Dodaj do ulubionych

lodówka na campingu

IP: *.kablowka.waw.pl 12.08.06, 21:16
Przeglądając strony chorwackich campingów na niektórych z nich natknęłam sie
na informację o dodatkowej oplacie za lodówkę. Nie wiem czy czy chodzi tutaj
o lodówke bedącą na wyposażeniu campingu - jedną wspólną dla wszystkich, czy
np. że można za pieniądze "wynająć" sobie małą lodówkę? Taką informację
widziałam na stronie campingu Glavna Plaza w Orebicu. Może ktoś cos wie na
ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: dona Re: lodówka na campingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:37
      Jest to szafa chłodnicza podzielona na boxy,każdy z kluczem patentowym. Jak
      sobie wyobrażasz wspólną lodowkę ???Pozdr.
      • Gość: Justyna Re: lodówka na campingu IP: *.kablowka.waw.pl 12.08.06, 23:33
        Bardzo dziekuje za odpowiedź. Wspólna lodówke wyobrażam sobie tak jak na
        campingu we Wlowszech: wkładam cos do wspólnej lodówki i modlę sie czy jutro
        cos tam zostanie:)A jak inaczej można wyobrazic sobie wspólna lodówkę? Bo ja
        własnie tak. Niepotrzebna ta drobna zlośliwośc na końcu twojej odpowiedzi...
        • jutan Re: lodówka na campingu 13.08.06, 08:54
          W Chorwacji spotkałem się i z jednym i z drugim rozwiązaniem. Ta szafa
          chłodnicza (przypominająca skrytki na przechowanie na dworcach kolejowych) jest
          zawsze płatna, natomiast bardzo często są udostępniane zwykłe domowe lodówki
          lub zamrażarki przeważnie na mniejszych prywatnych campingach bez żadnych
          dodatkowych opłat. Korzystałem z nich bardzo często i nigdy mi nic z nich nie
          zginęło. Na jednym z campingów owe zamrażarki znajdowały się w magazynie przy
          restauracji, gdzie przechowywano wiele towarów i napojów, łącznie z piwem.
          Widocznie właściciel miał pełne zaufanie do swoich gości na campingu i myślę,
          że trzeba to przyjąć z wielkim szacunkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka