Dodaj do ulubionych

Noclegi WIEDEŃ ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:16
Witam
Wybieram się na długi 9 dniowy :)) weekend majowy do Słowacji i Austrii.
Słowacje już znam, ale szukam "taniego" noclegu na 3 dni w Wiedniu lub
okolicach! Szukam dokładnie taniego hotelu (nie hostelu) - ewentualnie hostel
na dobrym poziomie. Szukam miejsc/pokoju dla 2 oraz 4 osób.
proszę o pomoc!

P.S. co sadzicie o znalezieniu noclegu w okolicach Bratysławy (od strony
Wiednia) i dojazdzie? Warto: zyskać na cenie-stracić na czasie??
Obserwuj wątek
    • ennka Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 27.02.07, 20:46
      Wg mnie nie warto.
      Dojazd trwa ok. 1,5,jesli nie ma korków. Zwłaszcza tworzą się one przed
      lotniskiem.
      Do centrum miasta samochodem nie wjedziesz, bo są spore ograniczenia w
      parkowaniu i ceny za parkingi też spore.
      Radzę Ci poszukać czegoś przy końcowych stacjach metra np. okolice Kagranu.
      Będzie taniej niż w mieście i nie stracisz tyle na dojazdy.
    • Gość: NOCLEG Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.e-wro.net.pl 28.02.07, 10:20
      gdzie mozna znalesc tanie nocelgi w Wiendniu? (Centrum) lub z dobrym dojazdem
      do Centrum? bardzo wam prosze o odpowiedz
      • liloom Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 28.02.07, 19:29
        Ten temat juz byl, poszukaj przez wyszukiwarke. jezeli z Bratyslawy to lepiej
        parkowac przy Gazometrach w PARK$DRIVE. ceny byly jakies smiesznie niskie.
        Hotel przy Gazometrach to Etap. Porownaj sobie ceny.
        www.etaphotel.com/etaphotel/fichehotel/gb/etp/3706/fiche_hotel.shtml
        Nocleg w Bratyslawie - rzecz gustu - zalezy czy lubisz wstawac rano i dojezdzac
        codziennie 50 km. Niektorym nie przeszkadza, ale dla mnie troche strata czasu.

Tani nocleg w centrum ? Nie znam, ale moze tu:
        www.hostels.com/en/at.vi.html
        polecany przez wiele osob na virtual tourist
        www.hostelruthensteiner.com/
        • polam5 Statkiem do Wiednia? 27.03.07, 01:36
          Slyszalem ze z Bratyslawy do Wiednia mozna rowniz polynac statkiem?
          Podobno to ma byc frajda - czy ktos cos wie na ten temat?

• Gość: frant48 Re: Statkiem do Wiednia? IP: *.chello.pl 28.03.07, 23:45
            Jeżdżą, ale nie znam szczegółów.
            Za to mam propozycję dla tych, którzy chcą poznać okolice Wiednia
            mianowicie dolinę Wachau - właśnie z wykorzystaniem statku, który kursuje od
            Krems do Melku. Załatwia ten rejs całą dolinę, malowniczą pełną niesamowitych
            widoków . Ja taką wycieczkę opracowałem jadąc do Hallstat w 2004 r
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=2843088&wv.x=1&a=52880799
            Z braku czasu zrobiłem ją jednak w wersji samochodowej, ale ze statkiem (z
            aktualnego rozkładu rejsów na 2007)byłoby tak:
            Z dworca Westbahnhof jedziemy pociągiem rano do Melku, zwiedzamy opactwo w
            Melku.
            O 13.50 odpływa statek do Krems, płynie 2godz. Zwiedzamy miasteczko Krems i
            wracamy do Wiednia pociągiem na dworzec Franz Josef Bahnhof .
            Można odwrotnie. najpierw do Krems, statek o 10.00, o 13.00 w Melku (płynie
            3godz. bo pod prąd dłużej)i po zwiedzaniu opactwa powrót do Wiednia na
            Westbahnhof. Jadąc samochodem brzegiem Dunaju spotkałem ten statek - zabytkowy
            bocznokołowiec. Na widoki i atrakcyjność obiektów zwłaszcza Melku , będącego na
            liście UNESCO daję gwarancję. Trzeba tylko dopasować pociągi wg aktualnego
            rozkładu OBB. Dwa dworce wynikają stąd ,że obie linie są po dwu stronach
            Dunaju. Do Melku jedzie się 1,5 godz. a z Krems ok 1 godz.
            Pzdr
            fran
    • Gość: asa autem do wiednia IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.07, 13:56
      hej. myślę o wyprawie do Wiednia. na 2 lub 3 dni. samochdem z Katowic. to
      blisko - 400 km, ale jak dla mnie, to byłaby pierwsza taka trasa i pierwsza za
      granicę. macie może jakieś rady
      - lepiej jechać w tygodniu czy w weekend?
      - na co zwracać uwagę - jakieś szczególne przepisy, wymagane dokumenty na auto?
      - wszytsko to o czym człowiek, ktory autem do autrii nie jechal, wiedziec
      powinien :-)

bede wdzieczna :-)
      • liloom Re: autem do wiednia 14.03.07, 20:33
        Najmniejszy ruch na drodze jest w niedziele, w weekend tez nie dziala strefa
        krotkiego parkowania w Wiedniu, ktora masz w wiekszosci centalnie polozonych
        dzielnic.
        Dokumenty? Chyba zielona karta, reszte chyba masz?
        W samym Wiedniu duzo jednokierunkowych (nie wiem jak na Slasku, nie znam).
        Nie przekraczaj predkosci wiecej niz 10% i nie przekupuj policji;)
        Obowiazkowa winietka na autostrady w Austrii (w Czechach tez) i kamizelka
        odblaskowa przechowywana w dostepnym miejscu.
        Reszte poszukaj przez wyszukiwarke na forum
        • iwwo2 Re: autem do wiednia 15.03.07, 10:56
          Może camping. Ja zawsze spałem na campingu "zachodnim" - na pewno mają swoją
          stronę i jka mnie pamięć nie myli mają parę bungalowów do wynajęcia, jeżeli nie
          preferujesz namiotu. Cen nie znam, ale może być taniej niż hotel. Dojazd do
          centrum autobus + tramwaj.
        • siejest Re: autem do wiednia 10.04.07, 21:02
          hi liloom, zawsze kompetentnie i trafnie :)
      • Gość: pidżi Re: autem do wiednia-do asy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 15:25
        Jeżeli jedziesz pierwszy raz to warto sobie poczytać info z tej strony
        www.pzmtravel.com.pl/
        Bedziesz miała pojecie o światłach, winietkach, kamizelkach, wyposażeniu auta
        itp. Nie warto przepłacać za winietki w Polsce, chyba że wjeżdżasz do Czech
        (ew. Słowacji) czy Austrii głęboką nocą.
        Jeżeli znasz niemiecki to możesz skorzystać z austriackiego odpowiednika
        naszego pzmotu
        www.oeamtc.at/
      • Gość: Krzysiek Re: autem do wiednia IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.13, 11:40
        Po pierwsze jak juz wyjedziesz z polski to jedzie sie rewelacyjnie, pamiętaj o winietkach jak dobrze pamiętam to coś ok 8-9 euro za 10 dni, po Wiedniu lepiej poruszać sie komunikacją miejską 15euro tygodniowy bilet na dowolne środki komunikacji miejskiej metro, autobusy, tramwaje itp i zapewniam Cie ze dojedziesz wszędzie gdzie chcesz, Wiedeń jest tak doskonale oznakowanym miastem ze chyba tylko ślepy może się zgubić.
        • 61wiki Re: autem do wiednia 12.06.13, 13:52
          Czy chodzi o ta strone www.wiensleep.at w czym jest problem ?

Tak, oznakowanie w Wiedniu jest dobre na wjazd i wjazd ale wystarczy, ze raz skrecisz zle od poniedzialku do piatku, miedzy 7 rano i 18 po poludniu i jestes stracony. Oznakowane sa tylko i wylacznie trasy "tranzytowe", zreszta jak wszedzie. Za to w weekendy i dni swiateczne jezdzi sie i parkuje w Wiedniu super.
    • Gość: basia Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:36
      ja polecam www.booking.com - mozesz zarezerwowac sobie hotele na calym swiecie i
      wychodzi zdecydowanie najtaniej. wybierasz tylko miejsce i daty, ustawiasz wynik
      po najtanszym pokoju i voila - pokazuje Ci sie dluga lista hoteli, ktore mozesz
      zarezerwowac. gwarantujesz rezerwacje karta, drukujesz potwierdzenie, płacisz na
      miejscu, a rezerwacje mozesz zmieniac, a nawet bezkosztowo anulowac do jakiegos
      czasu przed przyjazdem (najczesciej do 48 godzin). jeśli nie masz karty
      kredytowej zeby zarezerwowac hotel, to mysle, ze w wiekszosci biur podrozy ktos
      Ci pomoze. powodzenia:)
      • medea50 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 20.03.07, 11:31
        www.wien.info duzy wybor noclegow co do mieszkania na peryferiach mam jedna
        uwage ,jest z pewnoscia spokojnie ale dojazd tez kosztuje.O ile pamietam w
        samym centrum przy operze stoja autobusy turystyczne,ktore dowoza do
        ciekawszych miejsc przez caly dzien.Wykupienie calodniowego biletu uprawnia do
        jego korzystania z postojami na zwiedzanie.
    • Gość: Magda Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.aster.pl 23.03.07, 14:27
      polecam do step inn...
      www.dostepinn.at/en/info.php
    • Gość: frant48 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.chello.pl 23.03.07, 23:35
      www.Oekotel.com
      Nocowałem 4 razy (3 razy w Fohrenhain, raz w Traiskirchen)
      Najlepszy i najtańszy hotel, pokoje z łazienkami, b. dobre śniadanie.
      Nic lepszego nie znajdziecie. 3km do tramwaju , który zawiezie do Centrum.
      Samochodem, kto nie zna niemieckiego niech do centrum nie wjeżdża, bo z
      parkingiem trudno i trzeba znać zasady płatnego parkowania. Po mieście
      przejechać warto, zaparkować koło Belwederu, czy Schonbrunu w tygodniu można
      miejsce znależć. Najlepiej kupić Dreitagenetzkarte i jeździć wszystkim do
      oporu, kto na dłużej niech bierze tygodniówkę.
      Byłem raz u Ruthensteinera, położenie dobre, ale to nie ta klasa co Oekotel,
      3 Euro taniej, ale pokoje bez łazienek i bez wyżywienia jak to hostel.
      Dobry dla studentów, głośny, miałem szczęście do towarzystwa z USA, które po
      spiciu się do nieprzytomności zanieczyściło wszystkie łazienki na piętrze.
      Traiskirchen (19km za Wiedniem) bardzo dobry, gdy jedzie się tranzytem do
      Włoch, lub jak ja w zeszłym roku do Chorwacji.
      fran
      • Gość: Darek Do frant48 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 16:12
        Wiam,
        Zaciekawiła mnie informacja o hotelu Oekotel w Fohrenhain. Jak daleko jest do Wiednia. W jaki sposób dostać się do centrum - tramwaj jest 3 km. od hotelu, czy szliście do tramwaju pieszo. Jakie są twoje wrażenia o hotelu (czy jest czysty, głośny itp) i jak się ma sprawa z dziećmi (Jeśli jest dwoje rodziców, to wyczytałem, że dzieci są gratis - w jakim pokoju jest wtedy rodzina i co ze śniadaniem dla dzieci).
        Z góry dziękuję za odpowiedzi choćby na część pytań,
        Pzdr,
        DK
        • Gość: frant48 Do frant48 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.chello.pl 25.03.07, 23:02
          Mogę odpowiedzieć. Hotel w Fohrenhain jest ok. 2-3km od granicy Wiednia, przy
          szosie nr 7 z Brna. Zaraz za granicą miasta jest pętla tramwajowa, sprawdzę na
          planie gdzie jadą tramwaje (jeden na pewno do pętli przy Ringu).Pieszo daleko,
          ale jak przyjedziesz samochodem to podjedziesz na parking przy pętli i dalej
          tramwaj. Ja jeździłem samochodem po Wiedniu i nie miałem problemów, byle
          zaparkować auto poza strefą parkowania płatnego.Osobiście radzę kupić plan
          miasta (najlepszy ADAC), i podjechać do najbliższego U-Bahna (wiedeńskie metro)
          Z Fohrenhain najbliżej do U6 na Floridsdorfie.
          >Jakie są twoje wrażenia o hotelu
          3 razy tam byłem - to odpowiedź. Jest cicho, czysto, każdy pokój z WC i
          prysznicem, i TV. Śniadanie to szwedzki stół samoobsługowy, je się do oporu,
          jedynie piszą, aby nie wynosić jedzenia z jadalni. Sądzę, że nikt kulturalny
          nie zrobi sobie obciachu.Byłem bez dzieci, ale sądzę,że dziecko śpi z rodzicami.
          W pok. 2os. jest szerokie podwójne łóżko, więc nie będzie problemu z
          dzieckiem, jak pójdziesz z dzieckiem na śniadanie nikt Ci nic nie powie i nikt
          nie sprawdza ile zjecie. W tym hotelu większość gości to polacy, widać to po
          autach na parkingu, obsługa to też część polaków, a po polsku mówią wszyscy.
          Telefonicznie rezerwując dowiesz się wszystkiego. Teraz można internetem z ich
          strony na formularzu .
          Polecam, będziesz zadowolony
          Pzdr
          fran
          • Gość: darek Do frant48 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:57
            Wielkie dzięki. (:
            • Gość: frant48 Do frant48 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.chello.pl 26.03.07, 20:33
              Proszę bardzo.
              Sprawdziłem na planie Wiednia.
              Tramwaj linii 31 z pętli przy granicy miasta jedzie na Schottenring, to jest w
              centrum nad Donaukanal, skąd blisko do Wotivkirche i Rathausu, przesiadka do
              metra , lub spacer na Alte Stadt.
              Inny wariant to z Fohrenhain jadą autobusy 420,426,427 do końcowej stacji metra
              U6 - Floridsdorf, która przecina Wiedeń przez samo Centrum, masz w zasięgu całe
              miasto. Obsługa hotelu na pewno o rozkładzie jazdy poinformuje.
              fran
              • ron5 Do frant48 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 28.03.07, 06:54
                mozesz sprawdzic hotel klaus,jest w necie 12 km na pn od wiednia ale jest
                komunikacja z miejscowości do wiednia.
                Miejscowośc zaczyna się na w ,jest na drodze 7.
                Cicho,spokojnie,chyba jest basen w hotelu ale nie znam szczególów bo
                przyjechałem o 1 a wyjechałem o 8.
                45 euro za jednoosobowy.
                • Gość: frant48 Do frant48 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.chello.pl 28.03.07, 18:42
                  Ta miejscowość to Wolkersdorf, miejscowość przed Wiedniem z charakterystyczną
                  obwodnicą,
                  a to fragmnent cennika z ich strony.
                  EZ/Nacht EUR 55,- (jedynka)
                  inkl. reichhaltigem
                  Frühstücksbuffet (bufet śniadaniowy w cenie)
                  Halbpensions-
                  zuschlag: EUR 12,- (dopłata do obiadokolacji)
                  pro Person/Tag
                  Wochenpauschalen

DZ/Nacht EUR 75,- (dwójka)

3-Bett-Z/Nacht EUR 95,- (trójka)

To już trochę wyższy standart, ale wybór należy do klienta.
                  fran

• Gość: maj Do frant48 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:45
                    takze polecam oekotel.
                    dzieki temu forum wybralem wlasnie ten hotel i jestem zadowolony z trafnego wyboru.
                    prowadzi go czech mowiacy po polsku wiec z kontaktem nie ma problemu. pokoje z
                    lazienkami czysto schludnie trzy gwiazdki z malym minusem (wg mojej oceny). do
                    wiednia 1,5 km troche dalej do stacji metra. a jak znudzi sie sam wieden polecam
                    miejscowosci w poblizu slynace z win tam produkowanych.
                    • morselis Do frant48 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 29.04.07, 10:18

Czy mógłby ktoś napisać kilka informacji o możliwości wynajęcia mieszkania w
                      Austrii lub w samym Wiedniu ?

Z góry dzięki i pozdrawiam ;)

• liloom Do frant48 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 03.05.07, 17:25
                        wynajecie na ile ??????
                        • morselis Do frant48 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 04.05.07, 09:11

na miesiąc jeżeli jest taka możliwość lub na kilka miesięcy
                      • pensionistka Do frant48 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 12.05.07, 15:01
                        www.polonika.at/informator.php
                        dalej
                        bezplatne ogloszenia,
                        dalej
                        mieszkania

powodzenia
      • Gość: Marcin Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: 194.0.167.* 02.07.09, 10:37
        Witam,

Czy mogę prosić o dodatkowe szczegóły. Czy parking wliczony jest w
        cenę czy trzeba dodatkowo za niego płącić.
        Czy problemem jest dostać się z Fohrenhain do centrum.

Który Oekoholel najlepiej zarezerowoać będę jechać do Wiednai przez
        Bratysławę.

Dziękuję za wszelkie informacje.
    • Gość: gość Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 11:11
      Dwa razy spałem w Wiedniu w Hotelu Gelbergasse, hotel typowo turystyczny, w
      każdym pokoju łazienka (czystość zadowalająca), kablówka i dostęp do netu,
      darmowy net w hallu (2 kompy), także hot spot, świetnie nadaje się na krótkie
      pobyty kiedy się więcej zwiedza mniej siedzi w hotelu, szczególnie w kilka osób
      warto wynająć, są pokoje od 1 do 6 osobowych, w weekend majowy za 4-kę
      płaciliśmy 99 euro (dwójka 79),
      największa zaleta to odległość do centrum, cztery przystanki tramwajem do
      Ratusza, z buta 15 minut,
      na prawdę polecam tę lokalizację, wydaje mi się że warto wydać parę euro więcej
      niż zasuwać gdzieś spod Wiednia czy też obrzeży miasta
      • wioleta4 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 15.05.07, 20:44
        My mieszkalismy nidaleko od centrum w schronisku mlodziezowym.
        Nie pamietam ceny,ale nie moglo byc drogo.Za to pamietam napewno,ze bylo cicho
        i czysto.Mielismy osobny pokoj a we wspolnej lodowce poprzedni noclegowicze
        zostawili kupe jedzenia.
        • mimi555 Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 15.05.07, 21:28
          Oferuje w czasie letnim (od lipca) noclegi dla max. 3 osob w jednym pokoju
          mojego mieszkania w 17.dzielnicy Wiednia, blisko do centrum - dojazd 15
          min.tramwajem. EUR 25/osob/noc (min.3 noce) Preferuje niepalacych.
          • aposz Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 10.07.07, 16:28
            Prosze przybliżyć adres ,koło jakiej większej ulicy jest to mieszkanie .Planuję
            pobyt zarezer.na sierpień od piątku do poniedziałku dla 3 osób ,z jakim
            wyprzedzeniem rezerwować,ew. nr tel. Andrzej Posz aposz@gazeta.pl
          • Gość: gość wsz Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 16:45
            Szukam noclegu na 21/22.06.2008 w Wiedniu lub okolicy /na trasie z
            Włoch/ dla 4 osób dorosłych + 1.6 letnie dziecko.Może być 1 pokój.
    • Gość: gienek Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:36
      brak noclegów w tym terminie
      • agusua30l Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 09.04.08, 21:07
        szukam mieszkania 1 pokojowego lub samodzielnego pokoju do wynajecia
        (z dostepem do lazienki, wc i kuchni).Wieden
        • Gość: Adda Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 12:01
          Na wieden.com.pl w dziale gdzie spac masz sporo ofert tanich noclegow.
    • Gość: Jola Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.connecta.pl 07.11.08, 17:55
      pod koniec października bylam Bratysławie, nocowałam w hotelu Avion
      950 koron słowackich za nocle w pokoju dwuosobowym, dojazd
      przyjemny - autobusem 15 minut do stacji pkp, potem godzinka do
      Wiednia -pociąg cichutki, szybki i przede wszystkim czysty. Pokoje
      malutkie, ale z łazienką, czyste, hotel zdaje się, że niedawno
      został oddany do użytkowania. Nocleg dostaliśmy z miejsca bez
      wcześniejszej rezerwacji, ponieważ rezerwacje mieliśmy w pobliskim
      hostelu plus (tragedia, wejść się baliśmy:)) Także polecam takie
      rozwiązanie - napewno taniej,a dojazd nie jest taki tragiczny.
    • Gość: annazamyslowska Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.toya.net.pl 26.01.09, 20:25
      Zapraszamy na tanie noclegi w pięknym Wiedniu, bardzo blisko centrum. Szczegóły na stronie www.wiensleep.at
      • ennka Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 26.01.09, 21:43
        Co to za szemrana oferta!!??
        Adres lokalu nie podany , dostępne tylko w nocy, łazienka !! płatna
        dodatkowo ,posciel też!!
        Sądząc z tabeli cen ,to pokój wieloosobowy .
        Może być ciekawie w nocy,hi,hi.
        No i opłatę 30 euro od osoby nazywać "tanią" ,to jakiś głupi żart.
        Osobiście wolałabym przenocować w poczekalni dworcowej ,niż
        skorzystać z takiej oferty.
        • noclegiwien Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 08.02.09, 01:35
          Witamy serdecznie!

Oferta jak najbardziej nie jest szemrana, korzystało z niej już wiele zadowolonych gości. Adres oczywiście podajemy w bezpośrednim kontakcie, ale to dobra wskazówka dla nas, co więcej można umieścić na stronie.

W ofercie jest zaznaczone, że jeżeli komuś zależy na tanim noclegu za 10 euro- może on korzystać z pokoju w określonych godzinach i w tym wypadku ma również możliwość dopłaty, jeśli będzie chciał korzystać np. z kuchni. Oferta ta skierowana jest dla osób, którym zależy wyłącznie na noclegu, tak jak jest napisane na stronie, jest to dodatkowa oferta.

Natomiast jeśli chodzi o ofertę główną, goście mają dostęp do wszystkiego przez cały dzień, pokój jest do ich dyspozycji. Jest przeznaczony dla 4 osób. A cena tak jak znajduje się na stronie zależy od ilości osób i długości pobytu.
          Bardzo prosimy przed ocenianiem zapoznać się dokładnie ze szczegółami, ale dziękujemy również za wskazówki odnośnie możliwości jak może być odebrana oferta.

Pozdrawiamy słonecznie i mimo wszystko zapraszamy:)
          • ennka Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 09.02.09, 14:40
            Przepraszam , bo może przesadziłam w swojej ocenie.
            Niemniej , strona nie jest zbyt czytelna.
            Nie mam problemu ze zrozumieniem tego ,co czytam ,a w tym wypadku
            musiałam drugi raz to przeczytać ,żeby połapać się w szcegółach.
            Rozdzieliłabym wyaźniej ofertę głóną i dla oszczędnych.
            Tak , jak jest napisana , nie jest zbyt przejrzysta.
            Adres jest konieczny, przynajmniej dla mnie, żeby zlokalizować
            miejsce na mapie, bo położenie jest istotne.
            Tak ,że jeszcze raz wielke sorry .
            Pozdrawiam i proszę pokłonić się Straussowi w parku.
            • noclegiwien Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 09.02.09, 15:36
              Dziękujemy za wszelkie uwagi, na pewno je uwzględnimy, stronka jest właśnie na etapie zmian, na pewno będzie bardziej czytelna, także zapraszamy do odwiedzenia jej za jakiś czas.

Pozdrawiamy serdecznie i na pewno przekażemy Straussowi :)
            • siejest Re: Noclegi WIEDEŃ ?? 15.02.09, 08:13
              Hej ennka, byłem, sprawdziłem, jest ok. Masz jednak też rację,
              strona powinna być bardziej przejrzysta jeżeli chodzi o samą ofertę
              noclegowo-pobytową u Ani i Artura ale poracują nad tym.
              Widzisz Artur, mówiłem Ci to samo co ennka :)
    • Gość: klo Re: Noclegi WIEDEŃ ?? IP: *.centertel.pl 17.02.09, 00:49
      zdecydowanie odradzam szkoda czasu, a jeśli chodzi o noclegi moze ten link ci
      się przyda Hotele w Wiedniu
      www.hcsbooking.com/hotele_w-Austria-miasto-vienna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka