Dodaj do ulubionych

Sklep wolnocłowy granica Słowenia-Chorwacja

IP: 167.83.9.* 04.06.03, 09:24
Czy ktoś wie, w jakich godzinach jest czynny? Robiłam tan zakupy dwa lata
temu i teraz też bym chciała. Planuję być w tych okolicach w godzinach
porannych, więc najbardziej mnie interesuje od której godziny sklep jest
otwarty.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaro Re: Sklep wolnocłowy granica Słowenia-Chorwacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 17:57
      Też bardzo bym się chciała dowiedzieć czegoś o nim. I czy tylko jeden taki
      sklep jest na trasie Cieszyn - Dubrownik? Muszę uzupełnić zapasy perfum, a w
      tym roku jadę właśnie samochodem do Chorwacji!
      • Gość: Aoles Re: Sklep wolnocłowy granica Słowenia-Chorwacja IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 05.06.03, 21:54
        Polecam wolnocłówkę między Czechami i Austrią,ceny (zwłaszcza perfum)
        przyjemniejsze od tych we wspomnianym między Sl. i HR. Jechać prze Mikulov lub
        Znojmo.Uwaga zakupy robić jadąc -tam.Z powrotem czają się Czescy mili
        policjanci, którzy wręcz kochają Polaków inaczej;-) i lepią słone mandaty za
        zawracanie prze ciągłą linię.
        • Gość: Jagna Re: Sklep wolnocłowy granica Słowenia-Chorwacja IP: 167.83.9.* 06.06.03, 09:16
          Dzięki za info. Będę jechać przez Mikulov. W takim razie mam pytanie o godziny
          otwarcia tamtejszej wolnocłówki. Mam zamiar wyjechać z Warszawy ok. godz. 13 -
          14 i obawiam się, że będę przekraczać granicę Cz/A wieczorem, kiedy sklep może
          być już zamknięty.
          • Gość: sklep HR slo Re: Sklep wolnocłowy granica Słowenia-Chorwacja IP: *.inet.polhost.pl 07.06.03, 23:51
            otwarty jest od chyba 9 rano i napewno do 21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka