Dodaj do ulubionych

Apartamenty CRIKWENICA-SELCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:55
Witam . Proponuję zainteresowanym apartamenty w Crikwenicy-Selce Adres ,tel
i zdjęcia przeslę na maila. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Re: Apartamenty CRIKWENICA-SELCE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:43
      hej.byłabym zainteresowana apartamentem dla 3 osób.Jeśli masz coś ciekawego i
      niedrogiego chętnie skorzystam.Proszę też o garść rzetelnych informacji nt.
      miejscowości i plaży. Nie lubię betonu !
      • Gość: szpila30 Re: Apartamenty CRIKWENICA-SELCE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 09:10
        Witam.Plaże w Crikwenicy są przeważnie kamieniste jest też plaza z piaskiem
        jest to cały kompleks z róznymi atrakcjami (płatana).Miejscowość typowo
        turystytczna niedaleko Rjeki (15km)z Crikwenicy można zorganizować sobie
        jedodniowe wycieczki np Jeziora Plitwickie lub np Wenecja (200km autostrada
        przez Słowenię-polecam)Ceny od 35-55eur/doba za apartament.Różnica w cenie
        wynika z wielkośći apartamentu.Więcej info skype- szpila30- gg8308799
        Pozdrawiam.
    • Gość: Karolina Re: Apartamenty CRIKWENICA-SELCE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:47
      Proszę o przesłanie informacji i cennika o ile to możliwe. Czy daleko jest na
      plażę?mój e-mail karolka279@op.pl
      • Gość: Karolina Re: Apartamenty CRIKWENICA-SELCE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:48
        Zapomniałam dodać,że interesuje mnie apartament dla 6 osób w tym dwoje dzieci
        • digitalis7 Re: Apartamenty CRIKWENICA-SELCE!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.05.05, 07:06
          Witam, poprosze o szczegóły na maila gazetowego - ilu osobowe są apatramenty,
          jaka to mniej więcej okolica i jakie ceny we wrześniu ?
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka