erionka 12.06.06, 15:09 Ponieważ wiele osób deklaruje chęć wyjazdu do Albanii w czasie tych wakacji, może fajnie byłoby się spotkać, np. w Centrum Tirany? np. 15.08.2006 ( dla przykładu) o godzinie xxx>Kto jest za?. Ja będe w Albanii cały sierpień. Pozdro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubilu Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 12.06.06, 15:45 ja tez bede w albani caly sierpien pozdrawiam:o)pomysl ze spotkaniem jest ok Odpowiedz Link
rambo54 Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 12.06.06, 23:13 witajcie! jestem za ale póżniejszym terminie bede w AL. jakos 3 tydzien sierpnia... Odpowiedz Link
szokiren Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 15.06.06, 09:57 Ja w tym roku nie będę w Albanii niestety, ale pozdrawiam wszysctkich wyrażających chęć spotkania W zeszłym roku 15 sierpnia bawiliśmy się na albańskim weselu kolegi i było super fajnie. Odpowiedz Link
balkandriver Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 16.06.06, 19:26 Chętnie, ale zaraz po pierwszym sierpnia. Robię objazdówkę i 15go będę daleko od Tirany. Ale idea przednia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
erionka Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 16.06.06, 21:24 Kochani, to była przykładowa data ten 15 sierpnia. ja bede w Albanii cały sierpień, wiec piszcie kiedy mozecie, i może uda sie nam wspolnie ustalic termin spotkania. Pozdro Odpowiedz Link
peaka Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 19.06.06, 10:39 Wprawdzie będę w AL przez trzy pierwsze tygodnie sierpnia, ale wolę się nie umawiać. Tiranę prawdopodobnie wogóle ominę, a pozostałe rejony, które zamierzam odwiedzić leżą zbyt na uboczu. Tak więc pozostaje łut szczęścia... Odpowiedz Link
erionka Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 27.06.06, 13:04 wpisujcie terminy Waszych wyjazdów do albanii Odpowiedz Link
jot17 Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 04.07.06, 14:12 Pierwsze trzy tygodnie wrzesnia. Czy ktos moze mi polecic jakies przyzwoite (zwlaszcza cenowo) noclegi w Tiranie i innych miastach? Jakies namiary ? Z gory dziekuje. Aha i pytanie, czy ktos plynal promem z Triestu do Durres? Odpowiedz Link
erionka Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 06.07.06, 11:56 Z bari do Durres jest szybciej - tylko godzin Odpowiedz Link
jot17 Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 06.07.06, 14:34 a z Polski blizej do Triestu Zwłaszcza, jak sie nie da odpowiednio wczesniej zaplanowac dokladnego terminu i odpadaja tanie linie lotnicze. A poza tym rejs tez moze byc przyjemnoscia, zwlaszcza jak trwa dobe ) Wszelkie rady i sugestie albanskie mile widziane. Zwlaszcza tanie noclegi i adresy ciekawych miejsc Odpowiedz Link
erionka Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 13.07.06, 15:02 tanie linie to np. centrlwings z warszawy na kofru, a potem prom korfu-saranda. dwa tanie linie lotnicze do wloch, a z wloch tanie linie lotnicze bellair do Tirany.... jest jeszcze troche innych mozliwości... Pozdrawiam Odpowiedz Link
jot17 Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 18.07.06, 18:06 Dzieki Wlasnie zdecydowalem ze lecimy na Korfu i dalej promem. O ile uda mie sie wreszcie ustalic termin urlopu we wrzesniu i zdaze jeszcze kupic bilety na samolot) Skad pociag do Albanii? Odpowiedz Link
sotie Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 09.08.06, 15:53 mogę ci polecić "nasz" hotelik w Durres, przyzwoity i tani (chyba 5E) wyjeżdżając dowiedzieliśmy się, że to, za przeproszeniem burdelik, ale chyba słabo przędzie, bo jakoś nic nie zauważyliśmy właśnie wyczytałam, że mamy podobne plany wakacyjne ))) Odpowiedz Link
ecce_homo1 Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 09.08.06, 22:22 ja skorzystam z chęcią z info o tym "b...u", jeśli to taka cena za nocleg jak podajesz to się pisze. pzdr Darek vel Ecce_Homo Odpowiedz Link
sotie Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 10.08.06, 10:10 mam problem z przypomnieniem nazwy, ale mogę ci wytlumaczyc gdzie sie znajduje trafilismy na niego pytając o tani nocleg w kanciapie robiacej za biuro podrózy za dworcem autobusowym, panienka powiedziala, ze jej kolega prowadzi, zadzwonila, ten podjechal i nas zabral. idac od dworca glowna ulica, w strone przeciwna niz tory, jest (chyba pierwsza) nieduża uliczka w prawo (przed jakąś nieukonczoną budową), i w głębi uliczki po lewej stronie jest hotelik. latwo trafic, bo ma maly szyld, wejscie jest po schodkach wprost do knajpy, barman jest recepcjonistą Odpowiedz Link
ecce_homo1 Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 10.08.06, 16:14 dzięki za "bardzo dokładną" odpowiedź , z pewnością trafię, a jak nie to i tak dam sobie radę , Odpowiedz Link
sotie Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 10.08.06, 18:20 prosze uprzejmie dokladniej sie nie dalo Odpowiedz Link
ela_przybylska Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 18.07.06, 21:49 a wiecie jak dojechac najtaniej z Niemiec do Tirany albo Kruje??? Odpowiedz Link
erionka Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 20.07.06, 12:00 Droga elu, z tego co wiem, to sa tanie linie lotnicznie do tirany z niemiec, chyba nawet germanwings. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasia799 Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 20.07.06, 19:33 www.skyscanner.net/ Germanwings lata z Kolonii do Tirany Poza tym British Airways od tego sezonu rowniez wprowadzilo bezposrednie polaczenia Londyn -Tirana Jezeli zabukuje sie bilet odpowiednio wczesnie, cenowo wychodzi bardzo podobnie do tanich linii (z malym wyjatkiem, ze do Londynu tez najpierw sie trzeba dostac) Odpowiedz Link
erionka Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 03.08.06, 12:50 To jest dobra wiadomość fakt trzeba do londynu sie dostac, ale moze tez tania linia? moze wyjdzie mniej niz bilet w malevie za ktory musialam zaplacic 1600 zł, pozdrawiam bardzo gorąco! Odpowiedz Link
erionka Re: SPOTKAJMY SIĘ W ALBANII 31.08.06, 09:39 No ja juz wrociłam z Albanii 3 dni temu, miałam zaplanowany niemal co do minuty pobyt, troche czasu dla tesciów, troche zwiedzania, i troche pracy. Dużo zdjęc zdobionych, teraz trzeba sie zebrac i je dokładnie opisać. Pozdrawiam cieplutko w ten zimny deszczowy dzien Odpowiedz Link