Dodaj do ulubionych

LAST MINUTE super ceny na apartamenty

IP: *.net.hinet.hr 04.07.02, 11:06
OFERTA LAST MINUTE CHORWACJA DALMACJA
Apartamenty 4-7 osobowe w terminie 6 -13 i 13-20 lipca
Cena za apartament za dzień (4 osoby) = 44 euro, za każdą następną osobę już
tylko 7 euro
5 osób – 51 euro/dziennie
6 osób – 58 euro/dziennie
7 osób – 65 euro/dziennie
Opis pensjonatu i kontakty na stronie: www.adriatravel.net/trogir/abella.html

Obserwuj wątek
    • Gość: wurbki Re: LAST MINUTE super ceny na apartamenty IP: *.grpleg.net 08.07.02, 11:27
      Osobiście ostrzegam, byłem tam na szczescie tylko 3 godziny, straciłem tylko
      150 PLN zaliczki, 400 km jazdy autem i kilka godzin. Facet-Polak zresztą wg
      mnie naciąga co innego pisze i co innego na zdjęciach. Chętnie odpowiem jeśli
      ktoś się wacha, ale nie będę mu robił "reklamy". Mogę udzielić informacji o tej
      Willi Bella. Na szczęscie jestem już po wspaniałym urlopie w Chorwacji na wyspie
      Pag w miejscowości Stara Novaljia gdzie za apartament 4 osobowy a mieszkaliśmy
      z cała rodziną ( 2 dorosłych + 3 dzieci) płaciłem od 24 czerwca do 6 lipca 34
      euro/doba/apartament z widokiem na morze, wspaniałą plażą prawie piaszczystą i
      nie musiałem drżeć o dzieci kiedy szły nad morze, bo wychodziło się z wlli
      prosto na plażę ( 5 kroków)- nie znajdziecie tego w internecie.

PZDR
      prv.wurbki1@poczta.onet.pl
      • Gość: ania Re: LAST MINUTE super ceny na apartamenty IP: 195.205.117.* 08.07.02, 11:38
        czy znasz inna mozliwosc dojazdu do tego wspanialego kurortu oprocz wlasnego
        srodka transportu?
        • Gość: wurbki Re: LAST MINUTE super ceny na apartamenty IP: *.grpleg.net 08.07.02, 11:48
          Nie wiem czy pytasz o Pag czy o Ciovo.
          W drugim przypadku autobusem z Zagrzebia lub Zadaru do Trogiru a stamtąd już
          tylko ok 5 km.
          W pierwszym przypadku też autobusem z Zagrzebia lub Zadaru do Novalji a stamtąd
          też ok 5 km.
          Jeśli masz jakieś pytania chętnie odpowiem.
          Zastrzegam że nie jestem Chorwatem tylko Polakiem po urlopie 2 tygodniowym w
          Chorwacji z całą rodziną po raz drugi.
      • franki_f Re: LAST MINUTE super ceny na apartamenty 09.07.02, 08:01
        Czy możesz podać namiar na ten apartament?
        Oczywiście ten na Pagu.
        Właściwie potrzebuję 3 apartamentów (2, 3 i 4 osobowych) - albo mały domek.
        Czy coś takiego było w pobliżu?
        Z góry dzięki. PZDR.
        • Gość: wurbki Re: LAST MINUTE super ceny na apartamenty IP: *.grpleg.net 10.07.02, 10:30
          Wysłałem Ci namiar na Agencję Turystyczną
          na Twoją skrzynkę.

Pzdr.
      • Gość: Jadran Re: LAST MINUTE super ceny na apartamenty IP: *.net.hinet.hr 09.07.02, 18:19
        --------------------------------------------------------------------------------
        Są ludzie, którzy w Chorwacji szukają Aqva Parków, Supermarketów i i innych
        tego
        typu rozrywek. Jadą do Dalmacji w owczym pędzie, nie robiąc żadnego rozeznania
        dokąd zmierzają i czego mogą się tu spodziewać. Myślą, że każde miejsce za
        granicą i do tego nad Adriatykiem to San Tropez czy Can. Najbardziej śmieszą
        ludzie, którzy poszukują tu "Ośrodków Wypoczynkowych" takich jak Gierek
        zafundował nam dziesiątki. Nie mając pojęcia o topografi terenu, spodziwają się
        plaż przeniesionych żywcem z nad Bałtyku orez zielonej , krótko przystrzyżonej
        trawy z "Ogródkami Jordanowskimi" dla ich dzieci.
        Chorwacja to jeden z najpiękniejszych krajów w Europie. Wybrzeże to prawie na
        całej długości pasmo Gór Dynarskich spadające z różnym nachyleniem do Adriatyku.
        Ponad tysiac trzysta wysp czyni je najbardziej urozmaiconym brzegiem w tej
        części
        świata. Jeziora , wodospady, i wiele innych cudów przyrody.
        Przebogata historia oraz zachowane w prawie nie naruszonej formie miasta
        zakładane ponad 2 tyś. lat temu przz Greków, Rzymian, Venecjan to skarby, które
        ludzi wrażliwych poruszają do głębi i powodują, że wracamy tu wielokrotnie,
        ciągle odkrywając coś nowego. Wspaniała , naturalna kuchnia, uczciwi i żaczliwi
        Polakom ludzie i wiele wiele innych........................z krystalicznie
        przejrzystą wodą na końcu.
        Pan ,który raczył podzielić się z Państwem swojmi wrażeniami szukał tu widać
        innych rozrywek. Nie wiem dokładnie jakich gdyż nie zdążył mi o tym
        opowiedzieć.
        Wszedł z rodziną do swojego apartamentu i powiedział, że za chwilę przyniesie
        mi
        paszporty. Po 2 godzinach poszedłem zapytać nowych gości o wrażenia. Zastałem
        pusty apartament. Pan Wiesław Urbański z Ząbkowic Śl. wraz z rodziną wzieli
        sobie
        prysznic, najedli się i odpoczeli a potem bez słowa opuścili apartament.
        Następnego dnia Pan Wiesław Urbański zadzwonił do mnie i zażądał zwrotu
        zaliczki
        szantażując mnie, że jeżeli jej nie otrzyma obsmaruje mnie na forum.
        W pensjonacie Bella było oraz przebywa obecnie wielu bardzo zadowolonych gości
        z
        Polski i nie tylko. Zapewniam ,że Wszystkie zdjęcia przedstawiające pokoje oraz
        widoki z tarasów użyte na stronie są wykonane wewnątrz tego pensjonatu.W bardzo
        bliskim sąsiectwie jest plaża, która jak mało innych w tym kraju jest bardzo
        przyjazna dzieciom.
        www.adriatravel.net/trogir/abella.html
        Panie Wiesławie na Pana miejscu też bym się nie podpisał z imienia i nazwiska
        pod takimi oszczerstwami.
        Jadran
        • Gość: me NIEŁADNIE WIESIEK!!!! IP: *.nomi.com.pl / 100.1.1.* 10.07.02, 08:35
          POKAZAŁEŚ SIĘ ZA GRANICĄ JAK NAS TAM WIDZĄ CZYLI JAK MAŁY ZŁODZIEJSKI POLACZEK!
          JAK SIE MA TRÓJKĘ DZIECISKÓW I NIE MA KASY TO SIE SIEDZI NA DUPIE A NIE
          OSZUKUJE CHORWATÓW!!!!ŁADNY PRZYKŁAD DLA DZIECI!
          • Gość: wurbki Re: NIEŁADNIE WIESIEK!!!! IP: *.grpleg.net 10.07.02, 10:07
            Nie oszukuje Chorwatów. Ale nie dam się oszukać Polakom którzy chcą zarobic na
            czyjejś naiwności za granicą.
            A na Twoim miejscu nie wydawałbym zbyt pochopnych osądów nie znając faktów.
            Przeczytaj sobie dalej wątek.

Pzdr.
        • Gość: wurbki Re: LAST MINUTE super ceny na apartamenty IP: *.grpleg.net 10.07.02, 09:49
          Panie Jerzy Różycki z Warszawy.
          Mółby Pan lepiej zarobić na marketingu niż na pośrednictwie w wynajmowaniu pokoi
          w Willi Bella.
          Niech Pan mnie nie uczy historii Chorwacji i nie zachwala "plaży, która jak mało
          innych w tym kraju jest bardzo przyjazna dzieciom"
          Czy Pan poza tą plażą na Ciovo widział coś jeszcze w Chorwcji, inne miejscowości
          i inne plaże. Nie jadę tam do Aqua Parków ogródków jordanowskich ani też
          supermarketów, bo to może domena ludzi z takich jak Pan. A pojęcie o topografii
          terenu Chorwacji mam a zwłaszcza o regionach nadmorskich czy też o wyspach.
          Ale nie dam się "robić" facetowi z Warszawy który myśli że jak kogoś złapie
          z "prowincji" to z niego zedrze ile może. Nie te czasy Panie Jerzy, to Pan ma
          pozostałości z okresu "Gierka". Paszport to ja mogę przedstawić Agencji
          Turystycznej lub Policji a nie prywatnej osobie, bo takie mam prawo, czy się to
          panu poboba czy też nie, a Pan poza przedstawieniem się nie udokumentował w żaden
          sposób że jest Pan reprezentantem jakiegoś chorwackiej agencji turystycznej,
          Pan podpisujący się raz jako Jadran, drugi raz jako Vedran i trzeci raz jako Toni.
          Panie Jerzy powiem panu że faktycznie sami Chorwaci są bardzo przyjażni i bardzie
          uczciwi w przeciwieństwie do Pana.
          Szantażowałem Pana?
          Śmiechu warte - i nie dzwoniłem tylko wysłałem Panu SMS.
          A Pana zachowanie w momencie "próby" negocjacji długości naszego pobytu.
          Więc niech Pana nie dziwi że Pański "Apartman" opuściliśmy bez słowa-przypuszczam
          że w odrotnej sytuacji zachowanie byłoby identyczne.
          Żałuję tylko jednego, bo miałem ze sobą aparat cyfrowy że nie zrobiłem kilku zdjęć
          z tej wspaniałej "rezydencji" i wyjątkowej plaży (a czytelnicy sami by ocenili
          kto ma rację) z której co 10 dni na stronie internetowej są od kilku tygodni
          porywające "LAST MINUTE". Dobry ośrodek nie potrzebuje reklamy ludzie sami
          będą go zachwalać.
          Reasumując wydaje mi sie że kwota 150 PLN czyli ok 37 Euro za prysznic i 2
          godzinny pobyt w apartamencie nie naraziła Pana na zbytnie straty.
          I niech Pan nie czaruje że po 2 godzinach przyszedł zapytać o wrażenie bo te Pan
          znał od samego początku, Pan przyszedł po paszporty, i rozczarował się Pan bo
          gości nie było.
          Panie Jerzy Różycki vel Jadran, Vedran, Toni, Warszawa to nie pępek świata w dniu
          dzisiejszym, ludzie z prowincji też myślą i widzą.
          A szczerze mówiąc nie życzę Panu żle, ale dość regularnie przeglądam to forum o
          Chorwacji, jest bardzo dużo pozytywnych komentarzy, opini o róznych miejscach
          konkretnych agencjach, ale jakoś nie spotkałem się z żadnym opisem (nawet jednym
          zdaniem) o Willi Bella na Ciovo. Przecież tak piękne apatamenty i wspaniałe plaże
          na Pańskiej stronie internetowej w wersji polskiej i angielskiej, powinny
          odzwierciedlać się "chołdem" i "czcią" w postaci podziękowań na tymże forum.
          Niech mi Pan pokaże?

I w tym miejscu podpisuję się w przeciwieństwie do Pana.

Pozdrawiam wszystkich na forum o Chorwacji

Wiesław Urbański
      • Gość: Vedran Re: LAST MINUTE super ceny na apartamenty IP: *.globalnet.hr / 213.149.40.* 09.07.02, 22:47
        Dla tego co tego niema
      • Gość: vedran Re: LAST MINUTE super ceny na apartamenty IP: *.globalnet.hr / 213.149.40.* 09.07.02, 22:49
        Gość portalu: wurbki napisał(a):

> Osobiście ostrzegam, byłem tam na szczescie tylko 3 godziny, straciłem tylko
        > 150 PLN zaliczki, 400 km jazdy autem i kilka godzin. Facet-Polak zresztą wg
        > mnie naciąga co innego pisze i co innego na zdjęciach. Chętnie odpowiem jeśli
        > ktoś się wacha, ale nie będę mu robił "reklamy". Mogę udzielić informacji o tej
        >
        > Willi Bella. Na szczęscie jestem już po wspaniałym urlopie w Chorwacji na wyspi
        > e
        > Pag w miejscowości Stara Novaljia gdzie za apartament 4 osobowy a mieszkaliśmy
        > z cała rodziną ( 2 dorosłych + 3 dzieci) płaciłem od 24 czerwca do 6 lipca 34
        > euro/doba/apartament z widokiem na morze, wspaniałą plażą prawie piaszczystą i
        > nie musiałem drżeć o dzieci kiedy szły nad morze, bo wychodziło się z wlli
        > prosto na plażę ( 5 kroków)- nie znajdziecie tego w internecie.(a adres od
        tego apartamenta - moze ga podasz
        >
        > PZDR
        > prv.wurbki1@poczta.onet.pl

• Gość: havele Re: LAST MINUTE super ceny na apartamenty IP: 212.244.182.* 10.07.02, 15:47
      wurbki, a czy mnie tez mozesz podac namiary na ta kwatere na Pag-u?

thanx
      havele
      • Gość: havele Re: LAST MINUTE super ceny na apartamenty IP: 212.244.182.* 10.07.02, 15:47
        PS: havele@poczta.onet.pl :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka