Dodaj do ulubionych

2 wolne miejsca !!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:11
Czesc, wraz z przyjaciolka wybieramy sie do Orebica w pierwszej polowie sierpnia
i mamy dwa wolne miejsca w samochodzie...jestesmy z lodzi...jesli jest ktos
chetny by sie dolaczyc do wyjadu niech napisze...koszty podrozy na
pol...pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bea Re: 2 wolne miejsca !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 12:19
      Hej Asiu
      Chętnie dołączę - 2 osoby - termin ok 10 sierpnia
      • Gość: asia Re: 2 wolne miejsca !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 12:49
        tylko ze my najpozniej musimy wrocic 14 sierpnia...wiec myslalysmy zeby wyjechac
        najpozniej 2 lub 3 sierpnia jesli pasuje Ci ten termin napisz z kim bys chciala
        jechac i czy macie prawka??bylabym wdzieczna gdzybys napisala skad jestescie??
        • Gość: bea Re: 2 wolne miejsca !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 13:37
          Hej jesteśmy z Tychów, mam duże doświadczenie za kółkiem więc bez problemu...
          ale mogę jechać dopiero po 10 sierpnia
    • Gość: color.one Re: 2 wolne miejsca !! IP: *.ssn.twinsnet.pl 17.07.06, 13:53
      czesc, chetnie dolacze ale jestem sam. jesli macie innego chetnego singla/ielke
      bylby komplet. prosba jednak o wiecej info - czy kwatery zalatwiacie na miejscu,
      ile macie lat, pare slow o sobie i ogolne plany dot. wyjazdu/pobytu. moj mail
      color1@interia.pl
    • Gość: Krzys Re: 2 wolne miejsca !! IP: *.neter.pl 17.07.06, 15:02
      Witam
      a moze macie ochote wybrac sie troszke wczesniej 21-22 sierpnia ...na 2 -
      3tygodnie ? Dokladnie do Orebica. Windsurfing itp... ;-) jesli tak piszcie,
      moj mail k_kobylinski@gazeta.pl

pzdr
      • Gość: asia Re: 2 wolne miejsca !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:54
        dzieki za proppzycje ale niestety moja znajoma ma dopiero urlop od 1 sierpnia
    • Gość: tomi Re: 2 wolne miejsca !! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.07.06, 17:37
      hej, w jakim dokładnie terminie jedziecie (ile dni), czy macie już jakieś
      zarezerwowane miejsca? i dlaczego Orebić
      • Gość: asia Re: 2 wolne miejsca !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:37
        1,2 lub 3 sierpnia jedziemy na 10 dni+2 dni na podroz...jedziemy do orebica
        poniewaz moj kuzyn jezdzi tam od lat i zachwalal to miejsce...jedziemy na
        kemping bedziemy miec zarazerwowane miejsce...jesli jestes chetny zeby sie z
        kims dolaczyc to mozemy sie dogadac i najwyzej wyrzucic was gdzies po drodze...
        • Gość: tomi Re: 2 wolne miejsca !! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.07.06, 21:53
          warte zastanowienia!!!!
          ale mam kilka pytań małych:
          - to wasza pierwsza podróż do Chorwacji czy któryś raz z kolei..?
          - ile będziecie płacić za kemping?
          - na ile to miejsce jest atrakcyjne w porównaniu do innych na chorwacji
          • Gość: asia Re: 2 wolne miejsca !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:10
            jedziemy tam pierwszy raz wiec nie potrafie Ci odpowiedziec jak wyglada w
            porownaniu z innymi miejscami...za kemping placimy po 35 zl
    • aneczka6661 Re: 2 wolne miejsca !! 18.07.06, 14:35
      hej! czy to nadal aktualne???
      ja z kumpelą chcemy sie wybrać do chorwacji ok 5 sierpnia
      podam adres: aneczkastolarska@tlen.pl
      mam prawko i też mogę pomóc w czasie drogi, pracuje jako przedstawiciel więc
      samochód nie jest mi obcy
      dajcie znać
      pozdrawiam ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka