murlik 26.06.03, 23:05 Nie byłam nigdy więc pytam.Czy jsdąc w ciemno ubezpieczacie siebie albo chociaż dzieci?Jak wygląda opieka zdrowotna?Jadę z roczną dzidzią i troszke sie martwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo Re: Ubezpieczenie zdrowotne IP: *.icpnet.pl 27.06.03, 09:00 murlik napisała: > Nie byłam nigdy więc pytam.Czy jsdąc w ciemno ubezpieczacie siebie albo > chociaż dzieci?Jak wygląda opieka zdrowotna?Jadę z roczną dzidzią i troszke > sie martwie. Ubezpiecz i siebie i dziecko obowiązkowo. Niewiele zaoszczędzisz nie wykupując polisy, ale w przypadku nieszczęscia (odpukać - oczywiście nie zyczę)grozi Ci bankructwo. Znajomy w maju miał poważny wypadek za granicą - koszty pobytu w szpitalu i leczenia to tysiące euro. Gdyby nie miał polisy - strach myśleć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADI Re: Ubezpieczenie zdrowotne IP: *.duna.pl 11.07.03, 23:24 Niestety musiałem skorzystać z pogotowia w Splicie. Przejazd z Promenady do szpitala, badania, zastrzyki, kroplówka, pół nocy na oddziale kosztowało 175 kuna. ADI Odpowiedz Link Zgłoś