Dodaj do ulubionych

wlasnie wrocilem z dalmacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:45
srodek stycznia - pogoda extra bylo ok 18 stopni, naprawde cieplo. na
poludniu na drzewach sa juz pomarancze i mandarynki
zobaczcie moje zdjecia:
www.surfclub.pl/info_news.php?id=16
jak byscie mieli pytania chetnie odpowiem
Obserwuj wątek
    • ankmur Re: wlasnie wrocilem z dalmacji 24.01.07, 09:59
      hej:
      Wybieram sie do Chorwacji w polowie czerwca, czytam juz przewodniki, zbieram
      informacje na temat Chorwacji, ogladam zdjecia... i dochodze do wniosku, ze tam
      sa tylko (prawie) piekne widoki, krajobrazy. A ja chcialabym pozwiedzac,
      zobaczyc jakies interesujace zabytki, muzea. Koscioly mniej mnie interesuja a
      tam jest tego bardzo duzzzzzo. Zaczynam miec mieszane uczucia czy na pewno
      powinnam sie tam wybrac. Co Ty na to?? A na co Ty sie nastawiales jadac tam? z
      jakiego przewodnika korzystales? i czy naprawde warto tam jechac?????
      • Gość: pk Re: wlasnie wrocilem z dalmacji IP: 213.199.219.* 24.01.07, 14:28
        warto jechac - jest co zwiedzac, po prostu musisz sie zdecydowac gdzie chcesz
        jechac, samochod wiele ulatwia bo mozna zobaczyc wiecej. ja np. jestem w takim
        miejscu z ktorego blisko jest na korcule, do orebica, dubrovnika, stonu - tam
        gdzie jest drugi taki po chinskim mor spelniajacy to samo zadanie itp.
        a jezdze tam bo to najlepsze miejsce do uprawiania windsurfingu i innych
        sportow.
        zobacz moje zdjecia:
        z dubrovnika www.surfclub.pl/galeria_dubrovnik.php
        z korculi www.surfclub.pl/galeria_korcula.php
        no i windsurfing www.surfclub.pl/galeria_windsurfing.php

pozdrawiam
        • ankmur Re: wlasnie wrocilem z dalmacji 24.01.07, 17:05
          myslelismy zeby pojechac na ok 2 tyg i zwiedzic "cala" chorwacje tzn przejechac
          z północy na poludnie, zastanawiams ie tylko czy to ma sens, wiadomo ze wtedy
          zwiedza sie bardziej pobieznie czy np wybrac 2 regiony i sie na nich skupic
          wlasnie takie mam na razie dylematy. aaaaa mam jeszcze 1 sylemat czy jechac
          samochodem w 5 osob czy to nie bedzie masakra:))))
          • Gość: zbynek Re: wlasnie wrocilem z dalmacji IP: *.c245.petrotel.pl 24.01.07, 22:35
            najlepiej wybrać dwa regiony jeden to okolice Puli lub Trogiru a drugi
            np.Orebic na Peljesacu.
            Jaki to samochód i jakie to osoby ,ilość dzieci.
          • Gość: pk Re: wlasnie wrocilem z dalmacji IP: 213.199.219.* 25.01.07, 11:33
            to zalezy co kto lubi, ja raczej polecam 2 max 3 regiony no i w 5 bym sie nie
            wybral chyba ze to duzy bus
    • Gość: Miroslaw Re: wlasnie wrocilem z dalmacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 14:43
      :)))
      Bylismy w grudniu a dokladniej 27 i 28 grudnia :))
      Więcej zieleni niz we wrzesniu, kapusta na polu ale temperatura okolo 12C w
      Biogradzie :)
      Kilka fotek z tego wypadu :)))
      olczyk.com/mirek/chorwacja/cro_2006_grudzien/
      Zaskoczyl nas odplyw o ktorym wczesniej nigdzie nie wyczytalismy

Powodzenia :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka