Dodaj do ulubionych

Chorwacja - wakacje idealne ?

25.03.18, 18:20
Przynajmniej tak tu reklamuja:
www.logo24.pl/Logo24/1,162509,23175151,chorwacja-pomysl-na-wakacje-idealne-i-dla-singli-i.html?utm_source=gazeta.pl&utm_medium=BoxMEN&utm_campaign=AiLMEN#Z_BoxRekrImg
Tekt napisal ktos, kto nigdy w zyciu nie byl wChorwacji, ale za to dostal polecenie od szefa zrobic Chorwacji reklame
( a konkretnie firmie nocleg.pl )

Totalen pier.oly w stylu:
Polecamy wyspę Krk .... Lokalni mieszkańcy twierdzą, że to "Chorwacja w pigułce", a turyści podkreślają panujący tam spokój.

No, tak szczegolnie spokojnie jest w miejscowosci Baska
www.kroatien-netz.de/data/media/173/Baska_Strand.JPG

No i potem sa pretensje do Chorwacji, ze nie jest taka, jak ja jakis pismak opisal
Nie do pismaka

Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Chorwacja - wakacje idealne ? 26.03.18, 17:14
      Autor na pewno nie był. Świadczy o tym jedno z pierwszych zdań- Do Chorwacji można dojechać NAWET autem :D Ludzie! właśnie się dowiedziałam, że samochodem można wyjechać za granicę!
      Artykuł to zwykła reklamówka bez wartościowej treści- sprawdź noclegi w Dubrowniku- bez sprawdzania wiem, że taniej będzie nawet na kanapie u królowej brytyjskiej :P ;)
      • olga400 Re: Chorwacja - wakacje idealne ? 26.03.18, 21:42
        Nawet tego nie czytam :) jakie sobie czlowiek wakacje zaplanuje takie ma ot co
      • hepik1 Re: Chorwacja - wakacje idealne ? 27.03.18, 10:14
        Mnie najbardziej rozbawiło zdanie: " Dalmacja to raj dla par oraz fanów sportów ekstremalnych. Chorwackie wyspy kuszą niesamowitymi szczytami (...)Biorąc pod uwagę,że na Vidovą(Bracz) czy Sv.Nicole
        (Hvar) wjeżdżamy samochodami praktycznie na szczyt,to faktycznie wyczyn ekstremalny
        • Gość: darek.59.pl Re: Chorwacja - wakacje idealne ? IP: *.mir.gdynia.pl 27.03.18, 10:41
          Osobiście mnie to nie rozbawia, bo żenujący i głupi jest ten tekst reklamówkowy. A na dodatek, ten ignorant nie zapozna się z naszymi opiniami. Wierszówka będzie odebrana i sprawa odklepana.
          • wislok1 Re: Chorwacja - wakacje idealne ? 27.03.18, 21:38
            Najgorsze jest to,ze podobne teksty dominuja w mediach ...

Ktos, komu sie nie chce spedzic kilka dobrych godzin w internecie szukajac rzetelnych informacji,
            jest latwym obiektem manipulacji reklamodowcow

• trypel Re: Chorwacja - wakacje idealne ? 27.03.18, 21:44
            W temacie wierszówki - a niby jaka jakość ma mieć tekst jesli GW płaci za niego max 400-450 płn. Jaka płaca taka praca i tyle.
            Za taka kasę nie znajda nikogo kto napisze cos rzetelnego bo musiałby poświecić na to pare dni.
            • hepik1 Re: Chorwacja - wakacje idealne ? 28.03.18, 09:51
              Na mój rozum to nie Agora płaci za tekst "dziennikarzowi" tylko sponsor płaci za dany tekst umieszczony na łamach portalu Agory.I to sponsor(reklamodawca),wynajmuje i płaci "twórcy" artykułu.
              • trypel Re: Chorwacja - wakacje idealne ? 28.03.18, 09:59
                To zależy czy tekst sponsorowany czy nie, jesli nie to płaci agora i w umówię zastrzega pełne prawa do tekstu i wykorzystania w przyszłości w różnych tytułach należących do Agory.
                I płaci grosze.
                Wiec ci co piszą dobrze uciekają stamtąd. I niektóre redakcje to 1-2 osoby.
    • wislok1 Chorwacja - noclegi za mniej niż 200 zł 16.04.18, 18:55
      podroze.gazeta.pl/podroze/7,158670,23180732,chorwacja-noclegi-za-mniej-niz-200-zl.html?utm_source=Gazeta.pl&utm_medium=opening&utm_campaign=majowka#Z_BoxSpecial
      Ciag dalszy reklamy

Podoba mi sie takie haslo : za mniej niz 200 zlotych

Potencjalny klient mysli, ze chodzi o cala rodzine w sezonie.....
      A potem zdziwienie i narzekania na droga Chorwacje

Co do komentarzy,to ten mnie ubawil ---
      ....W Chorwacji rządzi mafia. Ponieważ lubię być w kilku miejscach po Chorwacji pojechaliśmy do Włoch po wejściu do sklepu SZOK TANIZNA !!! Wino tańsze i jedzenie tańsze !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka