Dodaj do ulubionych

Lipiec czy wrzesień ?- oto jest pytanie...

IP: *.era.pl 08.05.06, 09:49
Witajcie,
co przemawia za lipcowym a co za wrześniowym urlopem w Chorwacji? Sprawa wbrew
pozorom bardzo dla mnie ważna - bede tam pierwszy raz:))
Licze na Wasze opinie,

z góry dziekuje i pozdrawiam serdecznie,
Tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: sava Re: Lipiec czy wrzesień ?- oto jest pytanie... IP: 156.17.79.* 08.05.06, 10:19
      My od wielu lat co roku jezdzimy do Chorwacji po 20 sierpnia. Cisza, cisza,
      spokoj, piekna pogoda, malo ludzi i cieplutkie morze. Pozdrawiam.
    • Gość: ws Re: Lipiec czy wrzesień ?- oto jest pytanie... IP: *.streamcn.pl 08.05.06, 11:44
      Tylkow wrzesien/ wszystkie argumenty za nie ma upalow ciepla woda nie ma
      tlumow taniej wybor hoteli czy kwater itd itd
    • Gość: ws Re: Lipiec czy wrzesień ?- oto jest pytanie... IP: *.streamcn.pl 08.05.06, 11:48
      tylko wrzesien nie matlumow i upalow ciepla woda taniej wybor hoteli i
      kwateritd itd
      • Gość: Fredzio Re: Lipiec czy wrzesień ?- oto jest pytanie... IP: *.zwm.osi.pl 08.05.06, 12:50
        Potwierdzam - wrzesień.
        • Gość: verus Re: Lipiec czy wrzesień ?- oto jest pytanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 13:16
          wrzesień to piękna pogoda ( bez zakabrycznych upałów ), mało ludzi ( brak
          kłopotów ze znalezieniem noclegu 50m od morza ) taniej, i wogóle... :-)
          tylko wrzesień
    • Gość: Maciek Re: Lipiec czy wrzesień ?- oto jest pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 15:17
      Byłem 7 razy, zawsze we wrześniu, nawet po 20. Jest super, jeszcze cieplutko,
      tylko wieczory bywają chłodne, słoneczko wspaniale świeci (wyjątkowo w zeszłym
      roku drugi tydz miałem deszczowy, ale to był już pażdziernik). Ceny bardziej
      sympatyczne, sporo wolnych kwater, luz na plażach i w miejscach turystycznych.
      W tym roku
      • jerryjerry1969 Re: Lipiec czy wrzesień ?- oto jest pytanie... 08.05.06, 22:18
        Pierwszy raz byłem w lipcu -fajnie- ale tłok.
        Drugi raz byłem w czewrcu pusto ciepło super.
        W tym roku nie moge w czerwcu,lipiec i sierpien odpuszczam jade we wrzesniu.
        • Gość: hornet11 Re: Lipiec czy wrzesień ?- oto jest pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:43
          Chorwacja,zdecydowanie wrzesień zwłaszcza Dalmacja,chłodniej,ludzi mniej owoców
          zatrzęśienie..polecam wrzesień jedziemy do trogiru przełom sierpnia/wrzesnia
          • Gość: ines www.cro.pl/forum IP: *.acn.waw.pl 08.05.06, 23:58
            wrzesien..polecam riwiera makarska;)poprostu super;]a jesli jedziesz 1 raz
            polecam to forum:)))
            www.cro.pl/forum/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka