Dodaj do ulubionych

Split, Dubrownik i okolice

IP: 195.116.18.* 30.08.01, 08:43
Podzielcie sie proszę wrazeniami z pobytu w okolicach Splitu lub Dubrownika.
Jakie miejscowości polecacie, co warto zobaczyć.Czy Dubrownik naprawdę wart
jest jechania tak długiej drogi?
Obserwuj wątek
    • Gość: mac Re: Split, Dubrownik i okolice IP: 213.77.125.* 30.08.01, 11:03
      Im niżej na południe tym wyzsze ceny. Dubrownik warto zabaczyć, ale tylko raz.
      Po co tłuc się 300-400 km w upale. Tańszy nocleg w ok. Splitu. Pzdr.
      • Gość: gobo Re: Split, Dubrownik i okolice IP: 212.244.59.* 30.08.01, 11:46
        Gość portalu: mac napisał(a):

> Im niżej na południe tym wyzsze ceny. Dubrownik warto zabaczyć, ale tylko raz.
        > Po co tłuc się 300-400 km w upale. Tańszy nocleg w ok. Splitu. Pzdr.

Nie można zobaczyć Dalmacji nie będąc w Dubrowniku, z tymi cenami to też
        nieprawda - Ja mam całkowicie odmienne zdanie - uważam, że to okolice Splitu są
        drogie, chyba że kolega żywił się wyłącznie pizzą po 28 kun i nocował na kempie
        Seget, będącym arcysyfem ale tanim. Skoro po co się tłuc w upale to po co w ogóle
        do Chorwacji - może Mazury??
        • Gość: mac Re: Split, Dubrownik i okolice IP: 213.77.125.* 30.08.01, 11:57
          Nie na kampie tylko w apart. Po drugie nienawidzę pizzy i innych tego rodzaju
          świństw. Po trzecie w ok. Splitu jest Macro Cash (bez karty) gdzie jest
          wszystko tańsze. Tego nie uświadczysz w Dubrowniku, który jedynie warto
          zobaczyć. O wyższych cenach mówiłem w kontekście zakwaterowania. W sezonie w
          Dubrowniku znjadziesz pokój za 40-50 DEM dla dwóch osób, w okolicach Splitu za
          ok. 30-35 DEM. Rachunek prosty.?
    • Gość: if Re: Split, Dubrownik i okolice IP: 212.33.64.* 03.09.01, 12:55
      Oczywiście Dubrownik trzeba zobaczyć. Przechadzka po murach z widokiem na stare
      miasto jest wspaniała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka