Dodaj do ulubionych

SIĘ POCHWALĘ !!! JUTRO WYJAZD DO HR !!!

02.07.05, 16:37
Tak wogóle to tak sobie tylko napisałem żeby zdopingować innych do wyjazdu
do HR naprawdę warto. Ja jadę jutro z rodziną swoją oraz ze znajomymi
poznanymi właśnie na tym forum . A co mi tam będę egoistą zazdroście mi a
co ! :-) pozdrav
Obserwuj wątek
    • Gość: lucpi Re: SIĘ POCHWALĘ !!! JUTRO WYJAZD DO HR !!! IP: 80.51.255.* 04.07.05, 19:30
      Też miałam jechać ale życie płata niespodzianki.Muszę odłożyć na rok.Baw się
      dobrze, pozdrów Chorwację.Koniecznie jedź w okolice Dubrownika.Mnie pozostają
      zeszłoroczne wspomnienia i przyszłoroczne marzenia.Szerokiej drogi.
    • Gość: Szymon Re: SIĘ POCHWALĘ !!! JUTRO WYJAZD DO HR !!! IP: *.adm.us.edu.pl 05.07.05, 07:05
      Ja muszę jeszcze troche od czekać wyjazd w sierpniu szerokiej drogi miłych
      wrażeń
    • baja02 Re: SIĘ POCHWALĘ !!! JUTRO WYJAZD DO HR !!! 05.07.05, 10:28
      Życzę Wam samych przyjemności. Ja jadę dopiero w połowie sierpnia ze znajomymi
      poznanymi na tym Forum.
      • beata985 Re: SIĘ POCHWALĘ !!! JUTRO WYJAZD DO HR !!! 05.07.05, 10:43
        pozdrawiam,jak wrócisz koniecznie opisz co i jak,ja jade 30 lipca ktoś jeszcze?
        • Gość: Mike Re: SIĘ POCHWALĘ !!! deszcz w Chorwacji... IP: 155.91.64.* 06.07.05, 07:40
          My wyjezdzamy tez 30.07. kolo godziny 17:00 z Tychow!:) Tniemy na czeski
          Cieszyn a potem tradycyjne na Wieden itd. Ale o co chodzi z ta pogoda? To jakas
          sciema czy faktycznie brak tam teraz slonca a nawet leje? Dzis akurat w Tychach
          od rana pada...
    • Gość: Marek Re: SIĘ POCHWALĘ !!! JUTRO WYJAZD DO HR !!! IP: 195.205.24.* 05.07.05, 10:49
      sie tak nie ciesz ulewy idą w Chorwacji, jechać tyle i nie mieć pogody - to pech
      • Gość: Joanna Re: SIĘ POCHWALĘ !!! JUTRO WYJAZD DO HR !!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.07.05, 23:58
        POZDROWIENIA, ALE JAK Z TĄ POGODĄ?????????????????????? JA JADĘ W PIĄTEK I
        MYŚLAŁAM ŻE BĘDZIE SUPER POGODA
        • Gość: XXL Re: SIĘ POCHWALĘ !!! JUTRO WYJAZD DO HR !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:33
          Spokojnie chłodno się zrobiło w centrum i na pn Chorwacji.
          W Dalmacji 27 - 29*C słoneczmie lub niewielkie zachmurzenie.
          Bardzo przyjemnie, upały nie uciążliwe ....
    • Gość: Aga Re: SIĘ POCHWALĘ !!! JUTRO WYJAZD DO HR !!! IP: *.jungheinrich.com.pl 06.07.05, 13:54
      Jedziemy 30 lipca w okolice Trogiru. Myslalam, ze pogoda jest gwarantowana
      (miedzy innymi dlatego wybralismy zagraniczne wojaze). Obawiam sie dlugiej
      trasy (5 osob w samochodzie z Warszawy)...No ale skoro inni dojazd przezyli to
      moze i mnie nic nie bedzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka