Dodaj do ulubionych

Loty do Chorwacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:30
Witam!

szukam taniego przelotu do Chorwacji, najlepiej do Splitu. Wiem, ze Sky Europe lata z Bratyslawy i z
Koszyc juz od 400 zl, ale przylot do Bratyslawy to ponad drugie tyle + kilka godzin czekania na
lotnisku...

Jesli ktos wie gdzie mozna szukac tanich przelotow (wylot Warszawa, ew. Krakow, Katowice) bardzo
prosze o pomoc.

Obserwuj wątek
    • Gość: Mimi Re: Loty do Chorwacji IP: *.crowley.pl 31.03.05, 16:39
      Mnie również interesuje ten temat, może ktoś się odezwie?
    • noyle Re: Loty do Chorwacji 01.04.05, 14:14
      do bratyslawy mozna np pociagiem
      z krakowa ok 150 zł
      albo wsiasc do IC 40 km od granicy np w Liptowskim Mikulaszu 40 zł
    • Gość: zizi Germanwings IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 09:33
      www.germanwings.com - wyloty z Berlina
    • ma_ku Re: Loty do Chorwacji 21.04.05, 11:01
      Niestety nie ma nic tanszego nic SkyEurope - sprawdzalem dokladnie. Wszystkie
      polaczenia - przez Niemcy, Austrie - sa znacznie drozsze niz Sky. Mozna miec
      tylko nadzieje, ze Sky uruchomi juz niedlugo polaczenie z Chorwacja - ale to nie
      bedzie latwe, z tego co wiem.
      Ale z WAW do Bratyslawy lot ze Sky nie jest tak drogo - chyba porownywalnie z
      pociagiem?

offtopic - czy ktos wie, ile moze kosztowac taksowka z lotniska podDubrownikiem
      do samego miasta?

pozdr

ma_ku
      • Gość: chorwat Re: Loty do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:38
        macie w Wa-wie biuro turystyczne Ochota.tam sa bylety kolo 750zl WARSZAWA-
        ZAGREB-WARSZAWA,tylko ze musicie 2tygodnie wczesniej zarezerwowac bylet.z
        Zagreba do morza tez sa samoloty sprawdz www.croatiaairlines.hr.pozdrawiam
    • Gość: zed Re: Loty do Chorwacji IP: *.KSZ.K.pl 23.04.05, 13:00
      Wrocław-Monachium-Dubrovnik/Split , Wro-Dusseldorf-split/dubrovnik polecam
      koszt około 1200Pln w dwie strony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka