Gość: Ciekawy IP: 217.153.83.* 02.08.03, 21:19 Czy wrócił ktos ostatnio z wyspy Hvar? Czy to prawda że są tam pożary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: noo Re: Pożary w Horwacji IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 09:11 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > Czy wrócił ktos ostatnio z wyspy Hvar? Czy to prawda że są tam pożary? Nie ma takiego kraju HORWACJA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Pożary w Horwacji IP: *.Astral.Lodz.PL 03.08.03, 11:03 mam nadzieje za specjalnei napisales HORWACJA bo jesli nie to bardzo współczuje tobie i twoim najblizszym!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy1 Re: Pożary w Horwacji IP: 217.153.83.* 03.08.03, 11:31 Gość portalu: Radek napisał(a): > mam nadzieje za specjalnei napisales HORWACJA bo jesli nie to bardzo współczuje > > tobie i twoim najblizszym!! Trafione w dziesiątke, był ten temat na forum ale dalej nie ma wątku może z powodu złej pisowni ktoś się ruszy i odpowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Pożary w Horwacji IP: *.au.poznan.pl 04.08.03, 09:33 tak sa, ja jezdze do Chorwacji co roku i co roku przezywam pozary oprocz zeszego roku gdzie byly wyjatkowe jak na Chorwacje spore opady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yelena Re: Pożary w Horwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 15:45 Jestem zainteresowana tą tematyką, ponieważ 10 września jadę na Hvar. Czy pożary w jakiś sposób rzutują na pobyt turystyczny, czy zagrażają życiu? Podzielcie się prosze doświadczeniami o Hvar. joanna@novagroup.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yelena Re: Pożary w Horwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 15:48 Monika, napisz mi jak tam jest na wyspie Hvar, czy warto tam jechać 10 września, czy później, czy wcześniej? A moze mozna na czymś w CHorwacji zarobić? CZy to prawda, że Chorwaci są wynalacami krawatów?! Pozdro - zależy mi na odpowiedzi! joanna@novagroup.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś