lub po ale szukanie tu noclegow mija sie chyba z sensem, nie wydaje ci sie ? Zycze milego pobytu w pieknej Dalmacji.
            • agasz301 Re: apartamnt w baska voda 11.08.15, 16:18
              przecież nie poprosiłam aby za mnie siedziec na necie i szukać, może ktos był wrocił zadowolony ma cos godnego polecenia, na zasadzie byłem. widziałem. mam namiary. ok ide na cro.pl tam chetnie dziela sie swoimi doswiadczeniami, pozdrawiam.
            • betty842 Re: apartamnt w baska voda 27.08.15, 19:52
              sofia i gosc
              Wy to jacyś dziwni jesteście...Na forum aż sie roi od wątków z prośbą o polecenie jakiś sprawdzonych apartamentów,biur podróży i o dziwo-ludzie odpowiadają a nie każą szukać noclegów na google albo ofert w biurach podróży.Owszem,można sobie w niecie poszukać ale tak jak już agasz napisała ,lepiej mieć coś sprawdzonego w zanadrzu.Ja sama przewertowałam parę stronek z apartamentami i niektóre na fotkach były zachwycające a skąd mogę wiedzieć czy to są rzeczywiste zdjecia czy nie? Tylko nieliczne apartamenty miały dodane opinie i gwiazdki i te uważam za wiarygodne ale musiałam je wykluczyć ze względu na nieodpowiednią ilość "łóżek" albo zbyt dużą odległość do morza. Tak wiec ja sama wolałabym aby ktoś polecił mi jakiś apartament,zebym potem na miejscu się nie rozczarowała,że na fotkach był taki piękny a na miejscu syf kiła i mogiła i jeszcze do morza 2km.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka