Dodaj do ulubionych

Wyjazd 23.09

IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 18.09.06, 19:51
Witam,

czy jest Ktoś chętny na wypad samochodem na Makarską Rivierę? Szukamy osób,
które mają samochód i są chętne podzielić się kosztami wyjazdu. Mamy już
umówiony nocleg w mieście Zaostrog u pewnej rodziny z polskimi korzeniami.
Obiecali policzyć 10 Euro za dobę. Tereny są bardzo piękne a roślinność
niezwykle urozmaicona. Można wypocząć. Jeżeli Ktoś się wybiera czekamy na
wiadomość. Jesteśmy z Wrocławia. Paweł i Grzesiek
Obserwuj wątek
    • Gość: Angie Re: Wyjazd 23.09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:42
      My wyjeżdżamy dokładnie 23.09, ale jedziemy przez Czechy z przystankiem w
      Pradze i noclegu w urokliwej miejscowości Cesky Krumlov (mamy już zarezerwowany
      nocleg ze śniadankiem). 24.09. raniutko z Czech prosto do Chorwacji i pierwszy
      przystanek - Jeziora Plitvickie :), a po nich w okolice Trogiru, ale to dopiero
      początek podróży. Mamy zamiar objeździć troszkę Chorwację. Wracamy za 2
      tyogodnie. Pozdrawiamy i życzymy udanego wyjazdu.
      • Gość: Coolwater_21 Re: Wyjazd 23.09 IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 21.09.06, 10:55
        Ja również pozdrawiam. My już zarezerwowaliśmy sobie u pewnej miłej Polki
        kwaterę w miejscowości Zaostrog. Pogoda podobnież piękna teraz jest. Wyjeżdżamy
        już jutro. Bawcie się dobrze i dajcie znać jakie wrażenia :)

Pozdrawiamy
        • Gość: Angie Re: Wyjazd 23.09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:15
          Damy znać na pewno, Wy też to zróbcie. Podzielimy się wrażeniami. Pogodę ślędzę
          codziennie na : wwwa.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?
          partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR|HR|HR000|MAKARSKA|&metric=1
          Wpisałam Makarską, bo to chyba w okolicy Waszego pobytu, ale możesz sobie
          wpisać i sprawdzić pogodę dla dowolnego miasta w Croatia :) Zapowiada się
          piękna, słoneczna pogoda. My wyjeżdżamy z Gorzowa Wlkp., podejrzewam, że
          będziemy jechali tą samą trasą.
          • Gość: assia Re: Wyjazd 23.09 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:04
            Jak wrócicie to dajcie znać jak było i jak droga (ze szczegółami) wybieram się
            co prawda w przyszłym roku samochodem, ale każda informacja jest cenna. Życzę
            udanych i słonecznych wakacji. Zazdroszczę Wam że jedziecie, ja wróciłam
            tydzien temu i już bym pojechała, a tu musze czekac do nastepnych
            wakacji.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka