Dodaj do ulubionych

Rabac - Hotel Lanterna!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:04
Mam pytanie. Czy ktoś z Was był w Rabac w w/w hotelu? Czy jest on odpowiedni
dla dziecka w wieku 6 lat (atrakcje dla dzieci, animacja itp)? Jakie jest tam
wyżywienie, plaża itp.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Rabac - Hotel Lanterna!!! IP: *.streamcn.pl 18.05.06, 14:31
      Kocham Chorwacje i sama jade tam 20 raz ale teraz wybieram sie z wnukami i
      wydaje mi sie ze nie ma duzego wyboru hoteli z animacjami czy klubami dla
      dzieci w Chorwacji . Jamam ograniczony wybor bo dzieci to Amerykanie i nie
      chce jechac do krajow muzulmanskich ale znalazlam swietna oferte w kitten w
      Bulgarii hotel Green Park samolotem .Jest tam oferta rodzinna 2+2 a z tym
      jest tez problem bo 2+1 jest latwiej.Ja jade z biura Open trawel. Zalezy ile
      chcesz wydac ale to o czym piszesz latwiej zajdziesc np w Tunezji Turcji czy
      Grecji
    • Gość: Aga Re: Rabac - Hotel Lanterna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:57
      Naprawdę nikt nie zna tego hotelu??
    • kometa6 Re: Rabac - Hotel Lanterna!!! 11.07.06, 14:11
      Też zastanawiałam sie nad tym hotelem (oferta Neckermanna), wygląda bardzo
      fajnie. Może ktoś z Was z tamtąd wrócił i napisze parę słów.
    • Gość: JJ Re: Rabac - Hotel Lanterna!!! IP: *.streamcn.pl 12.07.06, 15:06
      Wrocilam z Kiten z green Park z open travel Idla dzieci podzielilam sie
      uwagami na forum
      • piotrt11 Re: Rabac - Hotel Lanterna!!! 13.07.06, 00:53
        Ja byłem w zeszłym roku w Rabacna kwaterze prywatnej .
        Często spacerowałem w strone hoteli , widziałem w tym hotelu zabawę dla dzieci
        z balonikami malowaniem twarzy itd. tak więc myślę , że będzie wszystko OK .
        Ale to obserwacja poczyniona przypadkowo , pozatym Rabac oferuje niewiele
        rozrywek , ale to urokliwe miasteczko .
        • Gość: Marlon Re: Rabac - Hotel Lanterna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:23
          W Rabacu byłem dwa razy. W samym tym hotelu co prawda nie byłem, ale kojarzę
          chyba który to - jest to duży kompleks hotelowy, blisko głównego deptaka miasta.
          W pobliżuy jest piaszczysta plaża - rzadkość! Dla dzieci to pewnie lepiej, bo
          mogą biegać boso, ale niestety nurkowanie tam odpada, nic nie widać bo woda
          mocno zmącona.
          Sam Rabac jest bardzo fajny, w tym roku jak nie pojedziemy do Dalmacji to na
          pewno do Rabaca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka